Muistatko??

Share |

Torstai 3.1.2013 klo 15.49 - Rita


Muistatko?

 

Muistatko aikaa yli 2000 vuotta sitten, kun matkasit ihmeellisen ihmisen kanssa - nimeltään Yeshua Ben Josef?

Muistatko istuneesi ja keskustelleesi toisten kanssa, miten tärkeää olisi tuoda Maahan Kristus- tietoisuutta, ei vain yhden vaan monen tuomana?

Muistatko?

Kuljit hänen kanssaan , jolla oli tuo tietoisuuden siemen mukanaan. Muistatko kokeneesi tämän Maassa ollessasi?

Muistatko valinneesi tulosi Maahan ehkä vähän jälkeen toisen Maailman sodan noin vuoteen 1975 ?

Kannoit mukanasi kristallin valkoista Kristus - tietoisuuden energiaa, jota tarvittiin.

Vanhempasi katsoivat synnyttyäsi silmiisi ja näkivät jotain erilaista, jota ei ollut heidän muissa lapsissaan tai toisten ihmisten lapsissa. Monet vanhemmat pelästyivät, he eivät ymmärtäneet. Oli outoa katsoa silmästä - silmään puhdasta rakkautta ja Kristus - tietoisuutta, mutta he eivät olleet valmistautuneet tähän ihmeelliseen kokemukseen. He eivät olleet valmistautuneet siihen energian voimaan, jota kannoit.

Sinä olit erilainen, epätavallinen ja outo. Aloit tuntea, ettet tyydyttänyt jotain, mitä vanhempasi halusivat sinun olevan.

Sitten ollessasi ehkä 2v - 10 v. jotain tapahtui. Kun aloit tuoda tuota Kristus - tietoisuuden voimaa kehossasi esille ja nähdessäsi muiden reaktiot, aloit tuntea ehkä häpeää ja sitä, että olit tehnyt jotakin väärin. Koit erilaisuutesi pahana asiana.

Jotain traumaattista tapahtui, jokin fyysinen tapahtuma tai traumaattinen emotionaalinen tapahtuma. Ehkäpä yöllä tunsit ,kuin suurin rakkautesi olisi kävellyt pois luotasi. Tunsit kadottaneesi jotain suurenmoista ja sinusta tuli kadotettu lapsi, Kristuksen kadotettu lapsi. Niin suljit oven ja naulasit sen lujasti kiinni.

Suurin menetys, kristallinen Kristus - tietoisuus sisimmässäsi, häpeä, jota tunsit, sai aikaan tarpeen asettaa tuo tietoisuus syrjään parempaa aikaa odottamaan.

Ei ollut erehdyksiä, vaan oli välttämätöntä laittaa tuo energia turvaan sisimpääsi, kunnes olisi sopiva aika sille.

Jos olisit antanut Kristus - tietoisuuden tulla täyteen mittaansa teini -iässä tai aikuis - iän alussa, sinut olisi ehkä tapettu, luokiteltu mielenvikaiseksi, asetettu holhouksen alaiseksi....

Kaikki, mitä koit, taakat, joita otit kantaaksesi, kaikki parannukset ja konsultoinnit. Kaiken tämän teit, jotta saisit selville, mitä tapahtui.

Ystävä rakas, valitsit tämän tien ja kunnioitan sitä, kaikki enkelit kunnioittavat sitä... Hylätyksi tulemisen tunne, menetyksen tunne - tästä se tulee.

Kristus - tietoisuuden energiaa eivät tuo komeetat, astroidit... Niillä on osan siinä, mutta energia on jo sinussa. Sinä toit sen mukanasi.

Siksi kuljit 2000 vuotta sitten Yeshua Ben Josefin kanssa ja näit mitä yhden kantama tietoisuus sai aikaan - jotta itse eräänä päivänä kantaisit tuota samaa tietoisuutta.

Olet saattanut aika ajoin tuntea olevasi hullu, kun tunsit olevasi Kristus, vaikka on opetettu, että on olemassa vain Yksi.

Rakkauden Mestari Itse pyyttää sinua hyväksymään Kristus - tietoisuuden, jota kannat, jotta jumalainen valo yhtyy Kristus -tietoisuuteen ja Uuteen Maahan.

Muistatko?

On aika muistaa. Kunnioita matkaasi ja sitä, mihin olet tullut nyt.

Selvisimme vuoteen 2013 ja nyt on aika juhlia sitä.

 Me teimme sen.

Sinä teit sen.