Herääminen

Torstai 28.1.2021 - Rita

Mitä tarkoittaa herääminen?

Monet konfliktit, joita maan päällä nyt koetaan, ovat kollektiivisen heräämisen merkkejä ja kaikki vanhan systeemin heikkoudet nousevat pintaan. Ole tietoinen siitä, että jännittyneisyys, jota saatat tuntea, on seurausta tästä heräämisestä ja se ei ole sinun.

Aistit vain herkkänä ihmisenä kaiken ympärilläsi ja luulet niitä omiksesi ja otat ne omaksesi - ne eivät ole sinun. Voit tosin kuvitella niiden olevan sinun, mutta ne eivät ole. 

Planeetta käy läpi heräämistä, jonka tietoisuus aiheutti ja heräämisprosessi käydään läpi nyt yksilö tasolla. Salli tietoisuuden muutos - älä taistele vastaan, koska mitä enemmän vastustat, sitä enemmän koet taistelua ja kamppailua. Virtaa vain mukana, joka ei todellakaan tarkoita, että menet mukaan mielen peleihin. 

Hengitä vain syvään muutaman kerran ja salli. Ihminen alkaa kokea uudella tavalla tapahtumia elämässään. Ihminen käänsi selkänsä omalle sielulleen ja sielu hyväksyi tämän ja käänsi myös selkänsä ihmiselle. Syyllisyys ja häpeä tästä esti sinua näkemästä omaa loistoasi. Kuitenkin Minä Olen -olemuksesi tuntee nyt rakkauden, kauneuden, menestymisen, myötätunnon, koska sinä koit kaiken tämän.

Aika muuttuu - uusi taistelun aihe planeetalla - mennyt ja tuleva taistelevat ja kumpikaan ei voita. Koska ei ole kyse kummastakaan - mennyt tietää oman historiansa, mutta pysytkö sinä menneisyydessä kiinni - menneet elämät, esi-isien aikaisessa tietoisuudessa vai kuunteletko tulevaa, joka sanoo, muutetaan kaikki.

Mitä tapahtui menneisyydessä - se ei ollut mitään - sillä ei ole merkitystä - ja silloin se ei ole mitään.

Koet ajan muutosta. Aika on kiehtova illuusio.  Maya - aika muuttui 2012. Mayat eivät nähneet tietoisuuden nousua - lineaarisen ajan loppua.

Kun riittävä määrä ihmisiä aisti yhteisen sopimuksen - aika - ajasta tuli todellisuutta ja alkoi ajan tanssi. Ajasta tuli tanssi, joka tanssi muotoja, joita voi muodostaa ihan kuin kaavoja matematiikassa. Kaikki tanssivat saman ajan tahtiin. Junat liikkuvat aikataulujen mukaan, ihmiset kulkevat kelloa seuraten...

Laskepa huviksesi, kuinka monta kertaa sana - aika - toistuu tavallisessa puheessa.

pocket-watch-3156771_1920.jpg

Avainsanat: herääminen, oivaltaminen, aika, tietoisuus,

Kuinka pitää yllä korkeaa värähtely?

Keskiviikko 7.2.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kuinka pitää yllä korkeampaa värähtelyä nykyisessä kaaomaisessa maailmassa? Puhutaan paljon korkeiden värähtelyiden ylläpitämisestä ns. henkisissä piireissä ja opetuksissa, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? 

Värähtely ei ole jotakin, jota voi mitata ja jokaisella on erilainen värähtelynsä. Värähtelymme on kuin oma nimikirjoituksemme.

Korkea värähde on ajatus, kevyt ja valoisa ajatus. Ystävällisyys on kevyt ja valoisa ajatusmuoto, joka kulkea kirkkaana läpi koko universumin valon nopeuttakin nopeammin. Kiitollisuus ja ilo ovat korkeaa värähtelyä.

