Kuukiven taikavoimaa

Torstai 18.8.2022 - Rita

Kautta maailman kuukiveä on pidetty mystisiltä ominaisuuksiltaan kykenevän yhdistämään sinut kuun taikaan.

Kuukivet, jotka ovat saaneet nimensä tuosta loistavasta kehästä yötaivaalla, tarjoavat sinulle enemmän kuin vain kauneutta. Niiden yhteys kuun jumalattariin kautta maailman saattaa selittää, miksi kuukiven ominaisuudet vaikuttavat saavuttavan kaikki ne, jotka löytävät itsensä kuun valon loisteessa, kuten matkailijat, kaikki merta rakastavat ja uneksijat. Kautta maailman kuukivet on yhdistetty kuun mystisiin ominaisuuksiin ja tuomaan noita ominaisuuksia päivänvalon tunteihin.

Intiassa niiden ajatellaan tuovan suloisia, kauniita unia yöllä ja niillä on myös maine saada aikaan intuitiivista ja henkistä näkemystä "kolmannen silmän" kautta milloin tahansa päiväsaikaan. Keskiajalla Euroopassa kuukiven vaikutus alitajuntaan huomattiin, kun kiveä tuijotettiin ja sen vaikutuksesta saattoi nukahtaa syvään uneen, jossa voi nähdä tulevaa. Kuukiven kerrottiin vaikuttavan hedelmällisyyteen ja Arabiassa naiset kantoivat kuukiveä alusvaatteissaan vaikuttaakseen hedelmällisyyteen. Kuukiven uskottiin myös vaikuttavan sadon hedelmällisyyteen ja siksi hedelmäpuissa roikkui kuukivi amuletteja ennen sadonkorjuuta. Lisäämään kuukiven voimaa koeta asettaa kiviä täydenkuun valoon.

Kuukivet, joita pidetään sadepisaroiden kyynelinä, ovat kauan muistuttaneet aasialaisia siitä, ettei kuuta voi nähdä sateen aikana, samoin kuin sinun on vaikea nähdä läpi kyynelten. Tuomalla rakkautta ja runsautta elämääsi tänään ja auttamalla sinua näkemään tulevaa, kuukivi sallii sinun tuoda toivoa manifestoida kaikkia hyviä ja kauniita asioita elämääsi tänään.

Tutustu kuukiveen tästä linkistä

https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=11/553807

Avainsanat: kuukivi, kuu, taika