Keijut, haltijat...enkelit ympärillämme.

Lauantai 5.8.2017 - Rita

 Luonnonvoimat ja taianomaiset olennot eivät välttämättä ota fyysistä laatua olevaa muotoa, jonka sinä haluaisit näkyvän haltijoina, keijuina... mutta ne ovat todellisia, ne ovat hyvin todellisia olentoja... mutta ihmisen kadotettua luovuuden ja mielikuvituksen taian, nuo olennot siirtyivät "tien sivuun" odottamaan, koska olemme valmiita niiden takaisin tuloon ja nyt on se aika.

He eivät ole täällä antamassa sinulle vastauksia vaan kutsumassa sinut leikkimään, tanssimaan kanssaan ja ne kutsuvat sinut käymään läpi uusia kokemuksia, joita et koskaan aikaisemmin ole kokenut. Menemään rajoittuneen mielen tuolle puolelle ja laajentamaan ja tasapainottamaan energiaasi, jotta se voi vapaasti virrata ja tuoda uuden energian liikuttamaan jumittunutta virtausta.

Taika on luovaa ilmaisua, enkä tarkoita nyt taiteen tekemistä, vaan itseilmaisua luovalla tavalla.  Sinä olet kykenevä koskettamaan ja näkemään " tuulikeijuja". Itseasiassa on olemassa "pilvienkeleitä" ja sinä näet niitä silloin tällöin, mutta mielesi sanoo: " ... ei, ei... se on vain liikettä taivaalla... älä ole hupsu... älä kuvittele..." On olemassa tonttuja ja haltijakeijuja ja veden luonnonhenkiä, pieniä, loistavia kauniita taianomaisia olentoja vedessä... he ovat oleellinen osa maata, he ovat työskennelleet Gaian kanssa aikojen alusta saakka pitäen yllä elämää planeetalla.

Kun ihminen unohti luovan mielikuvituksen käytön nämä, olennot katosivat, koska kukaan ei näe, ei kuule, ei pidä niitä olemassa olevina... kuitenkaan luonnossa mitään ei tapahdu, jos sinä et näe, et kuule… et keskustele luonnossa olevien olentojen kanssa.

Haltijat ovat joskus tummia, muotoaan muuttavia henkiä, jotka ottavat kauniiden hevosten muodon. He elävät veden läheisyydessä ja voivat ottaa myös ihmisen muodon halutessaan. Haltijat pystyvät näkemään suoraan läpi syvälle sydämeen --- älä pelkää.... jokin paikka, joka saa henkesi salpautumaan kauneudellaan... on portti haltijoiden maahan... olet paikassa, jossa pääset yhteyteen haltijoiden kanssa.... vesi on elementti, joka johtaa sähköistä tapahtumaa ja veden äärellä voit kokea paljon erilaisia tunteita, jos vain sallit itsesi heittäytyä ....

Kysymys: "Pitääkö puu ääntä, jos se kaatuu metsässä, jossa kukaan ei oleskele? "

Avainsanat: keijut, haltijat, taika, pilvienkelit,