Loista valoasi

Sunnuntai 14.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

" Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pimeys on yrittänyt saada sinut? Kaikki nuo kerrat elämässäsi, kun sinua kiusattiin ja käytettiin hyväksi, olivat myös hyökkäyksiä. Mutta jokaisen kerran jälkeen sinä kokosit itsesi ja tuli takaisin ja joka kerta tulit takaisin voimakkaampana.

Jokainen kokemus opetti sinua näkemään asioita myötätuntoisemmin, anteeksiantavaisemmin ja oivalsit aina jokaisesta kokemuksesta jotain.

Kirkasta valoa ei voi koskaan piilottaa. Sinä tulit tänne loistamaan valoasi ja jakamaan maailmaan ymmärrystä ja hyväksyntää ja rakkautta.

Mitä jos kaikki kirkkaat valot päättäisivät lopettaa loistonsa?  Mitä jos kaikki päättäisivät kutistaan oman valonsa ja piiloutuisivat pelosta? 

Millainen maailma tämä olisikaan?

Pyydän ja rohkaisen sinua loistamaan Iloa ja Myötätuntoa ja Hyväksyntää ja Inspiraatioita jokaiselle, jonka kohtaat. 

Avainsanat: hyväksyntä, myötätunto, inspiraatio, kirkkaus, pimeys, valo

Suojelusenkeli ja Maa-enkeli

Sunnuntai 24.12.2017 - Rita

Enkeleiden tarkoituksena ei ole vastata kysymyksiimme, tasoittaa polkuamme, tehdä asioita puolestamme. Se romuttaisi koko matkamme tarkoituksen täällä maassa. Samalla antaisimme oman suvereenin itsestä määräämisoikeutemme toisen ulkopuolisen valtaan. Enkelit tukevat, rakastavat vaatimatta mitään takaisin, ovat myötätuntoisia ja hyväksyvät kaikki tekomme, mutta eivät tee asioita puolestamme.

Ihmisen enkeliavustajat ovat pitämässä yllä tietoisuuden tasapainoa. Sitä kutsutaan kultaiseksi punokseksi, erotukseksi hopea punoksesta, jonka tehtävänä on yhdistää sinut moniuloitteisuuteesi, muilla tasoilla oleviin itsesi osiin, Minä olen olemukseen, sieluun.

Kultainen punos on jotain, jolla ihmisen enkeliavustajat auttavat pitämään yllä maassa olevan ihmisen yhteyttä enkelitasoihin, niin ettei hän täysin eksy tähän maan tiheään, viettelevään energiaa. Tämä yhteys, olla rakastavan enkelin läsnäolon ympäröimänä, antaa ihmiselle mahdollisuuden tuntea, ettei hän ole koskaan yksin ja tuntea olevansa rakastettu ja hyväksytty. Ilman tätä enkelimäistä läsnäolon tunnetta ihminen kokisi musertavaa vaikeutta, pimeyttä ja masentuneisuutta. Hän kokisi menettäneensä kosketuksen kaikkeen ja kaikkiin - kosketuksen korkeimpiin enkelitasoihin.

Tunsit heidän läsnäolonsa suurimman pimeytesi hetkellä, kun tunsit olevasi torjuttu, rakastamasi ihmisen hylkäämä, pettämä, vanhempiesi annettua vaikutelman, että olit epäonnistunut tai kun itse hylkäsit itsesi. Näinä hetkinä avauduit ja sinun oli helpompi oivaltaa ja aistia enkelin läsnäolo.

Melkein jokaisella ihmisellä on oma suojelusenkeli ja joillakin voi olla niitä monta, mutta ei enempää kuin neljä.

Enkeliauttajien tehtävänä on rakastaa, lohduttaa, tukea ja tuntea myötätuntoa ja hyväksyntää ihmistä kohtaan. He eivät tuomitse sinua vaan tuntevat pyyteetöntä rakkautta sinua kohtaan. Enkelit eivät tee asioita puolestasi, koska olet itse matkaan lähtiessä sanonut heille: " Tukekaa, lohduttakaa, rakastakaa minua, mutta älkää tehkö asioita puolestani. " Suurimalla hädän hetkellä enkelit voivat pelastaa sinut, suojelevat sielun sopimustasi ja varmistavat näin ettei tarkoituksesi maan päällä pääty ennen aikojaan ja jää suorittamatta.

Joulun enkelit, näkyvät ja näkymättömät, kulkevat ympäriinsä ja sädehtivät rakkautta, rauhaa, myötätuntoa kaikille. Enkelit kunnioittavat sinua ja matkaasi maassa suuresti ja tunnistavat sinut loistavista, värikkäistä nauhoista ympärilläsi, kun siirryt toisiin ulottuvuuksiin.

