Kuukiven taikavoimaa

Torstai 18.8.2022 - Rita

Kautta maailman kuukiveä on pidetty mystisiltä ominaisuuksiltaan kykenevän yhdistämään sinut kuun taikaan.

Kuukivet, jotka ovat saaneet nimensä tuosta loistavasta kehästä yötaivaalla, tarjoavat sinulle enemmän kuin vain kauneutta. Niiden yhteys kuun jumalattariin kautta maailman saattaa selittää, miksi kuukiven ominaisuudet vaikuttavat saavuttavan kaikki ne, jotka löytävät itsensä kuun valon loisteessa, kuten matkailijat, kaikki merta rakastavat ja uneksijat. Kautta maailman kuukivet on yhdistetty kuun mystisiin ominaisuuksiin ja tuomaan noita ominaisuuksia päivänvalon tunteihin.

Intiassa niiden ajatellaan tuovan suloisia, kauniita unia yöllä ja niillä on myös maine saada aikaan intuitiivista ja henkistä näkemystä "kolmannen silmän" kautta milloin tahansa päiväsaikaan. Keskiajalla Euroopassa kuukiven vaikutus alitajuntaan huomattiin, kun kiveä tuijotettiin ja sen vaikutuksesta saattoi nukahtaa syvään uneen, jossa voi nähdä tulevaa. Kuukiven kerrottiin vaikuttavan hedelmällisyyteen ja Arabiassa naiset kantoivat kuukiveä alusvaatteissaan vaikuttaakseen hedelmällisyyteen. Kuukiven uskottiin myös vaikuttavan sadon hedelmällisyyteen ja siksi hedelmäpuissa roikkui kuukivi amuletteja ennen sadonkorjuuta. Lisäämään kuukiven voimaa koeta asettaa kiviä täydenkuun valoon.

Kuukivet, joita pidetään sadepisaroiden kyynelinä, ovat kauan muistuttaneet aasialaisia siitä, ettei kuuta voi nähdä sateen aikana, samoin kuin sinun on vaikea nähdä läpi kyynelten. Tuomalla rakkautta ja runsautta elämääsi tänään ja auttamalla sinua näkemään tulevaa, kuukivi sallii sinun tuoda toivoa manifestoida kaikkia hyviä ja kauniita asioita elämääsi tänään.

Tutustu kuukiveen tästä linkistä

https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=11/553807

Avainsanat: kuukivi, kuu, taika

Illuusio

Lauantai 13.8.2022 - Rita

Illuusiota 

Ihmisenä et pysty näkemään itseäsi omin silmin.
Ainoa keino on nähdä itsesi peilistä.
Käsitys itsestäsi on siis pelkkä illuusio.
Sama pätee muiden käsityksiin.
He näkevät vain, mitä he haluavat nähdä ja luovat itselleen sopivan illuusion.
Se kaikki on illuusiota.
Ihmiset näkevät siis pelkkää illuusiota.
Illuusio muuttuu siksi, mitä ihminen haluaa eniten nähdä ja illuusio näyttää sen hänelle.
Ihminen näkee vain sen, mitä haluaa nähdä ja se on illuusiota.
Kuka olet todella?
Tiedätkö, kuka olet?
Vain näetkö vain illuusion itsestäsi?
Kuva: T. Kimura
2014-05-22_19.15.41.jpg

Avainsanat: Illusio

Omaa tarinaani

Lauantai 6.8.2022 - Rita

OMAA TARINAANI

Tämä on oma tarinani kokemuksesta ja viisaudesta, jonka voin jakaa avuksesi inspiroimaan sinua omalla matkallasi.

Tulin mysteerisen voiman tuomana suhteellisen pienen ryhmän kanssa Atlantikselle, sen lopun aikoina. Siellä rakennettiin pyramidin muotoisia temppeleitä, joissa opittiin, kuinka liikutaan eri ulottuvuuksissa. Tuolloin lähetin itselleni muistutuksina koodattuja viestejä tulevaisuuteen läpi ajan ja paikan. Nuo koodit ovat aktivoituneet eri aikoina elämässäni.

Olin lapsena erilainen, en muiden lasten kaltainen. Tuijotin kaunista tähtitaivasta ja loistavaa kuuta. Olin liian kummallinen, omituinen, outo ja tunsin olevani ulkopuolinen. Tutkin ja pohdin syntyjä syviä löytääkseni vastauksen siihen, kuka minä olen. Luulin vastauksen olevan ulkopuolellani olevassa maailmassa. Opiskelin ja opiskelin ja taas opiskelin, mutta en löytänyt minua askarruttaviin kysymyksiin vastauksia.

Miksi kummassa tein kaikesta niin vaikeaa? Jotain hassua tapahtui matkallani oivallukseen – kaikki olikin jo minussa, mutta opiskellessani huomasin erkaantuvani koko ajan kauemmaksi itsestäni. En ollut luonnollisessa virtauksessa vaan virtauksen ulkopuolella.

Vihdoin tajusin lähteä pois niin sanotuista henkisten kirjojen ohjaamista vanhoista ajatuksista. Mitä enemmän jätin henkisyyden suorittamisen, tekemisen pois, sitä enemmän koin kuinka kaikki tuleekin minulle ilman ponnistelua, taistelua, pakottamista, koska sallin itseni olla luonnollisessa virtauksessa.

MITÄ HENKISYYS SINULLE TARKOITTAA?

