Millainen maailma olisikaan, jos pimeyttä .. ei olisi keksitty?

Keskiviikko 30.9.2020 - Rita

Millainen maailma olisikaan, jos saatanaa, pahaa, pimeyttä, helvettiä, väärää ei olisi keksitty?

Mitä maailmassa tapahtuu, pahoja asioita - se ei ole minun todellisuuttani - en ole riippuvainen pahuuden olemassaolosta - olen myötätuntoinen, joka on sitä, että sallin jokaisen oivaltaa juuri siellä, missä hänen tuleekin olla, saadakseen kokemuksen, jota hänen sielunsa kaipaa.

Olen siis myötätuntoinen, kun näen ihmisen kärsivän, vaikka hänen ei olisi pakko, mutta hän kärsii, koska uskoo tehneensä jotakin väärin ja siksi häntä on rangaistava, olen syyllinen ja kipu on rangaistus.

Mihin sinä laitat tietoisuutesi - tuohon valheeseen vai vapauteen? 

Päästä irti tuosta valheesta ja kävele sen ohi ja seuraa vapaus. Kävele ohi valheen pimeydestä, pahuudesta, pahasta, paholaisesta, väärästä. 

Ei ole tarvetta taistella, työskennellä tämän eteen. Tämä taakka ei ole enää sinun, jos niin valitset - olet kantanut sitä kauan.

Kukaan ei koskaan kertonut sinulle tämän olevan valhetta.

Se, joka uskoo pahaan, pahuuteen - käyttää pahuutta toiminnassaan, näkee pahuutta, pelkää pimeyttä.

Se, joka uskoo vallan olemassaoloon, käyttää valtaa, pakottamista, alistamista toisia kohtaan.

Pimeyttä pitävät yllä uskonnot, jotka eivät halua muutosta. 

Pimeys on pelkoa, tuomitaan, rangaistaan, on ankara pelottava Jumala, joka rankaisee - seuraa syyllisyyttä, häpeää, kärsimystä.

Pimeys vain estää sinua näkemästä asioita laajemmin. Pimeys ei voi vallata sinua - se ei ole mahdollista - fysiikka ei anna edes mahdollisuutta valtaukseen, mutta sinä voit kuvitella, että sinut on vallattu.

Usko kun sanon, että olennot, joita pelkäät, menevät lävitsesi.

Sinä olet Valoa ja luot resonanssin, joka vetää puoleensa matala energisiä olentoja, kehottomia, jotka ovat uteliaita näkemään, mitä tapahtuu - sinun luomasi energia saa aikaan tämän.

Usko kun sanon, että olennot menevät lävitsesi, vaikka ne koettavat hypätä kehoosi ... ne ei kerta kaikkiaan onnistu olemaan kehossasi. Fysiikka ei toimi niin maassa.

angel-758415_1280.jpg

Avainsanat: pahuus, pimeys, valhe, kärsiminen, kärsimys, valo,

Mitä elämässä tapahtuu ...?

Maanantai 1.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kaikki, mitä elämässäsi tapahtuukaan on tapahtuva sinun parhaaksesi. Muutokset auttavat päästämään irti kaikesta siitä, mikä ei enää palvele sinua. 

Nauti siitä kaikesta, mitä tapahtuu. Kyse ei ole sinusta. Niin moni on valinnut kokevansa henkilökohtaisella tasolla sen, mitä maailmassa tapahtuu ja ottanut kaiken tuon omakseen. - Päästä irti ja älä hyppää kaikkeen siihen. - Älä ota mitään henkilökohtaisesti. 

Sillä ei ole oikeastaan mitään merkitystä. Siellä vain pimeä aspekti kyselee onko jo turvallista tulla kotiin? 

Rakkaus Lemurian aikana oli kaunista, läsnäolevaa ihmisen pyhyyttä, selkeyttä, turvallisuutta, vapautta, onnellisuutta, kiitollisuutta, iloa, ymmärrystä ja empatiaa. Atlantiksen keskivaiheilla rakkaus alkoi vaimentua ja tilalle tuli vallan halu, alistamisen tarve... Rakkauden aikakausi loppui ja alkoi järjen - mielenaikakausi. Erotimme itse itsemme Hengestä, eri tähtijärjestelmistä....

Aloimme ajatella, että olimme tehneet jotakin väärin, on kärsittävä ja palvottava ankaraa, tuomitsevaa Jumalaa. Unohdimme oman henkisen olemuksemme, Hengen ja koimme, että ydin, oma sisimpämme on jotenkin väärin.... ja näin jatkuu vielä tänäkin päivänä monen kohdalla.....

Et ole koskaan tehnyt mitään väärää... on vain kokemuksia....

Avainsanat: henki, kärsimys, palvonta, lemuria, atlantis, oikea, väärä

Kärsiminen ja uhrautuminen eivät palvele ketään.

