Reiki 1-kurssi aloittelijalle

Share |

Torstai 22.9.2022 - Rita


Reiki 1 -kurssi verkossa. /Reiki Master Rita Forsberg-Kimura

Onko Reiki kutsunut sinua, mutta et ole päässyt osallistumaan välimatkan vuoksi. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea Reiki energia omassa rauhallisessa kotiympäristössäsi.

Reiki on syvärentouttavaa, kipuja lievittävää, omaa hyvinvointia parantavaa energiaa ja sinulta ei vaadita mitään erityisominaisuuksia, jotta voisit osallistua kurssille. Energian välittäminen onnistuu kaikille, jotka käyvät Reiki kurssin.

Reikillä ei koskaan voi vahingoittaa toista ihmistä. Reiki vahvistaa kaikkea sitä, mikä ihmisessä on hyvää. Kurssin käytyäsi voit hoitaa itseäsi ja toisia eheytymään ja selkeyttämään omaa elämääsi.

Olen Usuin alkuperäisen reikin opettajan toiminut lähes 30 vuotta ja lukemattomat kurssin käyneet ovat saaneet nauttia reikin lempeästä ja rakastavasta energiasta. Perheeni kaikki jäsenet ovat kurssin käyneitä ja edes flunssa ei "löydä" meitä.

Salli itsellesi aikaa hoivata rakastavalla huolenpidolla itseäsi. Voit välittää myös muille energiaa, koska sinusta tulee energian kanava. Muista oma sydämellisyytesi, koska reiki avaa sydänkeskustasi, tasapainottaa maskuliinista ja feminiinistä energian virtausta

Kysy lisää reikistä vaikka yhteydenottolomakkeella tai sivuiltani

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi

Kurssin voit aloittaa heti ja kerrata sitä niin monta kertaa, kuin haluat.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin ja saada hoivaavat kädet ja paremman yhteyden itseesi.

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/reiki-1-kurssi-aloittelijalle-kun-kaipaat-muutosta-elamaasi-reiki-yleensa-vetaa-sinua-puoleensa-90109df5

hands-ge07aa393d_1920.jpg

Avainsanat: reiki, kurssi, eheytyminen, tasapaino, itsehoito,