Onko käyttäydyttävä tietyllä tavalla ollakseen henkinen; syötävä oikein, ei saa juoda alkoholia, ei polttaa tupakkaa, on oltava mukava kaikille, on meditoitava, ei saa kiroilla – tuo kaikki ei ole henkisyyttä vaan peliä, jota pelataan.

Henkisenä oleva taistelee itsessään olevia asioita vastaan. Kyse ei ole siitä mitä teet, vaan kyse on tietoisuudesta. Mitä sinä tiedostat. Oivalsin, että matka maassa ei ole henkinen matka. Tämä ehkä järkyttää monia, mutta on aika tuoda uuden energian laajentamaa tietoisuutta esiin.

Syö, mitä haluat, puhu miten haluat - sillä ei ole mitään väliä. Unohdit sisälläsi olevan oven jumaluuden huoneeseen, valon huoneen oven. Se on aina ollut siellä. Avaa tuo ovi itsesi vuoksi, palaa omaan itseesi, omaan tietoisuuteesi - säteile valoasi, jotta näet nuo asiat, joista et ennen tiennyt – kuka olet - mistä sinut on tehty.

Haasteet eivät ole olleet todellisia ongelmia. Ne ovat jotain, jonka kanssa leikit. Oikea kehosi on valokehosi ja valosi paljastaa aspekteja, vanhoja ääniä, jotka koettavat nujertaa sinut, saada sinut sulkemaan tuon oven.

MENNEET ELÄMÄT

Olen ollut monien elämieni aikana mysteeri koulussa. Siellä harjoiteltiin, kuinka mennä järkeilevän mielen tuolle puolelle. Mysteeri koulussa minulla oli pieni esine, jota kannoin mukanani. Harjoittelin oman energiani, oman tietoisuuteni sulauttamista tuohon esineeseen. Oivalsin tässä hetkessä, etten voi pakottaa energiaani siihen, vaan minun oli sallittava sen sulautua luonnollisella tavalla.

Näin esineen liikkuvan ja mieli puuttui heti peliin ja sanoi minun kuvittelevan sen liikkuvan ja silloin tietoisuus heti katosi. Joskus kuulin esineen puhuvan minulle ja mieli heti koetti sabotoida sen kuvitteluksi.

Menneet elämät ovat tarinoita ja eivät ole sinun. Ne ovat kuin serkkuja sinulle. Menneet elämät eivät päätä, mitä tapahtuu elämässäsi, kuinka elät nyt – ei ihan oikeasti. Moni voi vastustaa tätä erilaista ajatusta, koska ei ole ehkä kuullut sitä aikaisemmin.

Menneet elämät ovat osa sielusi perhettä ja eivät rajoita tai sido sinua – ne ovat kuin serkkujasi ja eivät räätälöi millään tavalla elämääsi. Menneet elämät ovat sielusi kokemuksia. Älä siis kanna niitä enää mukanasi. Ne on kaikki kiteytetty sielun viisaudeksi.

Luet tätä, koska jokin sisälläsi sanoo, on oltava jotakin enemmän, mitä silmät aistivat. Haluat pois oravan pyörästä, karusellista, vanhoista ihmisten tapamalleista, kokonaan eksyksissä olon tunteesta, loputtomasta etsimisestä, oli se sitten Jumalaa tai totuutta koskevaa. Sisimpäsi huutaa – ei enää - nyt riittää.

Heräämisestä on kirjoitettu paljon, mutta ei siitä, miten jatkaa eteenpäin. Ehkä kirjoitukseni auttavat sinua jatkamaan eteenpäin luottavaisesti.

Haluan auttaa sinua kulkemaan tätä matkaa maassa

Voit soittaa minulle auttajat palvelunumeroon

0700–01105

Rita

Kuuntelen sinua, jos niin valitset.

Puhelun hinta on 2 € min /pvm.

a-book-2929646_1920.jpg

Avainsanat: oivalltaa, auta minua, apua

Valo

Maanantai 4.7.2022 - Rita

Valo

Valosi loistaa, vaikka olet sen piilottanut. Sinua on tuomittu, torjuttu, rangaistu valostasi ja siksi piilotit sen jopa itseltäsi. Siitä seuraavat terveysongelmat, fyysinen ja emotionaalinen kipu, puute, haasteet - hengitä ja salli valosi loistaa, täyttää koko kehosi päästä jalkoihin lempeydellä, loistokkuudella ja ihmeillä.

Et voi vahingoittaa ketään valollasi, voit tuoda eheyttä ja iloa ihmis-itsellesi. Salli valosi loistaa nyt!

Mitä on pidetty pimeytenä, on yksinkertaisesti tuntematon, tutkimaton, kokematon leikki kanssasi, jonka sieluolemuksesi loi koettavaksesi.  Kun tietoisuus haluaa seikkailla, se luo pimeyden kaksinaisuuden, joka on olemassa siksi, että löydät enemmän itsestäsi ja vaikka olisit kuinka syvällä pimeydessä valosi loistaa.

Kun pidättelet valoasi, energiasi jumittuu ja fyysinen kipu on merkki siitä. Emotionaalinen kipu taas kertoo, että käänsit selkäsi todelliselle itsellesi.

Salli valosi loistaa ja virrata, kun sieluolemuksesi iloitsee jokaisesta kokemuksesta.

Ole Valo. On ansaittu oikeutesi olla Valo.

Pelkäät enemmän Valoasi kuin pimeyttä.

Enää ei ole tarvetta pidätellä ja piilotella valoasi.