Matalaa, karkeaa värähdettä oleva ajatusmuoto, kuten viha, kateus, suuttumus. Käytämme negatiivisia värähteitä pitääksemme itsemme maadoittuneina tällä planeetalla. Vuosia sitten, jos olit valaistunut yksilö, sinä toden näköisesti poistuit planeetalta. Siksi ns, Ylösnousseet Mestarit eivät enää halunneet olla täällä ja oli helpompi poistua, kuin elää näissä raskaissa maan energioissa. Näin oli ennen, mutta nyt asiat ovat muuttuneet.

Meillä on DNA:ssa ja mielessämme muistoja, jotka tulevat sukulinjaltamme, esi-isien uskomuksia, massatietoisuuden uskomuksia ja yksi uskomus on juuri tuo: Kun saavutat tietyn tasonkorkeita värähteitä, on olemassa mahdollisuus, että et ole enää täällä. Siksi meillä on perhe ja ystävät voisi sanoa matalampaa värähdettä pitämässä meitä enemmän ja enemmän maassa, pitämässä meitä täällä. Joka kerta, kun yrität olla iloisempi ja myöteisempi taustalla on ajatus tietyn värähelytason saavuttamisesta ja pelosta, etten ole enää olemassa täällä.

On siis olemassa pelko valaistumisesta - oivaltamisesta. 

Muutos on tapahtunut maassa viime aikoina ja on aika oivaltaa, että vaikka saavutamme jonkin tason tietoisuudesta, voimme silti olla täällä maassa ja kehossa.  Juuri nyt on paljon ihmsiä, jotka ovat kriisissä, planeetta on kriisissä. Voimme pysytelleä myönteisinä ja auttaa ihmisiä ja planeetta.

Olemassa olollamme on merkitystä. Yksinkertaisesti tuntemalla elämän energia, tuntemalla tuulen henkäys, ilma, kasvoilla, iholla.. vain tuntea olevansa olemassa ja tietoisena siitä, että keho on uskomaton. Keho jatkaa eloaan. Jos sairastumme, keho jatkaa eteenpäin.

Vietä hetki ja oikeasti kuuntele lintuja ja tunne puut ympärilläsi ja näe taivas ylläsi ja saat aikaa se, että kaikelle on merkitystä, koska sinä kiinnität huomiosi niihin. Yhdistä itsesi uudelleen joka aamu.

Maailma ympärillämme heittää meille negatiivisuutta, mutta samalla myös positiivisuutta, koska ilman toista ei ole toista. Planeetalla tapahtuu muutosta. Joka päivä tapahtuu asioita ja keskitymme negatiiviseen, mutta positiivisuus on myös täällä. Aina.... aina täällä. On ihmeellistä kuinka voimme seurata asioiden muuttuvan ja oman värähtelymme muutoksen. 

Voimme olla kehollisia Mestareita tässä elämässä.

www.thetahealing-rita.fi  sivuillani lisää uskomuksista alitajunnassa ja niiden vaikutuksesta elämäämme.

Avainsanat: värähtely, valaistuminen, alitajunta, uskomukset, oivaltaminen, DNA, kehollinenmestaruus

Mitä yksittäinen ihminen voi tehdä ympäristönsä hyväksi?

Tiistai 16.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Mitä yksittäinen ihminen voi saada aikaan ympäristössään?

Voit lopettaa kukkien päälle astumisen, kun kuljet luonnossa, lopettaa kukkien poimimisen tuodaksesi ne kotiin pöydälle. Ajattele kukkia, jotka voivat ilahduttaa sinun jälkeesi tulevaa ihmistä, kun jätät ne poimimatta ja ihailet niitä vain luonnossa. Voit vaalia maiseman kauneutta sen sijaan, että tuhoaisit sitä. Voit suojella metsien asukkaiden koteja seisomalla ja vastustamalla metsien silmitöntä kaatamista. Sinä voit vastustaa sitä ihan samoin kuin taistelisit omien lastesi kodista, jos joku olisi tulossa tuhoamaan kotisi. 

