Itsen aika on nyt....

Sunnuntai 24.9.2017 klo 11.35 - Rita

On jo aika siirtyä pois vanhasta.

2000 vuotta sitten Jeesus, Yeshua, toi mukanaan maahan joukon sieluja, jotka olivat sitoutuneet Kristus tietoisuuden siemenen istuttamiseen maahan. Istuttamaan Kristus  - tietoisuutta, kristallin kirkasta tietoisuutta tänne.  Tämä Kristallinen tietoisuus sai aikaan uskontoja - katolinen kirkko 1000- 500 vuotta sitten ei ollut se, mitä se oli alkujaan. Alkuperäinen kirkko tunsi mysteerit.

Tarkoitus oli, että taiteet saisivat aikaan ilman voimaa, vallanhalua olevan elämän, mutta vallasta ja sen halusta ja houkuttelevasta voimasta tuli se, joka sai enemmän ja enemmän mukaansa niitä, jotka halusivat alistaa, hallita toisia.

Pimeä aika oli oikeastaan puutetta koulutuksesta, tieteistä, tietämättömyyttä - ja niin tietoisuus siirtyi sisäänpäin, tutkimaan itse itseään. 400 - 1400 luvulla puuttui taidetta, teknologiaa ja pimeä keskiaika valtasi maailman. Kuitenkin tämäkin pimeä aika oli oikeasti aikaa, jolloin yhdistyivät ihmis-itse ja jumalainen - itse. Yhteys, joka jossain tilanteissa ilmeni eläimellisenä, raakana, julmana.... kuitenkin ajan myötä 1400 - luvulla muodostui Renessanssi, joka sai alkunsa Italiasta ja näin pimeä aika toi ihmiskunnan ulos pimeydestä teatterin, musiikin, kirjallisuuden, taiteen avulla, eikä suinkaan valtion tai kirkon avulla.

ART WILL SAVE THIS PLANET - TAIDE PELASTAA TÄMÄN PLANEETAN.

Näin sanoi Ylösnoussut Mestari ST. Germain. Missä on tietoisuutta siellä on taidetta, missä on taidetta on virtausta, kun on taidetta on kauneutta, kukoistusta ja vapautta.  Kirkko oli tuona aikana keskittynyt tukemaan ja rahoittamaan Renessanssia, tosin sillä oli omat intressinsä mukana ja lopulta se vapaus, jota taiteiden muodossa ilmaantui, oli kirkolle liikaa ja pelottavaa ja niin kirkko rupesi vainoamaan näitä taiteilija - kapinallisia.

( Katselen oman isäni maalaamia tauluja ja niissä näen juuri tuota kapinahenkeä, joka taiteen tekijällä on. Häntä ei tosin omana aikanaan ymmärretty täysin vaan moni taiteentekijäkin pilkkasi häntä.)

Mitä on oikeastaan taide?

Kirkkokin on taiteen muoto, koska se on ilmaisun muoto, tuntemisen, ymmärtämisen muodossa. Koska kirkko on taidemuoto ja taide on koko ajan luovaa, muuttuvaa ja kehittyvää eikä jää paikoilleen, myös kirkko tarvitsee tätä muutosta. Yritys kontrolloida kaikkea sai kirkon unohtamaan alkuperäisen tarkoituksensa, tukea yhteyttä taivaan ja maan välillä, kaikenlaisia yhteyksiä: ei pelkästään rukousta,seremonioita, kirkollisia menoja vaan seurata kehitystä, jota nimenomaan taide toi ja tuo. Taide oli se, joka sai tietoisuuden kukoistamaan 1700 - 1800 - luvulla.

Protestantit olivat kapinallisia, jotka unohtivat sen nopeasti. Oli niitä, jotka yrittivät tuoda Yeshuan todellisia opetuksia esiin ja näin sai alkunsa ajatus: "Jeesus oli pelastaja, jota on palvottava." Tämä ei ollut tarkoitus, vaan oli tarkoitus levittää tuota Kristallin kirkasta, Kristus - tietoisuutta taiteen, tietoisuuden avulla, luovuuden avulla. Yeshua oli tietoisuuden keskus.

Tämä sai aikaan ns. NEW AGE aikakauden ja se mahdollisti kuolleitten kanssa puhumisen, levitoinnin - ja moni eksyi, nimenomaan eksyi psyykkisiin ennustuksiin, ennustamiseen, menneisiin elämiin... ja on näissä vieläkin....

New Age oli tarkoituksensa ja aikansa, mutta nyt on aika mennä pidemmälle... ITSEN AIKAAN....

Avainsanat: taide, kirkko, kapinallinen, renessanssi, Yeshua, valta, tietoisuus, pimeäaika