Voisitko sinä Maa- enkeli, sallia itsesi tuntea samanlaista rakkautta toisia ihmisiä kohtaan? Olla myötätuntoinen jokaista kohtaan ja hyväksyä heidät kaikkine tekoineen? Myötätuntoisuus ei tarkoita, että säälii toista - haluaisitko sinä olla säälin energian ympäröimänä joka päivä? Et varmaankaan, vaan kokisit mielummin rakkaudellista tukea.

Enkeliavustajille opetetaan ensimmäiseksi: " Älkää säälikö ihmistä."

Voisitko olla Maa-enkeli mallina muille? Olla enkelimäinen, ystävällinen, hyväksyvä.... anteeksiantava itseäsi kohtaan..? Sädehtiä omaa loistavaa Läsnäoloasi sinne missä oletkin. Kantaa vastuuta omasta luomuksestasi? On niin helppo antaa toisten tehtäväksi asioiden tekeminen...ja unohtaa, että on itse luonut tilanteita, jotta voisi oivaltaa niistä. Jos enkelit tekisivät kaiken puolestasi... mikä olisi sinun osasi tässä suuressa muutoksessa? Haluatko olla vain sivusta katsoja vai osallistua koko sielusi intohimolla tapahtumaan, koska valitsit olevasi täällä juuri tänä aikana syystä.

Voisitko sallia sen itsellesi?

Enkeliolento Tobiaksen sanoin: " Sinä et koskaan ole yksin."

Avainsanat: enkelit, henkioppaat, suojelusenkelit, jouluenkelit, myötätunto

Let`s write " love" in the air

Maanantai 21.8.2017 - Rita

Ylösnoussut Mestari St. Germain kutsuu sinut kirjoittamaan " love" " rakkaus" ilmaan, maahan, veteen, ruokaan, ruohoon, puihin, kasveihin, vatsaasi, sydämeesi, kotiisi ja kodin ilmaan... kaikkialle...kirjoita love - rakkaus- tälle planeetalle ja kaikkeen elämään täällä - lemmikkeihisi, hevosiin, koiriin, kissoihin...läheistesi sydämeen....

Kirjoita rakkaus taivaalle - käytä sormeasi ja St Germainin lahjaa Violetti Liekkiä - jokeen, mereen, järviin, juomaveteen...Tämä on taajuus - ääni - muutoksen energia joka ankkuroi I Am olemuksen - Minä Olen -olemuksen tälle planeetalle ja muistuttaa Gaia, kaikkia valtakuntia, siitä ettet ole unohtanut ja jaat viestiä eteenpäin ... Love = I love you - 

Salli Gaian tietää, että muistat, salli elementaalien, puiden, kasvien eläinten tietää, että muistat ... kirjoita se seiniin, maahan.....ja kun sen ohittaa joku hän tietämättään alkaa hymyillä .....

Jaa rakkautta ..... kirjoita rakkautta...

Kiitän teitä suloiset rakkauden enkelini .. 20100903.JPG

Avainsanat: rakkaus, ystävällisyys, myötätunto

Mietteitä...

Torstai 10.8.2017 - Rita

Jos sinulle on mahdollisuus olla ystävällinen ...

ole ystävällinen.

Jos sinulla on mahdollisuus osoittaa myötätuntoa....

ole myötätuntoinen... osoita myötätuntoa..

Jos sinulla on mahdollisuus tuntea Rakkautta ...

ole Rakkaus..

Jos sinulla on mahdollisuus vain olla....

niin vain ole......

Avainsanat: myötätunto, rakkaus, ystävällisyys, ollaolemassa

OIVALLUKSIA

Perjantai 20.5.2016 klo 12.40 - Rita

OLETKO KOSKAAN OIVALTANUT, ETTÄ MILLOIN TAHANSA ANNOIT JOTAIN JOLLEKIN, ANNOIT SITÄ KOKO MAAILMALLE JA KAIKKEIN TÄRKEINTÄ, ANNOIT SEN ITSELLESI.

JA OIVALSITKO, ETTÄ JOKAINEN POLKU, JOTA KULJIT, JOKAINEN KIVI, JONKA KÄÄNSIT YMPÄRI JA JOKAINEN OVI, JOLLE KOPUTIT, TEIT SEN JOKAISELLE JA MIKÄ TÄRKEINTÄ TEIT SEN ITSELLESI.

JA LOPUKSI OIVALSITKO, ETTÄ MILLOIN TAHANSA TUNSIT RAKKAUTTA, MYÖTÄTUNTOA, HYVÄKSYNTÄÄ JOHTUEN MISTÄ TAHANSA SYYSTÄ, SINÄ NOSTIT TÄTÄ KOKO PLANEETTAA KOHTI VALOA JA MIKÄ TÄRKEINTÄ SINÄ NOSTIT ITSEÄSI KORKEAMALLE VALOON.

KOP, KOP....

MAAILMANKAIKKEUS

Avainsanat: maailma, valo, oivaltaa, koputtaa, ovi, kivi, rakkaus, myötätunto, hyväksyntä