Kristallit

Torstai 26.8.2021 - Rita

Rakastan kiviä.

Kristallit eli vuorikidekvartsit ovat luonnollisia energian vahvistajia ja siksi niitä käytetään kelloissa, tietokoneissa ja lääketieteellisissä välineissä. Ne tehostavat mitä tahansa energiaa, jonka lähellä ne ovat.

Kristallit ovat luonnon lahja meille ihmisille valaisemaan ja kohottamaan yhteyksiämme kaikkeen. Raamatusta löytyy mainintoja, joissa kehotetaan laittamaan kristalleja temppeliin, jossa säilytettiin Liitonarkkia.

Kristallit ovat täynnä energiaa ja niihin voi ladata energiaa. Jokaisella kristallilla on oma parantava alueensa liittyen niiden väriin, muotoon ja muihin ominaisuuksiinsa. Kristallit ovat eläviä olentoja, joten kohtele niitä kunnioittavasti. Ne ovat pyhiä kiviä.

Atlantiksella kiviin ladattiin tietoa ja niillä lapsia opetettiin. Niihin ladattiin parannuksessa tarvittavaa tietoa ja sen jälkeen kivet asetettiin parannettavan ympärille. Tietotekniikka käyttää nykyisin kasvatettuja kristalleja ja lataa niihin tietoa. Ne eivät siis ole täysin samanlaisia, kuin luonnosta löydetyt kivet.

Vuorikidekvartsi lisää ja laajentaa energiaa siinä, jonka lähellä se on. Se taittaa valon sateenkaaren säteiksi. Siitä on apua puhdistamaan negatiivisuutta ja ratkaisemattomia esteitä.

Kun pidät kristallia kädessäsi salli itsesi tuntea kaikki tunteesi.

Lisää kivistä www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi

https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=11/553518

glass-2471452_1920.jpg

Avainsanat: kivet, kristallit, vuorikide, vuorikidekvartsi, auttakaa minua,

Enkelit ja kristallit

Lauantai 12.12.2020 - Rita

Enkelit ovat olleet suuri tukijoukkosi täällä maan päällä. Kuitenkin, kun olit stressaantunut ja murehdit asioita, et tuntenut heidän läsnäoloaan tai kuullut heidän viestejään sinulle. Nyt on aika oivaltaa viestien vastaanottaminen omalta enkeliolemukseltaan - sielultaan. 

Enkelitukijoukot olivat maassa tarkoituksellisesti lohduttamassa, tukemassa, rakastamassa sinua, kun kävit läpi kokemuksia. Nyt sinun tukenasi on oma sielusi.

Kristallit ovat täynnä energiaa mutta ne myös välittävät energiaa. Kristalli tarkoittaa, tottakai myös kauniita kiviä, mutta henkiseltä pohjalta kristalli tarkoittaa kristallin kirkasta, selkeää energiaa. Enkelten viestit olivat kristallin kirkasta, lohduttavaa, tukevaa, selkeää ja rakastavaa. Salli itsellesi mahdollisuus kuulla sielusi viestejä.

Enkelit ovat seuranneet sinua koko elämäsi läpi, ja he ovat rakastaneet sinua pyyteettömästi. Enkelit eivät halunneet, että heitä palvotaan. Ei myöskään ollut tarkoitus, että enkeleistä muodostuisi idoleita meille. Enkelit eivät tehneet asioita puolestamme, koska se olisi mitätöinyt tarkoituksen, jonka vuoksi olemme maassa.  He tukivat ja lohduttivat ja iloitsivat kanssasi. Enkeli rakastavat ihmisten naurua.... siis naura usein ja laula... enkelit rakastavat maan musiikkia, koska laulumme kertovat aina tarinaa elämästämme. 

Nyt enkelit ja kaikki avaruusoliot on komennettu pois maan piiristä. Kaikki sellaiset olennot, jotka eivät ole syntyneet kehoon, on komennettu poistumaan maan piiristä. Ihminen on havahtunut, herännyt unohduksen unesta - riittävä määrä ihmisiä on oivaltanut oman alkuperänsä ja siksi enkeliolennot voivat poistua ja palata vihdoinkin omien henkiperheidensä luokse.