Kuva: T Kimura / Kaksi Valoa

2012-levi_1_237.JPG

Avainsanat: valo,

Valoon

Lauantai 2.7.2022 - Rita

Valoon kutsu - Sielun kutsu

Oletko tuntenut Maailmankaikkeuden ikään kuin tönivän sinua ja miettinyt, mitä ihmettä tämä on? Ehkä olet tuntenut tuon, mutta et tiedä mihin sinua kutsutaan?

Kutsuuko sieluni minua astumaan valotyöhön, olemaan henkityöntekijä? Voisiko se olla tarkoitukseni, miksi tulin maahan? Kurssilla on meditatiivisia kokemuksia, joiden avulla voit oivaltaa, mikä sinua kutsuu, mikä on intohimosi, mikä sytyttää sinut.

Haluatko löytää, miksi tulit maahan, koska et tipahtanut maahan vahingossa vaan syystä. Mikä on sielusi tehtävä? Kun pääset yhteyteen sen kanssa, mikä sytyttää sinut, sielusi ohjaa sinua kohti oivallusta, miksi tulit?

Kurssin avulla voit luoda yhteyden edesmenneisiin rakkaisiisi.

Voit poistaa pelkoja ja jumittuneita tunteita ja kuulla kehosi viestejä selkeämmin. Tunteiden taakasta irti päästäminen vaikuttaa jopa painoosi. 

Voit luoda yhteyden sieluusi ja jumalallisiin olentoihin, jotka odottavat sinun aloittavan sen, miksi tulit maahan.

Kuulet heidän ehkä sanovan no vihdoinkin!

Miksi se kesti niin kauan?

Saat tunteen - tämä on minua varten.

Kurssilla, et astu vain uskomattomiin henkisiin lahjoihin, joita sinulla on, kykyihin, jotka ovat aina olleet sinussa, mutta piilossa pelosta, itse-epäilystä ja epävarmuudesta. Voit auttaa itseäsi ja myös muita löytämään oman tarkoituksensa olla maassa paljon syvemmällä tasolla... ja se muuttaa elämääsi.

Nämä asiat ovat minulle tärkeitä ja siksi puhun niistä, olen puhunut näistä lähes 40 vuotta. Autan sinua myös löytämään helpon tavan millä voittaa mm. pelkojasi henkisenä työntekijänä olemista kohtaan.

Tämä on sielusi viesti sinulle.

Otatko sen vastaan?

Tästä linkistä voit ostaa verkkokurssin.


https://www.campwire.com/buy_flexible/50ffe911-17c6-4507-892f-e7d56dd4aa3c

VALON KUTSU /KUVA: TSUTOMU KIMURA

2012-levi_1_237.JPG

Avainsanat: valo,

Hae rahoitusta

Lauantai 14.5.2022 - Rita

Hae rahoitusta helpottamaan arkea

Hae yrityslainaa tai luottokorttia.

Nopea, turvallinen ja helppo hakuprosessi.

Tästä linkistä voit tutustua asiaan

 https://www.qred.fi/?utm_medium=partner&utm_source=FIPRTN429990015085

Avainsanat: rahoitus,

podcast uutuus

Perjantai 29.4.2022 - Rita

Kuuntele uusimmat podcastini

https://anchor.fm/rita-forsberg-kimura 

Seuraa joka viikko uutta podcastia.

Avainsanat: podcast

Herätä intuitiosi - verkkokurssi

Sunnuntai 3.4.2022 klo 17:20 - Rita

Herätä intuitiosi - verkkokurssi.

Herätä intuitiosi uusille tasoille.

Intuitio on väylä Sielun viisauteen ja ohjaukseen.

Se on oma lähteesi.

Minäkö selvänäkijä? Kyllä.

Meillä jokaisella on intuitio, mutta se ei läheskään kaikilla ole aktiivinen ja toimi niin kuin se voisi toimia.

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat kehittää selvänäköisyyttäsi. Sinun ei tarvitse olla näkijä käydäksesi kurssin, koska kurssin aikana saat oivalluksia ja aistisi avautuvat. 

 Kurssin harjoitukset auttavat sinua huomaamaan, mikä on vahvin ominaisuutesi, mutta kannattaa kuitenkin kehittää kaikki selvänäköisyyteen liittyviä aistejaan

Kurssin voi aloittaa milloin tahansa ja edetä omaan tahtiinsa ja sille voi palata uudelleen ja uudelleen.

Mukana on harjoituksia ja meditatiivisia äänitteitä, joiden avulla voit luoda mm yhteyden muilla tasoilla olevien henkiolentojen kanssa ja ennen kaikkea paremman yhteyden itseesi.

Olen lapsesta saakka ollut intuitiivinen, mutta näiden harjoitusten avulla löysin itsestäni uusia ominaisuuksia ja koska rakastan työtä, jota teen, haluan jakaa tätä tietämystä myös sinulle.

Oletko valmis sukeltamaan itseesi ja ominaisuuksiin, joista et ehkä ole ollut tietoinen. Intuitiivisena oleminen helpottaa ihmissuhteitasi kotona, työssä, ystäväpiirissä, sosiaalisessa kanssa toiminnassa. 

https://www.campwire.com/buy_flexible/4c914afe-df94-4303-9e13-159494a49bc9

Tästä linkistä voit ostaa kurssin

forest-gbcbff073a_1920.jpg

Avainsanat: intuitio, selvänäköinen, selväkuuloinen, selvätuntoinen

Intuition taso - ilmainen e-kirja

Keskiviikko 30.3.2022 klo 19:06 - Rita

Tilaa nyt ilmainen e-kirja, joka käsittelee intuition tasoa.

