Luonnonhenget - tarua vai totta?

Torstai 25.6.2020 - Rita

Luonnonhenget - tarua vai totta?

Rakastan keijuja, haltioita, luonnonhenkiä yleensäkin ja saan monesti leiman "hörhö" sellaisilta ihmisiltä, jotka ovat kiinni materialistisessa ajattelutavassa, joka pyrkii kieltämään olemassaolon henkisen puolen. Minä sallin heidän pitää mielipiteensä, vaikka heidän on vaikeaa ja lähes mahdotonta kuunnella minua. Mietin, että kuinka joku pystyisi todistamaan sen, että luonnonhenkiä ei ole olemassa? Luonnonhenkiä pidetään monesti satuolentoina. Myönnän sen, että rakastan satuja ja tarinoita, olenhan itsekin tarinan kertoja.

Luonnonhenget toimivat tasoilla, joilla ne voivat vaikuttaa suoraan ihmisen eetterikehoon. Tämä on fyysisen kehon energeettinen kaksoispuoli. Tällä on hyvin suuri merkitys elintoimintojen ja terveyden ylläpitämisessä. Luonnonhengillä voi olla hyvin tarkkaa tietoa ihmisen elimistöstä. Niillä on paljon viisautta ja ne voivat ohjata meitä kuinka käyttää kehoamme paremmalla tavalla. Ihminen kuitenkin itse päättää vapaan tahtonsa mukaan miten toimii.

Kehoelementaali on luonnonhenki, joka vastaa ihmisen kehosta ja sen toiminnasta. Se saa apua eri elimiä hoitavilta luonnonhengiltä. Yöllä nukuttaessa koko keho on kehoelementaalin hallussa. Olemme siis jatkuvasti tekemisissä kehoelemntaalin kanssa ja kun maallinen elämä päättyy, kehoelementaali ja sen apuhenget lopettavat toimintansa. 

Kysymys nousee mieleeni: Kuulenko puun tai kallion sisäisen äänettömän äänen? Voinko kohdata luonnonhenkiä ja millä tavoin? Tässä tulee enkeliaisti - mielikuvitus - avuksi. Sadut ja tarinat kertovat juuri siitä, millaiseksi koemme luonnonhenkien maailman. Voimme tunnistaa ne helposti juuri satujen mielikuvien avulla. Voin tunnistaa niiden luontoon jättämiä merkkejä ja havainnoida niitä: Kuulenko veden solinan tai myrskytuulen pauhun? Näenkö pilvissä pilvikeijujen hahmoja? Voin siis havaita ja kommunikoida niiden kanssa ja se tekee elämästä satumaista.  Elämä on minulle keijutarina.

Olen luonut verkkokurssin aiheesta. Löydät siitä tietoa valikosta:

Keijujen ja luonnonvoimien lumottu maailma - verkkokurssi

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_2116_01.jpg

Avainsanat: keijut, haltijat, luonnonhenget, kehoelementaall,

Keijujen ja luonnonvoimien lumottu maailma - verkkokurssi

Perjantai 1.5.2020 - Rita

KEIJUJEN JA LUONNONHENKIEN LUMOTTU MAAILMA - verkkokurssi

Oletko tuntenut puiden tarkkailevan sinua luonnossa kulkiessasi?
Tunnetko sään muutokset ennen kuin niistä on näkyvissä mitään merkkejä?
Oletko tuntenut yhtäkkiä kukan tai puun tuoksun kadulla kävellessäsi?
Oletko tavannut lasta, jolla on "näkymätön kaveri" tai onko sinulla itselläsi ollut sellainen?
Jos vastasit kyllä yhteenkin kysymyksistä, olet todennäköisesti kohdannut keijujen valtakunnan olennon.

Emme näe enää maailmaa lapsen silmin vaan nauramme ja pilkkaamme niitä, jotka näkevät ja kuulevat tuon lumotun maailman kutsun. Moni ei yksinkertaisesti lähde tavoittelemaan sitä, mitä fyysiset silmät eivät näe
.Pelko sulkee oven ihmeiden täyttämään maailmaan.

Jokaisessa meissä ja kaikessa, mitä luonnosta löytyy, on läsnä luonnonvoimia - maa -vesi - ilma -tuli - ja nämä voimat työskentelevät yhdessä elementaali henkien kanssa, ne pitävät yllä kehon toimintaa ja siksi elementaali henkien kanssa työskentely on tärkeää. Elementaali henget ovat todellisia voimia meissä ja luonnossa.

