Lisää onnellisuudesta

Share |

Maanantai 17.2.2020 - Rita


 

Lisää onnellisuudesta..

Onnellisuutta voi sanoa yhdeksi rakkauden ja rauhan tuomista ominaisuuksista. Onnellisuus on symboli yhteydestä, yhdistymisestä ja suhteesta omaan sieluun.

Älä koskaan laiminlyö tunnistaa onnellisuuden voimaa ja sen symboloimaa rakkauden ja rauhan läsnäoloa. On ihanaa miettiä onnellisuuden ominaisuuksia, tunteita ja ajatusmalleja, kun onni sykkii läpi kehosi, koko olemuksesi läpi ja valmistaa sinua tuntemaan ja tunnistamaan ja aktivoimaan onnellisuutta nykyhetkessä, tässä hetkessä... sinä olet onnellisuus, sinä olet onni....

Todellinen onnellisuus syntyy rakkauden ja rauhan sykleistä ja aktivoinnista keskittämällä huomionsa näihin ominaisuuksiin ilman, että tarvitsee ulkopuolelta tulevia kokemuksia ollakseen onnellinen. Sinä olet onni. onnellisuus...

Onnellisuus voi olla läsnä ikuisesti sykkien olemuksen läpi, kun uudelleen aktivoi luonnolliset tapansa ja aikomuksensa keskittyä takkauteen, luoden rauhaa ja samalla enemmän rakkautta.

Kun olet onnellinen, iloinen, tämä rohkaisee sieluasi tulemaan esiin ja olemaan enemmän läsnä oleva. Kun olet onnellinen olet yhdistynyt sieluusi, rentoudut ja päästät irti kaikista muureista ja esteistä, jotka ovat estäneet sinua ilmaisemasta sieluasi ja estäneet sinua tunnistamasta sielusi läsnäolon virtaavan sinuun ja sinusta. Kun jokainen aspekti kehosta sykkii onnellisuutta, iloa tai tunnet sisäisen hymyn nousevan omasta keskuksesta tai iloitset linnun laulusta aamulla, ystävän halatessa sinua, katsellessasi kaunista taivasta ja tuntiessasi auringon lämmön kasvoillasi, sielu sinussa iloitsee kaikesta tuosta näkemästään ja kokemastaan.

Voit tuntea iloa ja onnellisuutta, jos vain sallit itsesi tuntea, tuntea kuinka puut, kasvit, eläimet tanssivat kanssasi elämän tanssia. 

Anna mielikuvitukselle siivet.

Kuva: Tsutomu Kimura

2013-03-16_17.15.38.jpg

Avainsanat: onni, onnellisuus, rakkaus, rauha, ilo,