Kristallit

Torstai 26.8.2021 - Rita

Rakastan kiviä.

Kristallit eli vuorikidekvartsit ovat luonnollisia energian vahvistajia ja siksi niitä käytetään kelloissa, tietokoneissa ja lääketieteellisissä välineissä. Ne tehostavat mitä tahansa energiaa, jonka lähellä ne ovat.

Kristallit ovat luonnon lahja meille ihmisille valaisemaan ja kohottamaan yhteyksiämme kaikkeen. Raamatusta löytyy mainintoja, joissa kehotetaan laittamaan kristalleja temppeliin, jossa säilytettiin Liitonarkkia.

Kristallit ovat täynnä energiaa ja niihin voi ladata energiaa. Jokaisella kristallilla on oma parantava alueensa liittyen niiden väriin, muotoon ja muihin ominaisuuksiinsa. Kristallit ovat eläviä olentoja, joten kohtele niitä kunnioittavasti. Ne ovat pyhiä kiviä.

Atlantiksella kiviin ladattiin tietoa ja niillä lapsia opetettiin. Niihin ladattiin parannuksessa tarvittavaa tietoa ja sen jälkeen kivet asetettiin parannettavan ympärille. Tietotekniikka käyttää nykyisin kasvatettuja kristalleja ja lataa niihin tietoa. Ne eivät siis ole täysin samanlaisia, kuin luonnosta löydetyt kivet.

Vuorikidekvartsi lisää ja laajentaa energiaa siinä, jonka lähellä se on. Se taittaa valon sateenkaaren säteiksi. Siitä on apua puhdistamaan negatiivisuutta ja ratkaisemattomia esteitä.

Kun pidät kristallia kädessäsi salli itsesi tuntea kaikki tunteesi.

Lisää kivistä www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi

https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=11/553518

glass-2471452_1920.jpg

Avainsanat: kivet, kristallit, vuorikide, vuorikidekvartsi, auttakaa minua,

Tietoisuus itsestä

Torstai 12.10.2017 - Rita

Olet ehkä lukenut Violettiliekistä ja käyttänytkin sitä. Tuo liekki on muuttunut Kristallitulen liekiksi.

33 on Kristustietoisuuden numero. 44 on Mestari tietoisuuden numero, joka tarkoittaa ihminen ja jumalallinen, Minä Olen olemus, yhdessä täällä maassa. Olla kehossa ja olla tietoinen todellisesta itsestään.

Kutsut ehkä itseäsi Valotyön tekijäksi ja menit pimeyden syvyyksiin, omaan ja toisten pimeyteen. Tuo pimeys on kuitenkin se osa sinua, jumaluutesi, johon olet laittanut kaiken sen, mistä et itsessäsi pidä, et hyväksy, et rakasta ja tuo pimeys rakastaa sinua niin paljon, että ottaa itseensä kaiken.

Veit tietoisuutta pimeyteen tuodaksesi sinne valoa. Älä koskaan enää epäile itseäsi - koskaan enää - sillä tiesit sisäisesti tuon kaiken. Suurin valhe, johon ihmiskunta on saatu uskomaan, on valhe pimeydestä, voiman ja vallan käytöstä, jopa Paholaisen olemassaolosta. Ihmiskunta on hypnotisoitua monella tavalla; on itsekästä ajatella itseään, pitää huolta itsestään. Olet vuosikausia pitänyt huolta toisista - sinun on huolehdittava toisista ja itsestäsi huolehtiminen on itsekkyyttä.

Pidä huolta itsestäsi, tarvitset aikaa itsellesi - rakasta itseäsi ja pidä huolta itsestäsi ilman syyllisyyden tunnetta.

Yeshua tuli tuomaan Kristalli tietoisuuden ja alkoi ihmiskunnan ensimmäinen New Age: Uskonnot muodostuivat, mysteerikouluja perustettiin, jotta Kristus tietoisuus voisi laajentua.