Sunnuntai 3.9.2017 - Rita

Koko planeetalla tapahtuu valtavaa muutosta. Älä järkyty ja pelkää tätä kaikkea, mitä luet lehdistä tai kuulet uutisista, koska media, poliitikot, yhteiskunnat jatkavat peliään pelon ja terrorin turvin.

On olemassa vain Rakkautta. Kaikki muu on illuusiota. Ihmiset kärsivät, mutta muista, ettei ketään ole sijoitettu väärään paikkaan. Kaikki valitsivat olevansa Maassa juuri tänä aikana oman henkisen kehityksensä tärkeässä kohdassa. Lähetä Rakkautta niille, jotka kärsivät, joilla on kipuja ja et oikeasti edes aavista kuinka paljon se auttaa heitä ja tämän takia olet täällä.

Jokainen Maassa valitsi olevansa täällä näyttääkseen, osoittaakseen, jakaakseen ja laajentaakseen Rakkautta, joka on sinun jumalainen luonteesi.                  Rakkaus ( hyväksyntä, myötätunto) on vastaus kaikkiin ongelmiin ja suuri osa meistä on inkarnoitunut " Rakkaus toiminnassa" tuomaan ihmiskunnalle havahtumista " illuusion unesta" ja että siinä voi menestyä.  Moni on kuullut " herätys soiton."

Tämä ei tarkoita, että kaikki maassa olevat havahtuvat, koska on olemassa myös niitä, jotka ovat valinneet olla tekemättä niin. Älä tuomitse tai arvostele heitä, sillä se vetää sinut samalle tasolle kuin he. Tämä ryhmä, joka on valinnut olla heräämättä, on vielä osa heräämisprosessia ja ovat määrätyllä tavalla valinneet rohkean osan pelata mielettömiä pelejään järkyttäkseen muita päästämään irti omista tiukassa olevista peloista ja usein pelokkaasta illusion verkkosta.

Kaikki energiat palvelevat sinua. Sinun tarkoituksenasi on ylläpitää omaa Valoasi ja tarjota mahdollisuuksia muille sen kautta.

Valitsit suunnitella ja rakentaa illuusion kokeaksesi eron tunteen, koska halusit osoittaa, että pärjäät omillasi vähän samoin kuin teini-ikäinen kapinoisi vanhempia kohtaan ja vanhemmat suuressa viisaudessaan sallivat tämän. Tämä illuusio osoittautui ihmeellisen todelliseksi, niin todeksi, että eksyit siihen ja niin kävikin.

Kärsiminen ja uhrautuminen ovat asioita, jotka tekevät illuusiosta mielenkiintoisemman, häiritsevän ja alituisesti yllätyksellisen. Onnistuit yli villeimpien unelmiesi ja loit niistä painajaisia! Kun lapsi näkee painajaista, sinä lempeästi herätät hänet unesta ja vakuutat hänelle, että mitä hän koki oli täysin epätodellista. 

Nyt on sinun aika herätä ja vakuuttaa itsellesi samoin. Mikä ilon oivallus tuleekaan tiedosta, että olet ollut unessa ja nähnyt vain pahaa unta.

Avainsanat: kärsiä, uhrautua, henkinenkasvu

Kaikella on vaikutusta

Perjantai 4.8.2017 klo 12.54 - Rita

Tiesitkö, että pölyllä, hiekalla ....vedellä, kasveilla, puilla... on täysi muisti kaikesta siitä, mitä planeetallamme on tapahtunut? Kuinka paljon arvokasta tietoa ympärilläsi onkaan ... tajuatko?

Mitä jos kertoisin sinulle millaisia ajatuksia, aikomuksia tarvitset eheyttääksesi elämää? Olisiko se sinulle arvokasta, tärkeää?

Tiesitkö, että kaikki elämässä kokemasi on tapahtunut sielun tasolla, jotta oivaltaisit erilaisia hyveitä?

Kyllä - se ärsyttävä ihminen näytti sinulle kärsivällisyyden, sietokyvyn, peräänantamattomuuden tärkeyttä ja että sielusi voi käyttää näitä kaikkia tärkeitä oppeja tässä ja nyt hyväkseen. Eikö tämä saisi koko elämäsi näyttämään arvokkaalta, tärkeältä?

Kaikella elämässä on vaikutusta. Kuinka älykäs henkesi onkaan. Kuinka tärkeä sinä olet, kun sinulla on puhdas ystävällisyyden ajatus ja aikomus toista ihmistä kohtaan - yksinkertaisesti halu saada toinen voimaan paremmin.

Kuinka voimallisia aikomuksesi ovatkaan?

Avainsanat: elämä, ajatukset, vaikutus, vaikuttaa, kärsivällisyys, aikomus,