Voimaeläimet ja henkinen ohjaus

Tiistai 5.5.2020 - Rita

"Jos keskustelet eläinten kanssa, he keskustelevat sinun kanssasi ja te tutustutte toinen toisiinne. Jos et puhu eläimille, et opi tuntemaan niitä ja se, mitä et tunne, sitä pelkäät. Mitä ihminen pelkää sen hän haluaa tuhota."

Intiaanipäällikkö Dan George.

Eläin henkioppaat opettajina, oppaina ja parantajina.

Onko sinulla ollut epätavallisia kokemuksia eläinten kanssa tai toistuvia näkyjä - olipa eläin ilmestynyt fyysisesti tai symbolisessa muodossa - ja olet miettinyt, mitä vierailu tarkoittaa ja mitä mahdollista viestiä henkimaailma yrittää tuoda jonkin tietyn eläimen muodossa. 

Toinen kysymys, joka ihmisiä kiinnostaa, on saada ymmärrystä, miksi jokin tietty toteemi tai voimaeläin on heidän kanssaan ja mitä se kertoo heidän persoonallisuudestaan ja luonteestaan. 

Kolmas mielenkiinnon alue on tietää, mitä eläin henki auttajaa kutsua paikalle tiettyä tarkoitusta varten, kuten kohottamaan itseluottamusta tai auttamaan unien näkemisessä ja muistamisessa.

Eläin Oppaat auttavat sinua henkisellä polulla. Nämä uskomattomat olennot ovat johdattaneet, opettaneet ja auttaneet monin eri tavoin lukemattomia ihmisiä.

Jos näet Haukan - sen henki kehottaa sinua pysymään keskittyneenä ja olemaan häiriintymättä, pitämään asiat perspektiivissä.

Kyyhkynen kertoo, että tulos tulee olemaan onnellinen ja kehottaa pysymään tyynenä koko prosessin ajan vaikka tapahtuisi minkälaisia häiriötekijöitä tahansa.

Meillä on luonnollinen yhteys eläimiin ja henkioppaisiin. Tämä yhteys eläinten valtakuntaa näyttäytyy monin eri tavoin. Jopa kaupunki ympäristössä lintujen laulu puistossa, kyyhkysten kerääntyminen ihmisen ympärille, kun hän syöttää niitä puiston penkillä istuen, oravien tehdessä orava-temppujaan, kaikki on kommunikointia eläinten henkien kanssa.

Kävelyllä metsässä voi nähdä jäniksen, vilahduksen kauriista ennen kuin se pakenee paikalta. Jopa koirat, kissat, kultakalat, hamsterit ja monet kotieläimet muistuttavat meitä tästä luonnollisesta yhteydestä

Olemme siis yhteydessä eläin veljiimme ja sisariimme, mutta suurimman osan ajasta emme ole tietoisia heidän läsnäolostaan elämässämme ja rajattomiin lahjoihin, joita he antavat meille. 

 Me hengitämme samaa ilmaa ja elämme yhdessä tällä planeetalla, olipa se maalla, ilmassa tai vedessä. Kuten kaikki elävät olennot mekin kuolemme ja kehomme palaa maahan ja henki menee henkimaailmaan.

Katso kurssiani: KEIJUJEN JA LUONNONHENKIEN LUMOTTU MAAILMA 

Kuva. Tsutomu Kimura

20104318.JPG

Avainsanat: voimaeläin, ohjaus, haukka, kyyhkynen,