Olet ehkä lukenut Madam Blavatskista, Rudolf Steineristä, Kuthumi, Godfrey King kirjoitti St. Germainin kanavoiteja... Carl Jung... Lee Carrol kanavoi Magneettimestari Kryonia...kanavointeja tulvi maahan.

Muistatko, kuinka sinä työskentelit... piti tehdä näin ja tuo oli väärin. oikein oli tehdä tällä tavalla... väsyit....oli paljon niitä, jotka sijoittivat rahaa New Ageen ja kun sen aika oikeastaan oli ohi, moni vastusti sen loppumista. Väittelyä siitä, mikä on oikea tapa.... Moni ei tajua vieläkään, että on uudenlainen tapa, jolla työskennellä, energia, jolla työskennellään .... ilman työskentelyä.

Olet elänyt rajoittuneessa tietoisuudessa.

Astu itsesi tieltä pois. Nauti elämästä, ruoasta, ihmissuhteista, omasta seksuaalisuudestasi ilman, että annat niiden viedä omaa energiaasi.

 

Avainsanat: SES, violettiliekki, kristallitulenliekki, pimeys, valhepimeydestä, valotyöntekijä

Kivet - mineraalit

Torstai 17.8.2017 - Rita

Kivien, mineraalien maailma.  DSCN0654.JPG

Kuvassa : Malakiittimuna

Maa- Äiti Maa - on suuri energia kenttä tai suuri henki. Jokainen palanen maata, pienimmästä kristallista suurimpaan vuoreen, omaa oman hengen. Vaikka me ihmiset emme näe noiden henkien liikkuvan, heillä on oma elämän muotonsa.

Tieteen mukaan, jotta olisi elämää, on oltava hiiliatomi, joka saa aikaan hiilipohjaisen molekyyli rakenteen. On olemassa niin paljon, mitä emme ymmärrä. Ympärillämme on ei - orgaanista elämää. Maa muodostuu kivistä, kallioista ja kivissä, kallioissa on mineraaleja. Mineraalit ovat mm. kalsiumia, magnesiumia, seleeniä, joita tarvitsemme elääksemme. Itseasiassa muodostut näistä mineraaleista yhdessä veden kanssa. Oikeastaan muuttuisit vedeksi, jos näitä mineraaleja ei olisi kehossasi. Mineraaleita sisältävät luustomme ja kudoksemme suurimmalta osalta.

Mineraalien puute viittaa siihen, että puuttuu turvallisuuden, tuen saamisen tunnetta ja rakennetta ihmisessä.

Et pysty näkemään paljaalla silmällä, kuinka mineraalit rikkoutuvat elementeiksi ja näet ne vain kiinteänä aineena, ymmärrä kuitenkin, että ne liikkuvat kuitenkin vielä äärimmäisen hitaasti.

Muinaiset ihmiset eri puolilla maapalloa ovat olleet yhteydessä kristalleihin ja mineraaleihin ja nimittivät niiden voimaa " kivi-ihmiset. " Muinaiset ihmiset olivat tietoisia näiden kristallien ja mineraalien eri ominaisuuksista ja kuinka niiden ominaisuuksia voi hyödyntää omassa elämässään.

Intuitiivinen ihminen oppii puhumaan mineraalien ja kristallien salattua kieltä hyödyntäen ajattomia muistoja ja tietoa, joka on varastoituna kiviin ja mineraaleihin.

Tämän vuoksi intuitiivinen ihminen tuntee vetovoimaa tiettyä kiveä tai kristallia kohtaan. Kivi kutsuu häntä, koska kivi on sopiva hänen elämäänsä (tai kivi tarvitsee ihmistä) mystisestä tai fyysisestä syystä.

On olemassa mineraali jokaisen sairauteen. Kristallien käyttö parantamisessa vaatii aikaa. Mineraalien puute saa aikaan mm. osteoporoosia...

Sivuillani www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi / verkkokaupan tuotteet / kivet löytyy erilaisia kiviä.

Mikä niistä kutsuu sinua?

Avainsanat: kivet, mineraalit, kivi-ihmiset, kristallit