Kun kurki ilmestyy ...

Lauantai 20.6.2020 - Rita

Kun kurki ilmestyy..

Tee mitä sinun tarvitsee tehdä, tuodaksesi suurempaa tasapainoa elämääsi. Tämä on suuren runsauden ja yltäkylläisyyden aikaa, sellaisen, jossa et halua oikeastaan mitään. Portti on avautunut, joka sallii sinun nähdä välähdyksiä tulevasta ilman pelkoa tai tarvetta terapia hoitoon. Pysy rentoutuneessa olomuodossa ja kiinnitä huomiota merkkeihin ja aavistuksiin. On aika uudelleen aloittaa se harrastus, jota olet aina halunnut tehdä ja josta nautit.

Kutsu kurkea kun kaikki tuntuu hajoavan ja tarvitset tasapainoa ja järjestystä elämään. Kun huomaat murehtivasi asioista stressin tasolle saakka. Huomiosi on jakaantunut kahteen eri asiaan ja haluat keskittää sen vain toiseen. Kun tunnet rakkauden, rahan, huomion ja kaiken muun puutetta ja haluat vaihtaa huomiosi kiittollisuuteen ja yltäkylläisyyteen. Kun tunnet olevasi emootioitesi tavoittamattomissa tai intuitiivinen puolesi on sulkeutunut.  

Jos kurki on voimaeläimesi kykenet liikkumaan elämän läpi ilman murehtimista tai kiirehtimistä. Sinulla on pettämätön kyky ja lahja tietää, mitä tapahtuu ennen kuin asioit tapahtuu. Olet hyvin herkkä kaikille ympäristössä tapahtuville muutoksille ja erityisesti reakoit dramaattisiin muutoksiin. Voit olla niin keskittynyt pitkiä aikoja, että jätät huomioimatta mitä ympärilläsi tapahtuu. Sinulla on kyky menestyksekkäästi olla välittäjänä eri ryhmien kanssa ja lisätä heidän tunteensa ja älykkyytensä ja saada heidät solmimaan sopimuksia ja rauhaa.

Kuva: Tsutomu Kimura

M-7.jpg

Avainsanat: tasapaino, voimaeläin, kurki,

Toteemieläimet ja voimaeläimet

Perjantai 15.5.2020 - Rita

Toteemieläimet ja voimaeläimet

Toteemieläin - termillä on kaksi merkitystä. Ensiksi se on tyypillinen perheessä, klaanissa tai jossain ryhmässä jaettua. Usein alkuperäiskansojen kulttuurissa perhellä, johon synnyttiin oli yleisesti toteemieläin. Nykyaikaisissa kulttuureissa myös eri ryhmillä on yhteinen toteemieläin, kuten urheiluseurat tai klubit, jotka yhdistetään johonkin eläimeen. 

Toinen merkitys on erilaiset esittävät patsaat, kuten pöllö, haukka, kilpikonna, sammakko ... annamme näitä esineitä lapsille, kuten nallekarhu tai pupujussi tuomaan heille mukavuuden tunnetta ja turvallisuutta.  

Voimaeläin - termin alkuperä tulee shamanismista. Tämä on erityinen eläinhenki opas, jonka shamanismin harjoittaja saa aikaisessa vaiheessa kun heidät vihitään harjoittamaan shamanismia.  Tuo voimaeläin matkaa heidän mukanaan minne tahansa he menevät shamanistisilla matkoillaan. 

Sinulla voi olla suhde voimaeläimeen vaikka et olisikaan shamaani. Nuo eläimet tulevat uniisi, visioihisi, meditoidessasi.... Nuo eläimet ovat hyvin yksilöllisiä ja sinun oma persoonallisuutesi vaikuttaa siihen, mikä on voimaeläimesi.

Kuitenkaan ns. kotieläimet eivät välttämättä ole voimaeläimiä, koska ne ovat menettäneet osaa luonnonvaraisena elämisestä ja elävät siirrettynä luonnossa vapaana elämisestä. 

