Uusi mahdollisuus - annanko sen?

Perjantai 4.9.2020 - Rita

Annanko toisen mahdollisuuden?

Kun tapaat uuden ihmisen, luot hänestä alussa tietynlaisen kuvan siitä, minkälainen hän on. Voit samalla päättää, onko joku tutustumisen arvoinen vai ei. Joskus, kun suhde tuntuu alussa epämukavalle tai haastavalle, voit päättää sulkea sydämesi ja estää uuden suhteen kokonaan.

Kuitenkin liian nopea toisen tuomitseminen voi aiheuttaa sen, että kadotat mahdollisuuden uuteen, ihanaan suhteeseen. Ensivaikutelma ei aina kerro kaikkea ja jos jonkun ihmisen vaikutelma on jäänyt vähäiseksi voi olla hyvä antaa uusi mahdollisuus – voit yllättyä miellyttävällä tavalla.

Tiedät varmaan kuinka tuskallista on tulla väärinymmärretyksi. Olet hyväsydäminen ja haluat tulla nähdyksi sellaisena. Kun joku sulkee sinut pois ilman, että tietää kuka tai millainen sinä olet – se turhauttaa, hämmentää ja on tuskallista.

Kun harkitset toisen mahdollisuuden antamista, käytä ensin sisäistä tietämystäsi – intuitiota. Jos intuitio neuvoo sinua pitämään etäisyyttä, on tärkeää kunnioittaa saamaasi ohjausta. Kunnioittamalla intuitiota, kun sillä on viisautta jaettavana, tunnet olosi luottavaiseksi ja onnelliseksi, kun teet päätöksen uudesta mahdollisuudesta.

Toinen mahdollisuus salli jokaisen olla vapaasti ja turvallisesti oma itsensä. 

Kuva: Tomi Kimura20101057.JPG

Avainsanat: tuomitseminen, mahdollisuus, intuitio,