Järkeilevä mieli monesti valehtelee sinulle, kun olet Totuuden oivaltamisessa. Tuolloin on tärkeää olla tietoinen, kuinka toimia intuition tasolla, kun ymmärtää paremmin ja osaa puhua intuition kieltä eikä järkeilevän mielen kieltä.

Meistä on tullut liikaa mentaalisia olentoja ja nyt on aika palata olemaan intuitiivisia olentoja.

Kyse ei ole siitä oletko intuitiivinen vai et. On kyse siitä, oletko kykenevä astumaan ja olemaan sitä.

Kehittämällä omaa intuitiotansa kehittyy moni eri tavoin, joista ei välttämättä ole edes ollut tietoinen olevan mahdollista.

Tämä e-kirja aloittaa keskustelun intuitionsa kanssa. 

Jos haluat ilmaisen e-kirjan laita sähköpostia minulle

email: rita.forsberg-kimura@pp.inet.fi

alien-planet-583719_1920.jpg

Avainsanat: intuituio

Tulossa pian .

Torstai 24.3.2022 - Rita

Tulossa pian 

Onko sielusi kutsunut sinut valotyöntekijäksi?

Kuuletko kutsun olla avuksi?

Tämä on jotain mahtavaa ja tulee suoraan sydämestäni.

Kaikki lähtee sydämestä - tämä on sitä, mitä minä rakastan tehdä.

Mikä on sinun sielusi tehtävä, se mikä sinua inspiroi?

Sielusi ohjaa sinua tätä kohti - kohti oivallusta, miksi olet maassa.

Puhun näistä asioista, koska ne ovat todella minulle tärkeitä ja ne ovat sitä, mitä sieluni haluaa välittää muille.

Haluatko sinä olla se, joka auttaa ihmisiä löytämään oman sielunsa tehtävän, toteuttamaan sitä?

Kysy lisää:

rita.forsberg-kimura@pp.inet.fi

religion-3717899_1920.jpg

Avainsanat: valotyntekijä?

Ilmainen E-kirja

Sunnuntai 13.3.2022 - Rita

Tilaa ilmainen E-kirja tästä.

Kuinka kokea rauhaa ja turvallisuutta

tässä levottomassa maailmassa? 

Kuinka löydän oman sisäisen rauhani ja tyyneyteni?

Tämä E - kirja antaa sinulle ehkä uudenlaisen näkökulman siihen, mitä maailmassa tapahtuu.

Kuinka voi aloittaa vuoropuhelun toisen ihmisen, eri kulttuurista tulevan tai eri uskontoa tunnustavan kanssa?

Kirjassa on intuitiivisella tasolla olevia latauksia, jotka laajentavat tietoisuuttasi, jotka voivat saada aikaa sen, että tunnet tunteita, joita et ole ehkä kokenut .... miltä tuntuu, kun tunnet olevasi turvassa?

Jos haluat ilmaisen e-kirjan, laita sähköpostia minulle

email: rita.forsberg-kimura@pp.inet.fi

Kuva: T Kimura

2012-levi_1_237.JPG

Avainsanat: rauha.

Maailma on turvallinen sitten, kun ...

Perjantai 4.3.2022 - Rita

MAAILMA ON TURVALLINEN SITTEN,

KUN TUNNEN SISÄISESTI OLEVANI TURVASSA.

Tuo voi olla kävelymeditaatio, jos niin valitset.

Ole täydesti se, mikä sinä olet.

älä esitä mitään muita kummempaa.

Syö ravintosi,

kevennä sisuksesi,

puhdistaudu vedellä,

pue päällesi.

Kun olet väsynyt, mene pitkäksesi.

Tietämättömät nauravat minulle,

viisas kuitenkin minua ymmärtää.

heart-1202129_1280.jpg

Avainsanat: turvallisuus, maailma, yksinkertaisuus, elämä,

Kokonainen, eheä ihminen

Tiistai 22.2.2022 - RitaJos ihminen ei ole kokonainen ja eheä, hän jättää elämänsä elämättä.

Miten tulla eheäksi? Voit miettiä sitä, mutta miettiminen ei hyödytä sinua, sillä ajatteleminen on jakamisen menetelmä. Ajatteleminen on erittelevää. Se jakaa, hajottaa asioita.

Tunteminen yhdistää, sovittaa asioita yhteen, tekee niistä kokonaisia. Voit mielin määrin ajatella, lukea, opiskella, pohtia. Siitä ei ole mitään hyötyä, jos et palaa omaan tuntevaan keskukseesi.

Mutta se on hyvin vaikeaa, koska silloinkin, kun ajattelee tuntevaa keskustaan, niin ajattelee!

Kun sanoo toiselle: "Rakastan sinua", ole tarkka onko se pelkkä ajatus vai todellinen tunne. Jos se on vain ajatus, menetät silloin jotakin. Tunne perustuu siihen, että ihminen on kokonainen. Koko kehosi, mielesi, kaikki mitä olet, on mukana tunteessa.

Ajatuksessa vain pääsi on mukana, eikä sekään kokonaan - vain pieni osa siitä, vain ohikiitävä ajatus. Seuraavassa hetkessä ajatus ei enää olekaan läsnä. Voit hetkellisen ajatuksen takia luvata jotain, mitä et pysty antamaan.