Me teimme sen, ratkaisimme ongelman, jonka takia tulimme maahan ja kaikki henkiperheemme iloitsevat suuresti siitä, mitä maassa tapahtuu juuri nyt.

crystal-1685590_12802.jpg

Avainsanat: enkeli, kristalli, tukijoukot, avaruusolennot,

Valo

Perjantai 11.9.2020 - Rita

VALO

Ametisti ja vuorikiteet muodostavat sädehtivää, heijastavaa valoa. Tämä valo kiehtoo keijua ihan kuten timantin loiste kiehtoo ihmistä. Energiaa muodostuu, kun valo osuus kristallin viisteisiin. Tämä valon ja kristallin fuusio on samaa loistetta kuin on luonnonvoimissa. Siksi kristallit vetävät puoleensa luonnonvoimia.

Rakkaus, ilo, kunnioitus, onnellisuus ovat avaimia, joilla ymmärtää puita ja kasveja. Kasveissa on valon olemusta. Auringon valo muuttuu energiaksi, joka luo elämää. Kaikki olennot maassa tarvitsevat auringon valoa elääkseen. Kaikki maassa pohjautuu tulen valoon. Varsinainen tulenvoima, valo, jota on kasveissa, on tärkeää ihmisen keholle.

Puhu kasveille sydämestäsi. Kysy saatko luvan korjata satoa. Siunaa ruokasi. Puhu kasveille ja ne puhuvat sinulle. Lähetä rakkautta ja siunausta siemenelle, jonka istutat aina kun katselet sen kasvua nykyiseen muotoonsa.

Kaikki puut kantavat mukanaan pyyteetöntä rakkautta kaikkia ja kaikkea kohtaan. Ne tarjoavat suojaa kaikille. Kun istut puun alla, se koskettaa sydäntäsi ja auttaa sinua anteeksiannon kanssa. Koko luonto kantaa pehmeän vihreää, kaunista värähtelyä ja palvelee kaikkia planeetallamme.

Puhu luonnon voimille ja muodosta silta ihmisen ja keijujen maailman välille.

Puhu puille, vedelle, ilmalle, maalle, tulen hengille... ja kuuntele mitä sinulle vastataan.... hiljenny kuulemaan, tuntemaan.. aistimaan .. 

Olen luonut verkkokursseja kuinka keskustella keijujen ja luonnonhenkien kanssa. Löydät niitä täältä www.reconnectionhealing.fi/Kaukaiset keijuserkkumme ja Keijujen, haltioiden ja luonnonhenkien lumottu maailma

crystal-1685590_1280.jpg

Avainsanat: kunnioitus, ilo, kiitollisuus, kristalli, siunaaminen, pyyteetön rakkaus,

Sateenkaari - lapset

Keskiviikko 3.1.2018 - Rita

Sateenkaari-lapset ovat kolmas erityisten lasten sukupolvi, joka on tukemassa ihmiskuntaa kehityksessään. Eroten Indigo - ja Kristalli-lapsista, Sateenkaari - lapsilla on muutamia erityis ominaisuuksia. He ovat yleensä syntyneet vuonna 2000 ja sen jälkeen. Joissakin tapauksissa saattaa olla joitakin ennen vuotta 2000 saapuneita.

Kuten nimikin viittaa, Sateenkaari - lapset ovat tulleet maahan mukanaan muutama lisä värisäde mukanaan. He ovat hyvin aistillisia ja korkeammalla tietoisuuden tasolla. En puhu ulottuvuuksista vaan lisäaistien mukanaan tuomista lapsista.

Nämä lapset tuovat mukanaan ja omaavat ilon ja tasapainon ja harmonian aistin. Nämä lapset ovat syntyneet hymy kasvoillaan, joka kertoo suuresta sydämestä ja kyvystä antaa anteeksi.

Sateenkaari - lapset yleensä toipuvat nopeasti negatiivisista kokemuksista. Tämä on myös tärkeä avain emptionaaliseen mestaruuteen. Sateenkaari-lapset ovat psyykkisiä ja pystyvät lukemaan ja tuntemaan toisten ihmisten tunteita. Tämä taito paljastuu, kun he ikääntyvät.

Heillä on vahva tahto ja voimakas persoonallisuus. Kyvyt eivät lopu tähän, vaan he ovat synnynnäisiä parantajia ja kyvykkäitä manifestoimaan välittömästi haluamaansa.

Kuten olettaa saattaa, heillä on voimakas yhteys väreihin. Itseasiassa he resonoivat ympärillään oleviin väreihin. Heitä vetävät puoleensa värit, värikkäät vaatteet ja värikäs ympäristö. He ovat hyvin energisiä lapsia. Innostuneisuus ja sielun intohimo ilmenee luovuutena. Sateenkaari - lapsia pidetään Uuden Maailman rakentajina.

