Ystävyys itsensä kanssa.....

Tiistai 12.9.2017 - Rita

Ole hiljaa.

Lopeta ajatteleminen ( järkeily, analysointi)

Tunne

Salli

Hengitä

Sielu halua laajentua, kokea, ilmaista iloa... Ilo tasapainottaa kehon, mielen. Tunne ilo - avoimmuus - ei naurua vaan ilon tunnetta - kevyttä rentoutuneisuutta, helpottuneisuutta - aitoa ilon aistimista.

Ilo on kaunis enkeliaistimme. Ilo säteilee, avaa sinua. Olet monilla tasoilla samanaikaisesti ja koet monia tasoja. Olet monitasoisessa ilmaisussa.

Rakkaus oa aisti. Rakkautta eivät tuo plejadilaiset, koska rakkaus on luotu täällä maassa. Olennot ympäri maailmankaikkeutta tulevat  tänne, jotta voisivat kokea rakkautta - enkelit tulevat sen vuoksi. Rakkaus on kaikkialla ihmisessä. Olemme tulleet itsemme rakastamisen kohtaan kehityksessämme.

Ihmisellä on monia haavoja sisäisessä ja ulkoisessa olemuksessaan. Kaikki taistelu itseä ja toisia vastaan, karmaa, menneitä elämiä, pelkoja, uskomuksia vastaan ovat aiheuttanut nuo haavat. Taistelit leivästä, rakkaudesta,suojellaksesi itseäsi ja olet niin tottunut taisteluun, että voi olla vaikeaa lopettaa se. Olet käynyt monia taisteluja yksinkertaisesti jäädäksesi eloon.

Sallitko itsesi olla näkyvä vai näkymätön? Alkuperäinen sydänsuru. On turvallisempaa olla näkymätön, koska silloin minua ei satuteta. Sallitko itsesi nähdä, oivaltaa oman arvosi? Minussa on jotakin väärin - Sallitko positiivisen, luottavaisen ja pysäyttämättömän minäsi ilmetä. Ei ole enää tarvetta piilotella omaa valoaan vaan on aika luottaa itseensä.

Kuuntele, mitä tuo pysäyttämätön itsesi puhuu. Miten se kannustaa sinua, tukee sinua koko ajan.  Älä kuuntele pysäyttävän itsesi negatiivista puhetta.

Älä ota mitään henkilökohtaisesti.

Kaikki muutokset tapahtuvat tasoilla, joita ihminen ei pysty käsittämään. Alitajunta estää sinua olemasta ystävä monien asioiden kanssa, olemasta ystävä itsesi kanssa. Tiedostat 20% ja 80% on alitajuista.

Avainsanat: ystävyys, rakkaus, taistelu, haavoittuvaisuus, asitiminen, näkyvä, näkymätön