Pieni tarina

Sunnuntai 23.2.2020 - Rita



Pieni tarina.....

Mikä on elämän tarkoitus? 

Olemmeko täällä jostakin syystä? 

Onko tässä jotakin järkeä?

Aluksi en tiennyt mistä oli kyse. En nähnyt mitään. Oli lämmintä. Äitini oli tuossa. Minulla oli hauskaa, joka päivä. Oliko hauskanpito kaiken tarkoitus? Ei se voinut olla niin yksinkertaista.

Tuossa on yksi ... ja sitten se oli ohi. Hauskanpito oli ohi. Elämä vaikutti lyhyeltä.

Mitä olin oikeastaan tehnyt? Minä olin leikkinyt, minä olin syönyt, minä olin nukkunut... mutta ajattelin aina ettei se ollut kovin merkittävää.

Minä olen palannut! Olen täällä taas! Olin elämää täynnä ja valmis kaivamaan esiin vastauksia. - Päästäkää minut sinne -- Missä minä olen? Ajattelin elämää. Kysymyksiä oli paljon, mutta palasin aina samaan.

Oliko ajan hukkaa miettiä elämän tarkoitusta. Ehkä on hyvä vain nauttia elämästä.

Kipua ... pelkoa...epävarmuutta .. se tapahtuu taas... 

... se oli ohitse ja se tapahtui taas..... äiti - maito - lämpö... minä olin palannut, mutta miksi? Olin kadottanut monia juttuja.... missä olivat tutut kaverit? Olinko nyt tyttö vai poika? Onko tämä merkitykseni? Kovaa työtä... kyse ei olekaan leikistä tai tutuista jutuista? Tehtäväni oli etsiä, löytää, tulla torjutuksi, hylätyksi... vaikka tein työtä, etsin jotain....

Kaikkien elämieni elämien jälkeen oivalsin.... pidä hauskaa, pelasta ne, jotka pitää pelastaa, siis itsesi. Älä murehdi menneitä tai äläkä sitä, mitä olisi voinut tapahtua.

Elä tässä ja nyt ja rakasta itseäsi ja niitä, joita rakastat.

Salli itsesi ja ole se, joka olet. 

Kuva: Tsutomu Kimura

20104318.JPG

Avainsanat: elämä, tarkoitus, syntymä, nauttia elämästä