Voit sanoa: "Rakastan sinua ja tulen rakastamaan sinua ikuisesti." Jälkimmäiseen sisältyy lupaus, jota et voi pitää, koska se on syntynyt ajatuksen palasesta. Et ole mukana siinä koko olemuksellasi. Mitä teet huomenna, kun tuo palanen on hävinnyt, eikä ajatusta enää ole? Silloin lupauksesta tulee kahle.

Et voi luvata, jos et ole kokonainen ja näin syntyy tekopyhyyttä, teeskentelet pitäväsi lupausesi ja niin kaikki vääristyy epäaidoksi.

Palaa tuntemiseen, omaan tunnekeskukseesi.

Tunne iloa - ole ilo. Kohtaat ystäväsi ja tunnet iloa. Jätä nyt ystävä taka-alle ja tunne ja keskity itse iloon. Auringon noustessa voit tuntea jonkin heräävän sisälläsi. Jätä aurinko taka - alalle ja keskity energiaasi, joka on vastikään herännyt. Kun tiedostat sen, se lähtee leviämään. Se valtaa koko kehosi, koko olemuksesi. Sulaudu tunteeseen." 

Elämässä on harvoja hetkiä, jolloin voi tuntea iloa, onnea, hurmiota. Jäät paitsi noista hetkistä, koska kiinnität huomiosi itsesi ulkopuolella oleviin asioihin. Aina kun tunnet iloa, onnea, tunne kuinka se kumpuaa sisälläsi.

Ilo on aina lähtöisin sisältäsi. Ystävä muodosti vain tilanteen.

Kuva: T. Kimura

2013-03-16_17.15.38.jpg

Avainsanat: eheä, kokonainen, tunne tunnekeskus, ilo, onnellisuus

Reiki 1 verkkokurssi

Tiistai 25.1.2022 - Rita

Reiki 1 kurssi - verkkokurssina.

Nyt on mahdollisuus kokea Reiki energia oman kodin rauhassa. Reiki on sydämellisyyden muistamista, paluuta omaan itseen.

Reiki on eheyttävää ja parantavaa energiaa, jolla ei voi tehdä mitään pahaa.

Reiki tuo myös sateenkaaren väristä energiaa elämääsi, jos niin valitset. 

Reiki tulee elämääsi silloin, kun tarvitset muutosta ja Reikin avulla sinun on helppo sopeutua muutokseen. Tämä muutokseen sopeutuminen oli minulle helppoa juuri reikin tukemana.

Lopetin kivijalkakaupan yli 20 vuotta sitten ja sen tuomaan muutokseen en olisi ilman reikiä sopeutunut niin helposti. Sain syvää luottamusta siihen, että valintani oli hyvä ja en pelännyt, mitä seuraavaksi vaan luotin, että muutos tuo aina parempaa, kuin osaan odottaa ja niin tapahtui. Ja muutos toi tullessaan reiki opettajana toimimisen ja sillä tiellä olen edelleen. 

Kurssin voit käydä omaan tahtiisi, juuri sinulle sopivalla tavalla. Kurssilla ei ole aikarajaa, joten voit palata sille aina uudelleen ja uudelleen.

Reikistä saa jokainen juuri sitä, mitä sillä hetkellä tarvitsee. Se vahvistaa kaikkea sitä, mikä on hyvää sinussa. Reiki myös vetää sinua puoleensa silloin, kun on sen aika. Tietoa reikistä saattaa tulla monista eri lähteistä uudelleen ja uudelleen. Joku kertoo sinulle siitä, luet ehkä artikkelin lehdestä....

Lisää voit lukea sivuiltani

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi

Tästä linkistä voit ostaa kurssin

https://www.campwire.com/buy_flexible/fe32e488-d381-4b1b-b0e5-5a91b4bc3321

fantasy-ga13395a69_1920.jpg

Avainsanat: reiki, kurssi, eheytyminen, tasapaino, itsehoito, auta minua

Rakas ihmisosani

Lauantai 15.1.2022 - Rita

"Sinua rakastetaan ihmisosani, ja olet erityislaatuinen. Minä, sielusi, rakastan sinua. Ja muuten, sinä opetit minulle rakkauden, ja olet erityislaatuinen"

Tuuli symbolisoi energian liikuttamista. Energia jumittuu ja silloin tulevat tuulet ilman agendaa - ei muuta tehtävää, kuin liikuttaa energiaa.

Elämässäsi oma tuulesi saapuu, liikuttaa (energiaa) asioita, muuttaa asioita, varsinkin silloin kun kyseenalaistat itseäsi, pelkäät seuraavan askeleen ottamista.

Astu rohkeasti ohi rajoitusten, jotka tulevat esi-isiltäsi, yhteisöstäsi. Salli kaikkien kokemustesi muodostua viisaudeksi.

heart-1202129_1280.jpg 

Avainsanat: rakkaus, sielu, auta minua, auttakaa minua,

Joki

Torstai 13.1.2022 - Rita

Joki

Seison joen penkereellä ja kuuntelen veden kuorolaulua.

Jokainen kivi laulaa omaa lauluaan veden koskettaessa niitä.

Joskus ääni on korkea, nouseva, laskeva ja joskus syvä basso ääni.

Lumoudun noista äänistä. 

Vedessä jokainen kivi on luonnollisessa virtauksessa.

Katselen virtausta ja näen monien elämieni yhdistelmän.

Voin ylittää virran.

