Kivet - mineraalit

Torstai 17.8.2017 - Rita

Kivien, mineraalien maailma.  DSCN0654.JPG

Kuvassa : Malakiittimuna

Maa- Äiti Maa - on suuri energia kenttä tai suuri henki. Jokainen palanen maata, pienimmästä kristallista suurimpaan vuoreen, omaa oman hengen. Vaikka me ihmiset emme näe noiden henkien liikkuvan, heillä on oma elämän muotonsa.

Tieteen mukaan, jotta olisi elämää, on oltava hiiliatomi, joka saa aikaan hiilipohjaisen molekyyli rakenteen. On olemassa niin paljon, mitä emme ymmärrä. Ympärillämme on ei - orgaanista elämää. Maa muodostuu kivistä, kallioista ja kivissä, kallioissa on mineraaleja. Mineraalit ovat mm. kalsiumia, magnesiumia, seleeniä, joita tarvitsemme elääksemme. Itseasiassa muodostut näistä mineraaleista yhdessä veden kanssa. Oikeastaan muuttuisit vedeksi, jos näitä mineraaleja ei olisi kehossasi. Mineraaleita sisältävät luustomme ja kudoksemme suurimmalta osalta.

Mineraalien puute viittaa siihen, että puuttuu turvallisuuden, tuen saamisen tunnetta ja rakennetta ihmisessä.

Et pysty näkemään paljaalla silmällä, kuinka mineraalit rikkoutuvat elementeiksi ja näet ne vain kiinteänä aineena, ymmärrä kuitenkin, että ne liikkuvat kuitenkin vielä äärimmäisen hitaasti.

Muinaiset ihmiset eri puolilla maapalloa ovat olleet yhteydessä kristalleihin ja mineraaleihin ja nimittivät niiden voimaa " kivi-ihmiset. " Muinaiset ihmiset olivat tietoisia näiden kristallien ja mineraalien eri ominaisuuksista ja kuinka niiden ominaisuuksia voi hyödyntää omassa elämässään.

Intuitiivinen ihminen oppii puhumaan mineraalien ja kristallien salattua kieltä hyödyntäen ajattomia muistoja ja tietoa, joka on varastoituna kiviin ja mineraaleihin.

Tämän vuoksi intuitiivinen ihminen tuntee vetovoimaa tiettyä kiveä tai kristallia kohtaan. Kivi kutsuu häntä, koska kivi on sopiva hänen elämäänsä (tai kivi tarvitsee ihmistä) mystisestä tai fyysisestä syystä.

On olemassa mineraali jokaisen sairauteen. Kristallien käyttö parantamisessa vaatii aikaa. Mineraalien puute saa aikaan mm. osteoporoosia...

Sivuillani www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi / verkkokaupan tuotteet / kivet löytyy erilaisia kiviä.

Mikä niistä kutsuu sinua?

Avainsanat: kivet, mineraalit, kivi-ihmiset, kristallit