Doreen Virtuen mukaan Sateenkaari - lasten ominaisuuksia:

+Hyvin vähän syntyneitä tällä hetkellä vielä

+Vanhemmat yleensä ovat Kristalli- lapsia

+ Eivät ole ennen inkarnoituneet maahan

+ Ei karmaa

+ Eivät valitse tasapainottomia vanhempia

+ He ovat palvelemassa

+ Saattavat omata suuret silmät, kuten Kristalli -lapsilla, mutta Sateenkaari - lapset ovat täydellisen luottavaisia.

+Eivät pelkää ketään

Tuovat eheyttävää sateenkaari energiaa, jota tuodaan Reikin, QiGongin ja Pranic Healingin avulla.

Sateenkaari - lapset saatetaan väärin luokitella itsepäisiksi, koska he ovat voimakas tahtoisia ja omaavat hyvän itsevarmuuden ja vanhemmilta vaaditaan lasten positiivisten taitojen ja luonteen tunnnistamista ja välttämään negatiivista asenneta heitä kohtaan.

Nämä lapset ovat immuuneja roskaruoan suhteen. Useimmat heistä pystyvät käsittelemään geenimuunneltuja ruokia ja sellaisia ruokia, jotka voivat aihettaa myrkytys tilan kehossa. He pystyvät siis käsittelemään tämän tyyppiset ruoat helposti. Lasten veri on tyyppiä, joka pystyy puhdistamaan myrkyt ja ei - toivotut bakteerit ruoasta ja ilmasta. Heillä on kyky puhdistaa fyysiset myrkyt ja myöhemmin myös henkiset ja eteeriset myrkyt kehostaan.

Sateenkaari -lapset tulevat ilman karmaa ja osaavat nauttia elämästä vailla menneisyyden siteitä. He eivät siis jatka omaa tai edellisten sukupolvien jälleensyntymä sykliä.

Sateenkaari - lasten tarkoitus on saada päätökseen ne rakenteet, joita Indigot ja Kristalli - lapset ovat aloittaneet. Jokaisella näillä lapsilla; Indigo, Kristalli ja Sateenkaari, on erityinen tehtävä. Indigot rikkoivat perinteisten ajatusmuotojen mallit. Sitten Kristalli - lapset rakentavat uuden perustan rikotuille malleille. Lopuksi, Sateenkaari - lapset ovat täällä rakentamassa loppuun sen, minkä Indigot ja Kristalli - lapset aloittivat.

On vähän kirjoitettu Sateenkaari - lapsista, mutta on tärkeää tiedostaa heidän osansa maailmassamme.  Vanhempien ja opettajien tulisi tiedostaa, että nämä lapset, kuten kaikki lapset, ovat erityisiä ja arvostaa heidän ominaisuuksiaan ja kykyjään.

Sateenkaari - lapset alkaa ilmaantua maahan enemmän ja enemmän, vaikka heitä on jo ollut täällä jossakin määrin.

Doreen sanoo, että nämä lapset ovat tasapainossa maskuliinisen ja feminiinisen energiansa kanssa. Heissä ei ole aggressiivisuutta, he ovat intuitiivisia ja psyykkisiä ilman yrittämistä, ovat tainaomaisia ja osaavat taivuttaa aikaa ja pystyvät toimimaan ilman nukkumista ja syömistä.  Kristalli-lasten herkkyys tekee heidät haavoittuvaisiksi allergioille, mutta Sateenkaari - lapset ovat ylittäneet tämän vaiheen. Koska Sateenkaari - lapsilla ei ole karmaa, heillä ei ole tarvetta valita kaoottista lapsuutta kasvaakseen henkisesti.  He toimivat pelkästä ilosta ja ilman tarvetta reakoida impulsiivisesti ympärillä oleviin tapahtumiin.

( Suurin osa vanhemmista ihmistä oikeasti on niitä, jotka reakoivat tilanteisiin ympärillään ja ottavat kaiken sen itseensä ajatellen että ne ovat hänen)

Jo vauvana näiden lasten energian tunnistaa, koska heidän energiansa on vanhemmille antavaa ei tarvitsevaa. Nämä lapset heijastavat kaikissa toiminnoissaan rakkautta. Millaisia rakastavia ajatuksia, tunteita ja toimia heille lähettää sen saa moninkertaisena takaisin.