Joki ei tarkoita poistumista maasta vaan katson toiselta rannalta ihmistä toisella rannalla

Minä Olen molemmilla rannoilla.

Joki on syvä ja virtaa joka suuntaan 

eteenpäin, taaksepäin, ylös ja alas ...

tämä ei ole fantasiaa vaan todellinen kokemus

Joki on vertauskuva omalle virtaukselleni, omalle viisaudelleni

On oman viisauteni aika

Olen ihminen toisella puolella juurtuneena maahan ja mestari toisella puolella.

Kaikki on tuotu viisauteen.

Olen molemmissa tiloissa - ei enää kokien fantasiaa, vaan todella tietoisena ollen.

Elän viisautta.

Tunnen viisauden.

Sallin itseni elää ja tuntea oman viisauteni.

Kuva:T KImura

IMG_2116_01.jpg

Avainsanat: joki, virtaus, laulu, vesi, viisaus, auttakaa minua,

Aika yli 2000 vuotta sitten

Sunnuntai 26.12.2021 - Rita

Kristuksen kadotetut lapset

Muistatko aikaa yli 2000 vuotta sitten, kutsut sitä Jeesuksen ajaksi, oikeasti Yeshua Ben Josef -ajaksi. Olit ehkä maassa tuolloin, kuten minäkin olin. Istuimme yhdessä ryhminä ja keskustelimme, kuinka tärkeää on tuoda Kristus tietoisuuden siemen maahan, ei vain yhden vaan monen tuomana.

Kuljit Rakkauden Mestarin kanssa ja maistoit hänen tarjoamaansa hedelmää. Oli todella tärkeää, että maistoit tuota energiaa kulkiessasi maassa. Kuljit hänen kanssaan ja opit hänen energiastaan, joka oli sopimuksesi tulla maahan.

Tulit maahan ehkä viimeisen Maailman sodan jälkeen, ehkä 1970 luvun puolivälissä. Jotkut tulivat ennen tai jälkeen tuon ajan, mutta jokainen valitsi tulevansa tänne juuri tuona aikana. Olit siemenen kantaja - Kristuksen Kadotettu Lapsi. Tulit monen muun kanssa kantaen itsessäsi tuota siementä - Kristus tietoisuuden valkoista kristallin kirkasta selkeää energiaa - Kristus tietoisuutta.

Kun synnyit ja vanhempiesi katsoessa silmiisi, he näkivät jotakin muuta, mitä he eivät nähneet toisten lastensa silmissä tai muiden lasten silmissä. Monessa tapauksessa tämä pelotti vanhempiasi. He eivät ymmärtäneet sitä, mitä näkivät.

Oli varmaan outoa katsoa silmästä silmään puhdasta rakkautta ja Kristus tietoisuutta - kokemus, joka olisi ollut ihana tapahtuma heille, mutta he eivät olleet valmiita siihen. Energian vahvuus, joka silmistäsi loisti, pelotti heitä. He eivät ymmärtäneet nukkumis- tapojasi, tapaa, jolla puhuit toisten kanssa, koska et ollut samanlainen, kuin muut lapset.

Olit erilainen, epätavallinen ja ehkä sinua pidettiin outona ja syvällä sisimmässäsi ehkä koit, että vanhempasi eivät olleet tyytyväisiä sinuun. Kun aloit tuoda kehoosi tuota Kristustietoisuutta, ehkä kaksivuotiaana, koska tarvitsit tuon energian tuomista kehoosi, niiden reaktioista, jotka tulivat katsomaan sinua, kun olit vielä kehdossa, aloit tuntea häpeää tai että olit tehnyt jotakin väärin.

Monet tätä lukevat sulkivat tuon oven, joku koki hyvin traumaattisen fyysisen tapahtuman. Minä olin hukkua kaksi kertaa lapsena. Ehkä tunsit yöllä (kuten minä), kuin suurin rakkaus, jota olit koskaan kokenut, luisui pois ja käveli pois luotasi. Sinusta tuli Kadotettu Kristuksen Lapsi. Suljit oven ja naulasit sen lujasti kiinni.

Ei ole tarpeen tuntea häpeää, koska kaikki tämä oli suunnitelman mukaista. Koska tunsit epätoivoa ja suurta eksyksissä olon tunnetta, muistamisella on tapana palata luoksesi juuri siksi. Kaikki tuo häpeä, jota tunsit, kristallisen Kristuksen rakenne, joka on sinussa, oli tarpeen panna sivuun odottamaan sopivaa aikaa. Jos olisit tuonut tuon tietoisuuden esiin teini -iässä tai liian aikaisin aikuisuudessa, sinut olisi toden näköisesti tapettu, tuomittu tai pilkattu. Oli siis todella tärkeää piilottaa se.

Olet kantanut tuota taakkaa monia vuosia, käynyt terapiassa, parannus sessioissa, jotta voisit saada selville, mitä oikein tapahtui. Valitsit tämän polun, eksyksissä olon tunteen ja hylätyksi tulemisen tunteen ja kaikki nuo tunteet tulevat tästä valinnastasi. Et ole tehnyt mitään väärää.

Näin joulun aikana salli itsesi muistaa lapsuuden joulua ja tietämistä, joka sinulla oli tuolloin. Salli kristallisen valkoisen tietoisuuden loistaa kauttasi.

a-book-2929646_1920.jpg

Avainsanat: kristus, tietoisuus, on aika, auttakaa minua,

Hyvää ja rauhallista joulua ja parempaa Uutta Vuotta 2022

Perjantai 24.12.2021 - Rita

Uusi Vuosi on 6 vuosi, joka viestii rakastamisesta ja vastuun kantamisesta. Sinua enemmän ja enemmän ohjataan itsesi rakastamiseen ja hyväksyntään.

