Kehon kauneus

Maanantai 28.8.2017 - Rita

Jokainen on kaunis. Olemme jokainen täydellisiä omalla ainutlaatuisella tavallamme. Ihmiset ympäri maailmaa ovat erimuotoisia kehollisesti ja kaikki ovat kauniita.

Läntiset yhteiskunnat ovat jääneet "jumiin" ylipainoajatukseen. Jopa vähäisen ylipainon omaavat ihmiset vertailevat itseä toisiin ja tämä saa heidät melkein "neuroottisesti"  tavoittelemaan median luomaa ihannekuvaa " täydellisestä kehosta" ja uskomaan, että on pudotettava painoa, vaikka he ovat ehdottoman kauniita juuri sellaisena kuin ovat.

Tämä on myös nykyaikainen näkökulma - laihuus - menneisyydessä ylipaino oli hyvä asia. Todennäköisesti varastoimme rasvaa kehoon, koska ruokaa ei ollut tarjolla runsaasti ja ehkä rasva oli hyvä varastoida kehoon sairauden varalle. Oli hyödyllistä varastoida rasvaa kehoon ja siten se oli saatavilla silloin, kun sitä tarvittiin. Myöhemmin ylipaino symboloi vaurautta ja hedelmällisyyttä ja niin on vieläkin joissakin osissa maailmaa.

Genetiikalla on osansa kehon koossa. Esi-isät, missä ihmiset elivät, elämäntyyli ja ympäristö näyttelee roolinsa kehon luomisessa. Oivalla, että kehosi on juuri sopivan kokoinen sinulle. Arvosta omaa terveyttäsi ja omaa erityistä kauneuttasi. Kauneuskäsityksiä on monia, mutta ulkoinen olemuksesi ei määrittele sitä kuka olet. Oma luonteesi kertoo todellisen sinän olemuksen.

ThetaHealing voi auttaa sinua saavuttamaan kehosi kauneuden, sisäisen ja ulkoisen, oivaltamisen. Moni epäonnistuu löytämään oman olemuksensa aistimisen monien prosessia estävien esteiden vuoksi. Esteet olet luonut tarkoituksella, jotta oivaltaisit olevasi kaunis, sädehtivä valo-olento.

Kehon koko vaikuttaa pelkoon : " kadotan itseni" ja " menestymisen" pelkoon.

Luomme oman todellisuutemme, joka pohjautuu ajatuksiimme omasta itsestämme. Kaikki on uskomustemme aikaan saama tuote.

Luomme oman jumalallisen todellisuuden, koska olet osa jumalaa. " En ole täydellisen painoinen" uskomuksella on suurempi vaikutus kuin saatamme oivaltaakaan. Meidän on itse muutettava ajatuksiamme siitä mihin uskomme.

Sinulla on jumalallisia ajatuksia, jumalallista olemusta ja voit olla parhaassa terveyden tilassa ja tämä luo kehon kauneuden sisältä päin säteilemään ulos.

20101057.JPG

Sinä olet kaunis, kuin kedon kukkanen....

Kuinka kauniina vesipisarat loistavatkaan....

Kuva: Tomi Kimura

www.thetahealing-rita.fi

Avainsanat: keho, kauneus, pelko, ylipaino, laihuus