Joissakin kulttuureissa ajatellaan myös etteivät hyönteiset voi olla voimaeläimiä. Kuitenkin Perhosella ja Sudenkorennolla on oma merkityksensä samoin kuin mytologiasta tutuilla Lohikäärmeellä ja Yksisarvisella ja joku voi tuntea heidät omaksi voimaeläimekseen ja työskennellä heidän kanssaan.

Ja oikeastaan jos ajatellaan alkuvaihetta, jolloin harjoittelimme sitä, miltä tuntui olla delfiinin kehossa, hyönteisen kehossa ..... voi tuntea monia vaiheita, joita koimme, ennen kuin nykyinen fyysinen kehomme on muodostunut. Tästä ehkä kirjoitan joskus myöhemmin....

Kuva:Tsutomu Kimura

IMG_2700.jpg

Avainsanat: toteemieläin, voimaeläin,

Voimaeläimet ja henkinen ohjaus

Tiistai 5.5.2020 - Rita

"Jos keskustelet eläinten kanssa, he keskustelevat sinun kanssasi ja te tutustutte toinen toisiinne. Jos et puhu eläimille, et opi tuntemaan niitä ja se, mitä et tunne, sitä pelkäät. Mitä ihminen pelkää sen hän haluaa tuhota."

Intiaanipäällikkö Dan George.

Eläin henkioppaat opettajina, oppaina ja parantajina.

Onko sinulla ollut epätavallisia kokemuksia eläinten kanssa tai toistuvia näkyjä - olipa eläin ilmestynyt fyysisesti tai symbolisessa muodossa - ja olet miettinyt, mitä vierailu tarkoittaa ja mitä mahdollista viestiä henkimaailma yrittää tuoda jonkin tietyn eläimen muodossa. 

Toinen kysymys, joka ihmisiä kiinnostaa, on saada ymmärrystä, miksi jokin tietty toteemi tai voimaeläin on heidän kanssaan ja mitä se kertoo heidän persoonallisuudestaan ja luonteestaan. 

Kolmas mielenkiinnon alue on tietää, mitä eläin henki auttajaa kutsua paikalle tiettyä tarkoitusta varten, kuten kohottamaan itseluottamusta tai auttamaan unien näkemisessä ja muistamisessa.

Eläin Oppaat auttavat sinua henkisellä polulla. Nämä uskomattomat olennot ovat johdattaneet, opettaneet ja auttaneet monin eri tavoin lukemattomia ihmisiä.

Jos näet Haukan - sen henki kehottaa sinua pysymään keskittyneenä ja olemaan häiriintymättä, pitämään asiat perspektiivissä.

Kyyhkynen kertoo, että tulos tulee olemaan onnellinen ja kehottaa pysymään tyynenä koko prosessin ajan vaikka tapahtuisi minkälaisia häiriötekijöitä tahansa.

Meillä on luonnollinen yhteys eläimiin ja henkioppaisiin. Tämä yhteys eläinten valtakuntaa näyttäytyy monin eri tavoin. Jopa kaupunki ympäristössä lintujen laulu puistossa, kyyhkysten kerääntyminen ihmisen ympärille, kun hän syöttää niitä puiston penkillä istuen, oravien tehdessä orava-temppujaan, kaikki on kommunikointia eläinten henkien kanssa.

Kävelyllä metsässä voi nähdä jäniksen, vilahduksen kauriista ennen kuin se pakenee paikalta. Jopa koirat, kissat, kultakalat, hamsterit ja monet kotieläimet muistuttavat meitä tästä luonnollisesta yhteydestä

Olemme siis yhteydessä eläin veljiimme ja sisariimme, mutta suurimman osan ajasta emme ole tietoisia heidän läsnäolostaan elämässämme ja rajattomiin lahjoihin, joita he antavat meille. 

 Me hengitämme samaa ilmaa ja elämme yhdessä tällä planeetalla, olipa se maalla, ilmassa tai vedessä. Kuten kaikki elävät olennot mekin kuolemme ja kehomme palaa maahan ja henki menee henkimaailmaan.

Katso kurssiani: KEIJUJEN JA LUONNONHENKIEN LUMOTTU MAAILMA 

Kuva. Tsutomu Kimura

20104318.JPG

Avainsanat: voimaeläin, ohjaus, haukka, kyyhkynen,