Rakkaus

Perjantai 1.9.2017 - Rita

Rakkaus on jo jokaisen ihmisen sydämessä, mutta puuttuu rohkeutta hyväksyä se.

Rakkaus - uskallanko rakastaa? Olenko kuvitellut kaiken? Jos rakastan minua käytetään hyväksi, minua satutetaan kuten viimeksi. Minua petetään, minut torjutaan.... näitä nousee pintaan ja siksi moni sulkee sydämensä. Petetyksi tuleminen kuvastaa ehdollistettua rakkautta ja odotit jotain takaisin... jos rakastan sinua, mitä annat takaisin minulle? Rakkaudesta tuli vaihtokauppaa ja kaupan käynnissä siirrytään aina edullisempaan, parempaan tarjoukseen. Etsit rakkautta vääristä paikoista.

Tiedät, että rakkaus on vastaus kaikkeen ja siksi etsit koko elämäsi ajan rakkautta. Rakkaus on jo sinussa, sinun on vain koettava, että näin on. Sinä, sydämesi ei ole kokenut Rakkautta itseäsi kohtaan. Kuitenkin kaikki ulkoiset kokemuksesi rakkaudesta toivat sinut tähän itsesi rakastamisen kokemukseen, salli kaiken kokemasi rakkauden viisauden syntyä.

Rakkaus on kokemus, voit vain kokea rakkauden. Kokemuksesi rakkaudesta tuovat mieleesi vanhempien rakkauden: ihanan rakkauden ...ehkä rakkauden, jossa sinua loukattiin... Kuitenkin lahjasi Hengelle on Rakkaus, koska Henki koki vasta sinun kauttasi ensimmäisen kerran rakkauden. Rakkaus luotiin täällä maassa.

Lopeta taistelu itsesi kanssa... rakkaus on jo sinussa, sinun on vain koettava, että niin on...Olet aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kaikki on hyvin. Lopeta taistelu.. ei ole enää tarpeen taistella... Taistelukentällä puut palaavat, savu hälvenee, aurinko näyttäytyy ja loistaa loputtoman siniseltä taivaalta .........heijastuu veden pinnalta....

KAIKKI ON HYVIN .. salli rakkauden virrata kuin vesi putouksessa...

Kuva: Tomi Kimura

20100427_2.JPG

Avainsanat: kokemus, itsenrakastaminen, ehdollistetturakkaus