Keijut auttavat meitä rikkomaan rajoittuneita näkemyksiä elämästä ja avautumaan uusille mahdollisuuksille.
Kevät ja syksy ovat hyvää aikaa luoda yhteyttä luonnonhenkiin ja keijuihin, koska luonto ei ole unessa, mutta ei vielä täysin valveilla ja keijuilla on vähemmän työtä.

Lumotut maailmat ovat yhä olemassa, koska sisälläämme oleva lapsi ei koskaan kuole.
Tämä kurssi on jokaiselle, jonka sisäinen lapsi vielä tuntee ja kuulee lumotun maailman kutsun.
Ihminen pitää kädessään avaimia tulevaisuuden maan hyvinvointiin ja keijut toivovat, että jokainen löytää nuo avaimet itsessään.

"Näe mitä haluat nähdä ja älä tee todeksi sitä, mikä näyttää olevan todellista."

Minulle itselleni on keijujen ja luonnonhenkien maailman avautuminen ollut sadunomainen kokemus ja elämä voi olla kuin keiju-tarina, jos niin valitsee.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin

https://www.campwire.com/buy_flexible/854a63ee-7fc5-43c5-a509-e34535a66618 

Kuva: Tsutomu Kimura

Voitko tuntea puun tarkkailevan sinua? Tunnetko, kuuletko kukkaiskeijujen iloisen laulun, kuin pienten kellojen kilinää. Lumottu luonto on odottamassa sinua. Lumottu maailma on yhä olemassa. Haluatko muistaa sen jälleen?

2014-05-22_19.15.41.jpg

Avainsanat: keijut, luonnonhenget, haltiat, luonnonvoimat, verkkokurssi

Kansantarustojen kertomaa

Torstai 30.4.2020 - Rita

Luonnonhenget

Eri maiden tarustot osoittavat, että maailman joka kolkassa uskotaan näiden harvinaisten olentojen olemassaoloon. Kulttuurista riippuen niitä pidetään joko ihmistä  korkeammalle tasolle kehittyneinä tai  ihmistä alempina olevina olentoina. Joku pitää niitä kuolleiden henkinä ja toisaalta taas ihmiskuntaakin vanhempana omana rotunaan.  Luonnonhenkiä pidetään myös osana enkeleitä ja devojen valtakuntaa, joka on kehittynyt oman evoluutionsa mukaisesti.

Aina löytyy niitä, joiden mukaan keijut ja haltiat ovat vain satua ja mielikuvituksen tuotetta, koska ei ole tieteellistä näyttöä niiden olemassa olosta. Voiko tiede todistaa, että niitä ei ole? Tätä pidetään "hullujen hommana" ja joku jopa väittää niiden olevan pimeyden voimia. 

Ihminen on niin helposti ylemmyydentuntoinen ja luulee tietävänsä kaiken. Olemmeko ainoa ja korkein älyllisen elämän muoto? Kun ottaa huomioon koko maailmankaikkeuden, jossa elämme, tämä asenne tuntuu aika ylimieliseltä. Kuten kosmoksessa on paljon, mitä emme ymmärrä, myös maapallolla on elämänmuotoja, joita emme voi tunnistaa vielä emmekä käsittää. 

Aina tulee olemaan ihmisiä, jotka pelkäävät kontakteja sellaisten olentojen kanssa, jotka ovat fyysisen todellisuutemme ulkopuolella. Usein ihmiset, jotka suhtautuvat vihamielisesti luonnonhenkien olemassaoloon, suhtautuvat epäluuloisesti myös muunkinlaiseen erilaisuuteen, olipa kyse rodusta, uskonnosta tai sukupuolesta. On olemassa tarve kieltää ja tuhota kaikki sellainen, jota pelkäämme. 

"Kaikki olennot jakavat saman hengityksen - eläimet, puut, ihminen - ilma jakaa henkensä tukeakseen kaikkia." - Päällikkö SEATTLE

Olen luonut uuden verkkokurssin:

KEIJUJEN JA LUONNONHENKIEN LUMOTTU MAAILMA.

Rakastan satuja ja tarinoita ja olen itsekin tarinankertoja ja siksi lumotun luonnon kanssa työskentely on avannut minulle uusia ihania näkökulmia kaikesta mitä on. 

Sen ostolinkin on tässä.

https://www.campwire.com/buy_flexible/854a63ee-7fc5-43c5-a509-e34535a66618

20100903.JPG

Kuva: Tsutomu Kimura

Avainsanat: luonnonhenget, erilaisuus, keijut, haltiat