Sydämen valo, maskuliininen ja feminiininen energia sekoittuu keskenään Sateenkaaren väreiksi ja Sateenkaari- lapset alkavat säteillä valoaan massatietoisuuteen. Tähti lapsia on tullut maahan jo 1970 luvulla ja nämä uudet lapset näyttävät miten me muuttumme, millaisia meistä tulee, millaisia jo olemme, kun muistamme sen ja palaamme tasapainoon.

Indigot näyttivät kuinka rikkinäisiä ja joustamattomia ja tuhoisia meistä on tullut. Kristalli -lapset näyttivät kuinka sulkeutuneita ja tunteettomia meistä on tullut. Sateenkaari - lapset ovat täällä näyttämässä, kuinka avaat sydämesi ja todella sallit itsesi tuntea Suuren Sydämen ja sen sykkeen. Jokaisella sykkeellä sydämesi avautuu enemmän ja enemmän.

Sateenkaari -lapsia tulee maahan enenevässä määrin läpi vuosien 2010 - 2030. Tervetuloa maan enkelit, jotka tuovat sateenkaaren värisen huovan avuksemme maahan.

Avainsanat: indigot. kristallilapset, sateenkaarilapset

Tietoisuus itsestä

Torstai 12.10.2017 - Rita

Olet ehkä lukenut Violettiliekistä ja käyttänytkin sitä. Tuo liekki on muuttunut Kristallitulen liekiksi.

33 on Kristustietoisuuden numero. 44 on Mestari tietoisuuden numero, joka tarkoittaa ihminen ja jumalallinen, Minä Olen olemus, yhdessä täällä maassa. Olla kehossa ja olla tietoinen todellisesta itsestään.

Kutsut ehkä itseäsi Valotyön tekijäksi ja menit pimeyden syvyyksiin, omaan ja toisten pimeyteen. Tuo pimeys on kuitenkin se osa sinua, jumaluutesi, johon olet laittanut kaiken sen, mistä et itsessäsi pidä, et hyväksy, et rakasta ja tuo pimeys rakastaa sinua niin paljon, että ottaa itseensä kaiken.

Veit tietoisuutta pimeyteen tuodaksesi sinne valoa. Älä koskaan enää epäile itseäsi - koskaan enää - sillä tiesit sisäisesti tuon kaiken. Suurin valhe, johon ihmiskunta on saatu uskomaan, on valhe pimeydestä, voiman ja vallan käytöstä, jopa Paholaisen olemassaolosta. Ihmiskunta on hypnotisoitua monella tavalla; on itsekästä ajatella itseään, pitää huolta itsestään. Olet vuosikausia pitänyt huolta toisista - sinun on huolehdittava toisista ja itsestäsi huolehtiminen on itsekkyyttä.

Pidä huolta itsestäsi, tarvitset aikaa itsellesi - rakasta itseäsi ja pidä huolta itsestäsi ilman syyllisyyden tunnetta.

Yeshua tuli tuomaan Kristalli tietoisuuden ja alkoi ihmiskunnan ensimmäinen New Age: Uskonnot muodostuivat, mysteerikouluja perustettiin, jotta Kristus tietoisuus voisi laajentua.

Olet ehkä lukenut Madam Blavatskista, Rudolf Steineristä, Kuthumi, Godfrey King kirjoitti St. Germainin kanavoiteja... Carl Jung... Lee Carrol kanavoi Magneettimestari Kryonia...kanavointeja tulvi maahan.

Muistatko, kuinka sinä työskentelit... piti tehdä näin ja tuo oli väärin. oikein oli tehdä tällä tavalla... väsyit....oli paljon niitä, jotka sijoittivat rahaa New Ageen ja kun sen aika oikeastaan oli ohi, moni vastusti sen loppumista. Väittelyä siitä, mikä on oikea tapa.... Moni ei tajua vieläkään, että on uudenlainen tapa, jolla työskennellä, energia, jolla työskennellään .... ilman työskentelyä.

Olet elänyt rajoittuneessa tietoisuudessa.

Astu itsesi tieltä pois. Nauti elämästä, ruoasta, ihmissuhteista, omasta seksuaalisuudestasi ilman, että annat niiden viedä omaa energiaasi.

 

Avainsanat: SES, violettiliekki, kristallitulenliekki, pimeys, valhepimeydestä, valotyöntekijä

Kristallit ja parantavat kivet

Torstai 24.8.2017 - Rita

Tiesitkö, että hormonit kehossa ovat oikeasti rakenteeltaan kuin kristallit?  Tapa, jolla ne vapautuvat ja jolla ne lähetetään koko keholle, on melkein samanlainen tapahtuma kuin kristallien kasvu tapahtuma.

