Tietoisuus itsestä

Torstai 12.10.2017 - Rita

Olet ehkä lukenut Violettiliekistä ja käyttänytkin sitä. Tuo liekki on muuttunut Kristallitulen liekiksi.

33 on Kristustietoisuuden numero. 44 on Mestari tietoisuuden numero, joka tarkoittaa ihminen ja jumalallinen, Minä Olen olemus, yhdessä täällä maassa. Olla kehossa ja olla tietoinen todellisesta itsestään.

Kutsut ehkä itseäsi Valotyön tekijäksi ja menit pimeyden syvyyksiin, omaan ja toisten pimeyteen. Tuo pimeys on kuitenkin se osa sinua, jumaluutesi, johon olet laittanut kaiken sen, mistä et itsessäsi pidä, et hyväksy, et rakasta ja tuo pimeys rakastaa sinua niin paljon, että ottaa itseensä kaiken.

Veit tietoisuutta pimeyteen tuodaksesi sinne valoa. Älä koskaan enää epäile itseäsi - koskaan enää - sillä tiesit sisäisesti tuon kaiken. Suurin valhe, johon ihmiskunta on saatu uskomaan, on valhe pimeydestä, voiman ja vallan käytöstä, jopa Paholaisen olemassaolosta. Ihmiskunta on hypnotisoitua monella tavalla; on itsekästä ajatella itseään, pitää huolta itsestään. Olet vuosikausia pitänyt huolta toisista - sinun on huolehdittava toisista ja itsestäsi huolehtiminen on itsekkyyttä.

Pidä huolta itsestäsi, tarvitset aikaa itsellesi - rakasta itseäsi ja pidä huolta itsestäsi ilman syyllisyyden tunnetta.

Yeshua tuli tuomaan Kristalli tietoisuuden ja alkoi ihmiskunnan ensimmäinen New Age: Uskonnot muodostuivat, mysteerikouluja perustettiin, jotta Kristus tietoisuus voisi laajentua.

Olet ehkä lukenut Madam Blavatskista, Rudolf Steineristä, Kuthumi, Godfrey King kirjoitti St. Germainin kanavoiteja... Carl Jung... Lee Carrol kanavoi Magneettimestari Kryonia...kanavointeja tulvi maahan.

Muistatko, kuinka sinä työskentelit... piti tehdä näin ja tuo oli väärin. oikein oli tehdä tällä tavalla... väsyit....oli paljon niitä, jotka sijoittivat rahaa New Ageen ja kun sen aika oikeastaan oli ohi, moni vastusti sen loppumista. Väittelyä siitä, mikä on oikea tapa.... Moni ei tajua vieläkään, että on uudenlainen tapa, jolla työskennellä, energia, jolla työskennellään .... ilman työskentelyä.

Olet elänyt rajoittuneessa tietoisuudessa.

Astu itsesi tieltä pois. Nauti elämästä, ruoasta, ihmissuhteista, omasta seksuaalisuudestasi ilman, että annat niiden viedä omaa energiaasi.

 

Avainsanat: SES, violettiliekki, kristallitulenliekki, pimeys, valhepimeydestä, valotyöntekijä