Me olemme sinun perhettäsi myös, me Puiden Henget, etkö muista sitä? Muistutamme, että kaikki elämä on osa Luojan suurta perhettä ja me olemme Sielumme kautta yhteydessä toinen toisiimme monilla tavoilla, joita et edes pysty kuvittelemaan vielä. Olemme yhteydessä Luojan suuren elämänenergian avulla. Kyllä, olemme vain pukeutuneita erilaisiin vaatteisiin, jotta voimme täydentää elämän kiertokulkua tarvittavalla tavalla. Meillä jokaisella on oma osamme tässä.

Me jokainen annamme ja otamme toinen toisiltamme, jotta jokaisella on kaikki mitä tarvitaan. Mutta emme ota toistemme henkeä! Me vain vaihdamme elämän lahjoja keskenämme ja synnymme oppiaksemme hyväksymään ja kunnioittamaan toinen toisiamme. Tämä on elämän kiertokulkua ja sinä olet osa sitä, et ole erossa siitä.

Liity seuraamme nyt ennen kun on liian myöhäistä. Yhdessä olemme vahvempia ja yhteytemme on barrikaadi, jota ei pystytä murtamaan. Me olemme Valoa ja yhdessä pystymme lostamaan pimeyteen ja häivyttämään tietämättömyyttä. Mutta sen on tapahduttava yhdessä ja emmekä anna kenenkään tai minkään jakaa päättäväisyyttämme. 

Sinä haluat pitää perheesi yhdessä? Et anna kenekään siirtää lapsiasi kodista, vai kuinka? No mekin olemme perhettä, joten älä anna kenenkään kohdella meidän perhettämme huonosti ja siirtää kotiamme - joka on koko Maapallo. Ketään ei tuli siirtää kodistaan ilman mitään syytä. Olipa kotimme valtameressä, metsässä ... ihan missä tahansa kotimme on.

Koti on aina koti jokaiselle ja siksi tärkeä.

Avainsanat: luonto, ympäristö, puut, henget, koti, valtameri

Itsen aika on nyt....

Sunnuntai 24.9.2017 klo 11.35 - Rita

On jo aika siirtyä pois vanhasta.

2000 vuotta sitten Jeesus, Yeshua, toi mukanaan maahan joukon sieluja, jotka olivat sitoutuneet Kristus tietoisuuden siemenen istuttamiseen maahan. Istuttamaan Kristus  - tietoisuutta, kristallin kirkasta tietoisuutta tänne.  Tämä Kristallinen tietoisuus sai aikaan uskontoja - katolinen kirkko 1000- 500 vuotta sitten ei ollut se, mitä se oli alkujaan. Alkuperäinen kirkko tunsi mysteerit.

Tarkoitus oli, että taiteet saisivat aikaan ilman voimaa, vallanhalua olevan elämän, mutta vallasta ja sen halusta ja houkuttelevasta voimasta tuli se, joka sai enemmän ja enemmän mukaansa niitä, jotka halusivat alistaa, hallita toisia.

Pimeä aika oli oikeastaan puutetta koulutuksesta, tieteistä, tietämättömyyttä - ja niin tietoisuus siirtyi sisäänpäin, tutkimaan itse itseään. 400 - 1400 luvulla puuttui taidetta, teknologiaa ja pimeä keskiaika valtasi maailman. Kuitenkin tämäkin pimeä aika oli oikeasti aikaa, jolloin yhdistyivät ihmis-itse ja jumalainen - itse. Yhteys, joka jossain tilanteissa ilmeni eläimellisenä, raakana, julmana.... kuitenkin ajan myötä 1400 - luvulla muodostui Renessanssi, joka sai alkunsa Italiasta ja näin pimeä aika toi ihmiskunnan ulos pimeydestä teatterin, musiikin, kirjallisuuden, taiteen avulla, eikä suinkaan valtion tai kirkon avulla.

ART WILL SAVE THIS PLANET - TAIDE PELASTAA TÄMÄN PLANEETAN.

