Hyvää ja rauhallista joulua ja parempaa Uutta Vuotta 2022

Perjantai 24.12.2021 - Rita

Uusi Vuosi on 6 vuosi, joka viestii rakastamisesta ja vastuun kantamisesta. Sinua enemmän ja enemmän ohjataan itsesi rakastamiseen ja hyväksyntään.

Tämä vuosi 2021 on ollut vapauden, vapaana liikkumisen vuosi, mutta se ei tarkoita fyysisessä mielessä tapahtuvaa liikkumista vaan muutosta sisäisesti.

Voisitko valita havainnoivasi kaikkia elämän monimutkaisuuksia lapsen silmin ikään kuin näkisit kaiken ensimmäisen kerran. Sitä toivon sinulle uudeksi vuodeksi 2022.

snow-ga114c1acd_1280.png

Avainsanat: joulu, uusi vuosi, 2022, rakastaminen, vapaus,

Sielun rakkauteen havahtuminen

Lauantai 29.2.2020 - Rita

Sielun rakkauteen havahtuminen .....

Kerron nyt suurimman rakkaustarinan, joka koskaan on luotu ja kerrottu ....

Heräsin yöllä ääneen, joka kutsui nimeäni. Havahduin unesta ja kuulin nimeni uudelleen ... nimi ei ollut nykyinen nimeni ... mutta tunsin sen kuuluvan minulle .....

Ääni kutsui minua ja sanoi: 

"Minä olen niin rakastunut sinuun. Minä niin rakastan sinua. Minä olen niin rakastunut minuun itseeni."

Tuo ääni tuli sisältäni, ulkopuoleltani, vaan syvältä minusta itsestäni ja ääni oli oma ääneni. Valtava rakkauden tunne ja sädehtivä valo täytti olemukseni. Hengitin tuota tunnetta ja valoa syvälle itseeni ja tunsin, kuinka minä hengitin sieluani ja sieluni hengitti minua. 

Minä olin tuo rakkaus ja minä olin tuo valo.  

Tuosta tapahtumasta voimistuu oma kykyni vastaanottaa sieluni rakkautta ja Minä Olen Rakkaus ja Minä Olen Valo.

Sielu kuulee epätoivon, kyyneleet, unohtaa kuka on, unohtaen kuka sinä olet...tunnet kuin olisit "menettänyt rakastetun" tai sielunkumppanin ... kaipaat tuota "menetettyä rakkautat" .. osaa itsestäsi ... etsit rakkautta ulkopuolelta .. kärsit, luot kärsimystä, koska haluat olla kuin Jeesus ... on kärsittävä kuten hän...

Käyt läpi huonoja ihmissuhteita, joissa koet olevasi uhri ja kummallisella tavalla rakastat uhrina olemista. Luot draamaa, jotta tuntisit olevasi elossa.

Kuva: Tsutomu Kimura 

IMG_1240.jpg

Avainsanat: sielu, rakkaus, itsensä rakastaminen

Rakkaus

Perjantai 1.9.2017 - Rita

Rakkaus on jo jokaisen ihmisen sydämessä, mutta puuttuu rohkeutta hyväksyä se.

Rakkaus - uskallanko rakastaa? Olenko kuvitellut kaiken? Jos rakastan minua käytetään hyväksi, minua satutetaan kuten viimeksi. Minua petetään, minut torjutaan.... näitä nousee pintaan ja siksi moni sulkee sydämensä. Petetyksi tuleminen kuvastaa ehdollistettua rakkautta ja odotit jotain takaisin... jos rakastan sinua, mitä annat takaisin minulle? Rakkaudesta tuli vaihtokauppaa ja kaupan käynnissä siirrytään aina edullisempaan, parempaan tarjoukseen. Etsit rakkautta vääristä paikoista.

Tiedät, että rakkaus on vastaus kaikkeen ja siksi etsit koko elämäsi ajan rakkautta. Rakkaus on jo sinussa, sinun on vain koettava, että näin on. Sinä, sydämesi ei ole kokenut Rakkautta itseäsi kohtaan. Kuitenkin kaikki ulkoiset kokemuksesi rakkaudesta toivat sinut tähän itsesi rakastamisen kokemukseen, salli kaiken kokemasi rakkauden viisauden syntyä.

Rakkaus on kokemus, voit vain kokea rakkauden. Kokemuksesi rakkaudesta tuovat mieleesi vanhempien rakkauden: ihanan rakkauden ...ehkä rakkauden, jossa sinua loukattiin... Kuitenkin lahjasi Hengelle on Rakkaus, koska Henki koki vasta sinun kauttasi ensimmäisen kerran rakkauden. Rakkaus luotiin täällä maassa.

Lopeta taistelu itsesi kanssa... rakkaus on jo sinussa, sinun on vain koettava, että niin on...Olet aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kaikki on hyvin. Lopeta taistelu.. ei ole enää tarpeen taistella... Taistelukentällä puut palaavat, savu hälvenee, aurinko näyttäytyy ja loistaa loputtoman siniseltä taivaalta .........heijastuu veden pinnalta....

KAIKKI ON HYVIN .. salli rakkauden virrata kuin vesi putouksessa...

Kuva: Tomi Kimura

20100427_2.JPG

Avainsanat: kokemus, itsenrakastaminen, ehdollistetturakkaus