Luonnon voimien valtakunta

Keskiviikko 1.4.2020 - Rita

Luonnon voimien valtakunta

 Luonnon voimien valtakunta luo runsautta ja tasapainoa maan päälle  ja luonnon voimia  on kunnioitettava ja arvostettava, koska ne auttavat meitä ymmärtämään luonnon rytmin ja oman paikkamme maailmassa.

Luonnon voimat käsittävät sellaisia olentoja, joita usein pidetään mystisinä, kuten keijut, tontut, maahiset peikot, haltiat, kääpiöt, puukansa, kotitontut, merenneidot ja sylfit. 

Heidät tunnetaan luonnon voimina, koska he ovat eteerisiä, kevyitä ja ilmavia ja siksi useimmille meistä näkymättömiä. Elementaalit ovat käteviä mekaanisten ja sähköisten laitteiden korjaajia ja parantajia.

Heidän tehtävänsä on pitää huolta luonnon valtakunnasta. Elementaalit tai Maan henget ja Luonnon Enkelit elävät kasvien ja eläinten keskellä. He ovat vastuussa siitä terapeuttisesta tunteesta, jota tunnet kun olet ulkona luonnossa, rannalla, merellä, järvellä, joella, puistossa , luonnonpuistoissa....

Syy miksi tunnet olosi uudistuneeksi, virkistyneeksi ja maadoittuneeksi kun olet luonnossa johtuu siitä, että luonto on täynnä näitä voimakkaita parantavia olentoja. 

Maan elementaalit, luonnon voimat, työskentelevät kristallien, maaperän, hiekan, jalokivien, kallioiden, kivien ja maan kanssa. Yksi niiden päätarkoitus on ympäristöystävällisyyden säilyttäminen. Maan elementaalit tunnetaan myös nimellä Devat, jotka työskentelevät ihmisten kanssa ja ovat pyhien paikkojen ja muinaisten temppeleiden suojelijoita. He asuvat myös kirkkaassa vuorikidekvartsissa ( myös kristalleiksi kutsuttuja kiviä)

Nämä kristallit voivat olla suuren tiedon lähteitä, koska niissä on värähtely signeeraus, joka sallii meidän lähestyä tuota tietoa. Devat, jotka asuvat noissa kristalleissa, voivat opettaa meille sekä persoonallista ja planetaarista parantamista. Maan Devat opettavat meille kuinka nostaa omaa värähtelyä ja muiden sekä maan värähtelyä.

Elementaali ja luonnon voimat muodostavat myös" mineraalien tason",  johon kuuluvat kristallit, kalliot ja kivet. Kristalli = vuorikidekvartsi ovat ihana työväline, jolla voi olla yhteydessä enkeli tasoille, koska niissä on kyky parantaa enkeli energian virtausta.

Kristallit ovat kuin megafooni lisäämällä kommunikoinnin ja parantamisen signaalia enkeleiltä. Jalokivillä ja kristalleilla on ihmeellinen kyky imeä, heijastaa, varastoida ja sädehtiä valoa energia älykkyyden muodossa, joka lisää elämän voiman virtausta fyysiseen kehoon yhtä hyvin kuin hienojakoisempaan kehoon. Kristallit ja jalokivet kykenevät varastoimaan tasapainoa ja pysyvyyttä. Monet kristallit omaavat ominaisuuksia, joiden avulla yhdistämme itsemme enkeli tasoille.

Kuva: Tsutomu Kimura

20100903.JPG

20101057.JPG

Avainsanat: luonto, tasapaino, keijut, maahiset, peikot, merenneidot, elementaalit