Näin sanoi Ylösnoussut Mestari ST. Germain. Missä on tietoisuutta siellä on taidetta, missä on taidetta on virtausta, kun on taidetta on kauneutta, kukoistusta ja vapautta.  Kirkko oli tuona aikana keskittynyt tukemaan ja rahoittamaan Renessanssia, tosin sillä oli omat intressinsä mukana ja lopulta se vapaus, jota taiteiden muodossa ilmaantui, oli kirkolle liikaa ja pelottavaa ja niin kirkko rupesi vainoamaan näitä taiteilija - kapinallisia.

( Katselen oman isäni maalaamia tauluja ja niissä näen juuri tuota kapinahenkeä, joka taiteen tekijällä on. Häntä ei tosin omana aikanaan ymmärretty täysin vaan moni taiteentekijäkin pilkkasi häntä.)

Mitä on oikeastaan taide?

Kirkkokin on taiteen muoto, koska se on ilmaisun muoto, tuntemisen, ymmärtämisen muodossa. Koska kirkko on taidemuoto ja taide on koko ajan luovaa, muuttuvaa ja kehittyvää eikä jää paikoilleen, myös kirkko tarvitsee tätä muutosta. Yritys kontrolloida kaikkea sai kirkon unohtamaan alkuperäisen tarkoituksensa, tukea yhteyttä taivaan ja maan välillä, kaikenlaisia yhteyksiä: ei pelkästään rukousta,seremonioita, kirkollisia menoja vaan seurata kehitystä, jota nimenomaan taide toi ja tuo. Taide oli se, joka sai tietoisuuden kukoistamaan 1700 - 1800 - luvulla.

Protestantit olivat kapinallisia, jotka unohtivat sen nopeasti. Oli niitä, jotka yrittivät tuoda Yeshuan todellisia opetuksia esiin ja näin sai alkunsa ajatus: "Jeesus oli pelastaja, jota on palvottava." Tämä ei ollut tarkoitus, vaan oli tarkoitus levittää tuota Kristallin kirkasta, Kristus - tietoisuutta taiteen, tietoisuuden avulla, luovuuden avulla. Yeshua oli tietoisuuden keskus.

Tämä sai aikaan ns. NEW AGE aikakauden ja se mahdollisti kuolleitten kanssa puhumisen, levitoinnin - ja moni eksyi, nimenomaan eksyi psyykkisiin ennustuksiin, ennustamiseen, menneisiin elämiin... ja on näissä vieläkin....

New Age oli tarkoituksensa ja aikansa, mutta nyt on aika mennä pidemmälle... ITSEN AIKAAN....

Avainsanat: taide, kirkko, kapinallinen, renessanssi, Yeshua, valta, tietoisuus, pimeäaika

OIVALLUKSIA

Perjantai 20.5.2016 klo 12.40 - Rita

OLETKO KOSKAAN OIVALTANUT, ETTÄ MILLOIN TAHANSA ANNOIT JOTAIN JOLLEKIN, ANNOIT SITÄ KOKO MAAILMALLE JA KAIKKEIN TÄRKEINTÄ, ANNOIT SEN ITSELLESI.

JA OIVALSITKO, ETTÄ JOKAINEN POLKU, JOTA KULJIT, JOKAINEN KIVI, JONKA KÄÄNSIT YMPÄRI JA JOKAINEN OVI, JOLLE KOPUTIT, TEIT SEN JOKAISELLE JA MIKÄ TÄRKEINTÄ TEIT SEN ITSELLESI.

JA LOPUKSI OIVALSITKO, ETTÄ MILLOIN TAHANSA TUNSIT RAKKAUTTA, MYÖTÄTUNTOA, HYVÄKSYNTÄÄ JOHTUEN MISTÄ TAHANSA SYYSTÄ, SINÄ NOSTIT TÄTÄ KOKO PLANEETTAA KOHTI VALOA JA MIKÄ TÄRKEINTÄ SINÄ NOSTIT ITSEÄSI KORKEAMALLE VALOON.

KOP, KOP....

MAAILMANKAIKKEUS

Avainsanat: maailma, valo, oivaltaa, koputtaa, ovi, kivi, rakkaus, myötätunto, hyväksyntä