Tämä vuosi 2021 on ollut vapauden, vapaana liikkumisen vuosi, mutta se ei tarkoita fyysisessä mielessä tapahtuvaa liikkumista vaan muutosta sisäisesti.

Voisitko valita havainnoivasi kaikkia elämän monimutkaisuuksia lapsen silmin ikään kuin näkisit kaiken ensimmäisen kerran. Sitä toivon sinulle uudeksi vuodeksi 2022.

snow-ga114c1acd_1280.png

Avainsanat: joulu, uusi vuosi, 2022, rakastaminen, vapaus,

Sisäinen lapsi

Keskiviikko 22.12.2021 - Rita

Sisäinen lapsi 

Lapsena minulla on ollut selkeä, puhdas muistikuvani siitä, miksi olen täällä.
Katselin 4-vuotiaana piirtämääni kuvaa itsestäni. Taiteilija isäni ei pitänyt valokuvien ottamisesta ja siksi piirsin itsestäni oman kuvan - tietysti olen tässä kuninkaallinen prinsessa. Jos katsot tarkemmin hameen koristeita, näet ympyröitä, joiden keskellä on piste. Piirsin noita ympyröitä, joiden keskellä on piste joka paikkaan. Se on tietoisuuden symboli, myös auringon merkki. 
1–2-vuotiaalla on selkeä kristallinkirkas tietoisuus ja puhuit keijuille, enkeleille, yksisarvisille, muotoa muuttaville olennoille - se oli hyvin kaunista aikaa. Elit enemmän näkymättömässä maailmassa ja siksi et muista tuosta ajasta paljonkaan, ehkä sinulle on kerrottu jotain, minkä muistat.
3–4-vuotiaana sinulle oli vielä selkeä muistikuva siitä, miksi tulit maahan, miksi olet täällä. Onneksi piirsin itselleni muistutukseksi tuon kuvan, ja onneksi taiteilija vanhempani eivät antaneet minun unohtaa luovuuden, ilmaisun tärkeyttä, koska se piti minut yhteydessä tuohon sisälläni olevaan lapseen. Kuva muistuttaa minua energiasta, suhteestasi siihen ja tietoisuudesta, kristallin kirkkaasta selkeästä tietoisuudesta.
5–6-vuotiaana sinulla oli vielä selkeä muistikuva, mutta aloit omaksua asioita, jotka eivät olleet sinun vaan tulivat massatietoisuudesta, ympärillä olevasta maailmasta.
Tuo lapsi sisälläsi on se aito, puhdas todellinen sinä.
Onko joku sanonut sinulle, että sisäinen lapsesi on haavoittunut? Se on täyttä puppua. Sisäinen lapsesi on puhdasta tietoisuutta, mutta ehkä olet haavoittunut teini, haavoittunut aikuinen mutta sisäinen lapsesi ei ole haavoittunut.
Olet sen unohtanut, tuon tärkeimmän suhteen elämässäsi - suhde sinuun itseesi.
Tiedät, että tiedät - tuo tietäminen on sinussa vieläkin. Sinä vain tiedät asioita, joista et pysty kertomaan mistä ne tiedät. Sinä vain tiedät.
Se on alkuperäinen tietäminen, jonka toit mukanasi maahan tullessasi.
Tapahtumat elämässä varjostivat tuota tietämistä, mutta se on sinussa vieläkin.
Salli tuon sisälläsi olevan lapsen tulla esiin, muista hänet - muista itsesi.
2021-10-29_13.07.06.jpg

Avainsanat: oivalltaa, oivallus, itse, matka, auttakaa minua, valaistua, sisäinen lapsi

Sieluntulkki

Perjantai 10.12.2021 - Rita

Sielun tulkkisarjassa esitellään hoitajia, parantajia, näkijöitä ja muita henkisen tien raivaajia, joiden tehtävä on tuoda iloa ja valoa ihmisten elämään.

Rita Forsberg-Kimura:” Ilo on aisti”

1. Kuka olet ja mitä teet? Olen Rita Forsberg-Kimura, ”ennen nuori” selvänäkijä, reiki-opettaja, enkelienergia- ja seksuaalienergiakouluttaja ja Dream Walker Death -kouluttaja. Selkeytän ihmeellisille, lahjakkaille, kipuileville ja kamppaileville ihmisille, mikä heitä estää olemasta niitä mahtavia olentoja, joita he todellisuudessa ovat. Olen tehnyt henkistä työtä näkyvästi vuodesta 1999 lähtien, sitä ennen toimin käsityöalan yrittäjänä. Vuodesta 2012 olen toiminut yrittäjänä turkulaisessa Hoitola Kukkien Sillassa.

