21.8. " Suuri muutos 2017"

Lauantai 19.8.2017 - Rita

Olemme 21.12.-17 saakka suuressa muutoksessa. Vanhojen rakenteiden siteet löystyvät nyt. Toisaalta se luo epävarmuutta ja kaaosta ja toisaalta suuria tilaisuuksia rakentaa uudelleen kaikki mutta nyt korkeammalla tasolla.

Tämä on tarkoituksen mukainen muutos ja se "velvoittaa" meitä pitämään yllä selkeää kosmista aikomusta ihmisrodun kehittymiseksi.

21.8. oleva auringon pimennys tuo muassaan energiaa, jota voit käyttää apunasi.

Avautuminen vuoden loppuun saakka mahdollistaa suuria muutoksia ajattelussa ja kannustaa käyttämään luovia mahdollisuuksia tulevaa varten.

Kysy itseltäsi: " Mitkä aspektini olen valmis jättämään taakseni? "

Loimme tässä hetkessä olevan itsen menneisyydessä suojelemaan itseämme. Se on reaktio, jolla voin havaita vahinkoa tuottavat asiat. Siksi loin sen suojakseni. Maailmassa on paljon epävarmuutta.

Kysy itseltäsi: "Mitkä tavat olla tukevat aikomuksiani tulevaisuudessa?"  Päätösten on perustuttava tulevaan, ei kollektiiviseen menneisyyteen perustuvaan pelkoon.

Ole yhteydessä Maahan ja ole yhteydessä taivaallisiin kehoihin : kuu, aurinko, suuri keskusaurinko...  Tämä maa yhteys yhdistyneenä vahvaan haluun kasvaa ja energia taajuudet, jotka mahdollistavat evoluution, ovat kaikki yhdistymässä, ne avaavat ikkunan nopeaan kasvuun. Ikkuna avautuu myöhään jolukuussa ja sitten se hidastuu.

Jos on joitakin muutoksia, joita sinun on tarpeen tehdä, itsessäsi ja ulkoisesti, sinua tuetaan nyt joulukuun loppuun. Tämä on suurten muutosten aikaa.

Voima on 3 päivää ennen ja 3 päivää jälkeen 21.8. ( 2 tuntia tarkan tapahtuman aikana) ... laula, tanssi, meditoi, rukoile..mitä haluatkaan tehdä ja keskity aikomukseesi... säteile tuota aikomusta ympärillesi olemalla läsnä rakkaudessa, myötätunnossa, hyväksynnässä 60 min ajan.

Salli oma aikomuksesi ja hengitä sisään tuota kosmista taajuutta....

Valo ja varjo yhdistyvät. Tämä on kaksinaisuus, joka luo tilaisuuden siirtyä maailmaan ilman kaksinaisuutta niille, jotka ovat valmiita elämään kokonaisuudessa, ilman erottelua hyvä ja paha, valo ja varjo....

Lue 20.8. -17 julkaistu kirjoitus kaksinaisuus.....

scan10573.jpg

Avainsanat: muutos, kaaos, epävarmuus