Tuntemamme kivet nykyisin ovat tehneet pitkän matkan, noin 200 miljoonaa vuotta sitten alkaneen matkansa syvältä maan ytimestä, ennen kuin niistä tuli ystäviämme, korukiviämme... joku käyttää kiviä muuntamaan negatiivista energiaa. Kivien uskomattoman vanha viisaus ja kauneus antaa meille tietoisuutta maailmamme mysteereistä ja olomuodosta.

Todellinen Mestari ei anna kiven määrätä elämäänsä vaan käyttää niiden energiaa hyväkseen. Oikeasti opettelet kommunikoimaan kivien kanssa ja myös sellaisten ihmisten kanssa, jotka käyttävät näitä apuvälineinään. Kivet oikeasti työskentelevät mielesi ja kehosi sähköisyyden kanssa. Kun energiavärähtelysi muuttuu, sinua kutsuu jokin toinen kivi. Opiskele siis ympärilläsi olevien energioiden kanssa kommunikointia, siitä on sinulle apua, jotta oivallat olevasi osa kaikkea mitä on.

Sivullani www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/verkkokauppa/ kivet löydät paljon kauniita kiviä, joiden kanssa voit harjoitella kommunikointia.

Miksi et nauttisi kauniista kivistä?

Kuvassa: Aavikkoruusu kiviä (seleniitti)

DSCN0413.JPG

Avainsanat: kristalli, hormonit, kommunikointia

Kivet - mineraalit

Torstai 17.8.2017 - Rita

Kivien, mineraalien maailma.  DSCN0654.JPG

Kuvassa : Malakiittimuna

Maa- Äiti Maa - on suuri energia kenttä tai suuri henki. Jokainen palanen maata, pienimmästä kristallista suurimpaan vuoreen, omaa oman hengen. Vaikka me ihmiset emme näe noiden henkien liikkuvan, heillä on oma elämän muotonsa.

Tieteen mukaan, jotta olisi elämää, on oltava hiiliatomi, joka saa aikaan hiilipohjaisen molekyyli rakenteen. On olemassa niin paljon, mitä emme ymmärrä. Ympärillämme on ei - orgaanista elämää. Maa muodostuu kivistä, kallioista ja kivissä, kallioissa on mineraaleja. Mineraalit ovat mm. kalsiumia, magnesiumia, seleeniä, joita tarvitsemme elääksemme. Itseasiassa muodostut näistä mineraaleista yhdessä veden kanssa. Oikeastaan muuttuisit vedeksi, jos näitä mineraaleja ei olisi kehossasi. Mineraaleita sisältävät luustomme ja kudoksemme suurimmalta osalta.

Mineraalien puute viittaa siihen, että puuttuu turvallisuuden, tuen saamisen tunnetta ja rakennetta ihmisessä.

Et pysty näkemään paljaalla silmällä, kuinka mineraalit rikkoutuvat elementeiksi ja näet ne vain kiinteänä aineena, ymmärrä kuitenkin, että ne liikkuvat kuitenkin vielä äärimmäisen hitaasti.

Muinaiset ihmiset eri puolilla maapalloa ovat olleet yhteydessä kristalleihin ja mineraaleihin ja nimittivät niiden voimaa " kivi-ihmiset. " Muinaiset ihmiset olivat tietoisia näiden kristallien ja mineraalien eri ominaisuuksista ja kuinka niiden ominaisuuksia voi hyödyntää omassa elämässään.

Intuitiivinen ihminen oppii puhumaan mineraalien ja kristallien salattua kieltä hyödyntäen ajattomia muistoja ja tietoa, joka on varastoituna kiviin ja mineraaleihin.

Tämän vuoksi intuitiivinen ihminen tuntee vetovoimaa tiettyä kiveä tai kristallia kohtaan. Kivi kutsuu häntä, koska kivi on sopiva hänen elämäänsä (tai kivi tarvitsee ihmistä) mystisestä tai fyysisestä syystä.

On olemassa mineraali jokaisen sairauteen. Kristallien käyttö parantamisessa vaatii aikaa. Mineraalien puute saa aikaan mm. osteoporoosia...

Sivuillani www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi / verkkokaupan tuotteet / kivet löytyy erilaisia kiviä.

Mikä niistä kutsuu sinua?

Avainsanat: kivet, mineraalit, kivi-ihmiset, kristallit