2. Millainen henkinen polkusi on ollut? Vietin lapsuuteni taiteilijaperheessä, jossa kannustettiin itseilmaisuun ja luovuuteen. Opin kulkemaan aistit avoimina ja luottamaan intuitioon. Olen aina sisäisesti tiennyt joitain asioita kuten sen, että jokainen meistä on sielullinen, ikuinen ja kuolematon henkiolento. Olen pohtija luonteeltani. Koululaisena minua askarrutti Raamatun jumalakäsitys, joka tuntui ankaralta ja armottomalta. Minun käsitykseni jumaluudesta oli täysin toisenlainen. Tutkin nuorena paljon vanhoja filosofioita ja uskontoja, ja lopulta ne alkoivat tuntua naiiveilta. Palasin tietoisuuteen sielujen kuolemattomuudesta ja ymmärsin, että ihminen itse rajoittaa itseään uskomuksillaan. Aloin löytää ja lopulta oivalsin oman enkelialkuperäni. Olen kulkenut henkistä laajenemista kohti monien vuosien ajan, monissa elämissä. Nyt astelen käsi kädessä sieluni kanssa, kuunnellen oman sydämeni laulua. Elän elämääni ollen läsnä kaikessa, jokaisessa hetkessä.

3. Millainen maailmankatsomuksesi on? Katson elämää aina sieluni silmin. Sielu ei koskaan arvostele tai tuomitse, vaan se tietää, että minä olen sielun heijastuma, jonka tulee käydä läpi kokemuksia, joita sielu ”tarvitsee”. Jokainen kokemus, vaikeakin, on tärkeä, sillä kokemukset laajentavat sielun viisautta. Siksi sielun näkökulmasta näkee laajemman kuvan ja voi päästää irti mielen rajoituksista. Ei ole kysymys uskonnosta vaan tietoisuudesta – kristallinkirkkaasta, selkeästä tietoisuudesta, jonka kautta sallin paitsi itseni, myös muiden olla juuri sellaisia kuin he ovat. Jokainen on juuri siellä missä hänen on oltava saadakseen sielulle sen tarvitsemia kokemuksia.

4. Millä tavalla autat ihmisiä? Harjoitan monia hoitomuotoja kuten reikiä, ThetaHealing, Reconnective Healing ja selvänäköisyyttä. Kuolematietoisuus on minulle tärkeää: tällä hetkellä DreamWalker-kurssit ovat toimintani keskeistä antia. Niillä opitaan saattamaan henki kukkien sillan yli enkelikotiin sen jälkeen, kun fyysinen keho päättää vaelluksensa. Olen itse saattanut muun muassa oman äitini ja isäni tuolle matkalle ja ne ovat olleet hienoja, haikeita kokemuksia. Kuolemanpelko on ihmiskunnan suurin pelko, ja kun siitä päästään yli, ymmärretään, että kuolema ei ole kamala vaan aika kaunis asia. Kurssien ja hoitojen avulla muistutan ihmisiä heidän todellisesta alkuperästään. Suurin osa ihmisistä vähättelee itseään, vaikka jokainen meistä on mahtava olento. Autan ihmisiä muistamaan rakkauden, joka on jo jokaisessa meissä olemassa. Yritän saada ihmiset näkemään ilman syyllisyyttä, kuinka elämän epämukavatkin kokemukset ovat olleet sielulle tärkeitä. Kun oivaltaa itsessä asuvan rakkauden ja jumaluuden, alkaa suhtautua elämään aivan uudella tavalla ja löytää kauneutta ja rakkautta myös muista.

5. Mistä saat elämääsi iloa? Jo se, että saa olla olemassa, on valtava ilon asia! Ilo on tapa havainnoida todellisuutta ympärillä. Ilo ei synny suorittamalla, vaan ilo on aisti, se on pohjavire kaikkien kokemusten tuolla puolen. Kaikesta löytyy iloa ja olemassa oleminen tarkoittaa ilossa olemista. Itse saan erityisesti iloa musiikista ja perheestäni, mutta tärkeintä on muistaa, että ilo ei riipu ulkoisista tekijöistä, vaan se on koko ajan läsnä minussa: minä olen ilo, I Am Joy. Ilo on sielun laulua ja sen voi tuntea, vaikka mieliala olisi millainen tahansa. Kaikkien tunteiden ytimessä on ilo, kun sallii ja tiedostaa sen läsnäolon.

6. Miten vaalit terveyttäsi ja hyvinvointiasi? Tietoinen hengitys, riittävä veden juominen ja pieni liikunta saavat energian liikkumaan kehossa. Sallin kaikkien energioiden palvella minua. Osaan rentoutua enkä murehdi turhia ja olen kiitollinen kaikesta elämässäni. Rakastan, arvostan ja kunnioitan itseäni, hyväksyn itseni ja luotan itseeni. Kun pidän huolta itsestäni, minun on helppo pitää huolta myös muista.

7. Mitä toivot tulevaisuudelta? Tulevaisuus ei ole huomenna, ensi viikolla tai ensi vuonna, vaan kaikki on jo täällä. Tulevaisuus on sitä, mitä ei ole vielä oivallettu. Kyse on joka hetki siitä, mitä valitsen. Siksi minulla ei ole tulevaisuudensuunnitelmia; etsijäaspektini ei enää etsi mitään. Nyt jaan sitä viisautta, jota olen kerännyt niille, jotka haluavat sitä kuulla. On kiva pitää kursseja ja tavata hoidoissa ihania ihmisiä kasvokkain. Toivon, että yhä useampi ihminen tiedostaisi, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus nähdä laajempi näkökulma siitä todellisuudesta, jossa elää ja yhdistyä omaan itseensä, omaan sielukokemukseensa ja omaan elämäänsä. Viestini jokaiselle on: sinä olet henki, kokonainen ja viaton – kaikki on jo annettu anteeksi, miksi siis pidät vielä kiinni

angel-2450363_1920.jpg

Avainsanat: sielu, hyväksyntä, auttakaa minua,

Vanhemmat kirjoitukset »