Lisää aloe vera tuotteita perheen pienimmiille

Tiistai 5.12.2017 - Rita Forsberg-Kimura


LR Aloe Via Baby

Suosittelemme perheen pienimmille LR Aloe Via Baby -sarjaa joka sisältää Aloe veran lisäksi arvokkaita luomukasviuutteita suojaamaan ja hoitamaan herkkää vauvojen ja lasten ihoa.

Tutustu tuotteisiin täältä.
Perheen pienimmät tarvitsevat herkän ihon suojaa ja aloe vera on sopiva tuote siihen. Se rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja korjaa mahdolliset vauriot. 
Tuotteisiin voi tutustua täältä : https:www.ritaf.lr-partner.com 
Joulukalenteri avautuu luukkuineen joka päivä uusin tarjouksin tästä linkistä:

Avainsanat: aloevera, lapset, herkälleiholle

Aloe Vera kokemuksia yksityisiltä ihmisiltä.

Sunnuntai 3.12.2017 - Rita Forsberg-Kimura

Nämä kokemukset ovat yksityisiltä ihmisiltä, eivätkä tilastoituja vaikutuksia.  HUOM! Tuotteisiin ei liity mitään takuuta vaikutuksista, koska jokainen on yksilöllinen ja samoin aloe veran vaikutukset ovat jokaiselle omat.

Viiden vuoden aikana nautittu Aloe Vera hunaja geelijuoma on saanut aikaan elämäniloa ja virkeyttä. Ihon on parantunut ja kasvoista maksaläikät kadonneet. Verenpaine on alhaisella tasolla ja hemoglobiini on noussut toivotulle tasolle myöskään mitään lääkitystä ei ole enää. 

Toinen henkilö sai juomalla kihtinsä katoamaan.

Helikobakteerin samaa juomaa ja Colostrum (https://ritaf.lr-partner.com) käyttämällä saanut bakteerin hallintaan.

Reumaa sairastava käytti Aloe Vera Drinking Gel Honey juomaa ja ulkoisesti iholle Aloe Vera Emergency Spray ja pääsi eroon 20 vuotta kestäneistä kivuista.

10 vuotta fibromyalgiasta, pehmytkudosreumasta kärsinyt aloitti Aloe Vera Drinking Gel Honey juomisen ja säännöllisellä käytöllä pääsi eroon kivuista ja säryista ja  nivelten turvotuksesta.

Vatsan kanssa ongelmia ( hidas suoli ja ummetusta) ollut henkilö aloitti geelijuoman käytön huomasi ongelmien kadonneen ja tunsi olonsa pirteämmäksi ja jaksoi jopa lähteä ulkoilemaan.

Aloe vera juomaa käyttänyt henkilö huomasi appelsiini-ihon reisissä hävinneen.

Joulukalenterin luukku joka päivä tarjouksin. Käy kurkkaamassa. Alla oleva linkki avaa suoraan sivun kalenteriin.

Tuotteita löytyy täältä.

https://shop.lrworld.com/cms/FI/fi/lr_world/specials/adventtikalenteri/adventtikalenteri.html

Post_1.jpg

Avainsanat: aloevera, iho, suojaaihoa, rauhoittaaihoa, viilentää, uudistaaihoa

Aloe Vera kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Perjantai 1.12.2017 - Rita Forsberg-Kimura

Aloe Vera on erityinen kasvi.

Mikä siinä on niin erityistä?

Aloe Veran ominaisuudet, jotka on tunnettu jo vuosien ajan, perustuvat luonnan tarjoamien aineosien ainutlaatuiseen yhdistelmään. Aloe Veran kokee jokainen omalla tavallaan ja täysin yksilöllisesti. Jotta jokainen voisi löytää oman aloe vera tuotteensa verkkokaupassani on tarjolla aloe vera tuotteita sisäiseen ja ulkoiseen puhtauteen ja kauneuteen. Tuotteita löytyy ravintolisistä, hiusten-, vartalon-, hampaidenhoidon aloilla. Kokeile itse ja salli kehollesi nautinnollisia hetkiä tämän pienen, mutta suositun kasvin hyödyistä.

Omasta kokemuksestani voi kertoa, että Aloe Vera Instant Emergency Spray on loistava kasvovesi aamuin ja illoin. Olen käyttänyt sitä lähes 10 vuotta ja aina vain jaksan ihastella sitä miten ihoni puhdistuu  ja uudistuu ja saa kosteutta ja kuinka iholle muodostuu ohut suojaava kalvo, joka ei tuki ihohuokosia. 

Joulun alla kun leivotaan ja laitetaan jouluherkkuja, poltan melkein aina käteni, mutta ei hätää.... suihke tuota aloe vera spraytä ja paranemin tapahtuu nopeasti ja edes rakkoa ei ennätä muodostua. Spray on nimensä mukaisesti pika-apu haavoihin, rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Se sopii koko keholle...myös päänahalle, miehille parranajon jälkeen, hyönteisten puremat, auringon polttama iho nauttii viilentävästä suihkeesta. 

Spray sisältää 83% aloe vera geeliä ja hyväksi todettuja luonnonuuteita kuten kehäkukka-, siankärsämö-, voikukka-, salvia- ja kärsimyskukkauutetta ainutlaatuisena yhdistelmänä.

Joulukalenteri avautuu suoraan tästä linkistä. Tutustu joka päivä luukusta löytyvään tarjoukseen:

https://shop.lrworld.com/cms/FI/fi/lr_world/specials/adventtikalenteri/adventtikalenteri.html

Tuotteisiin voi tutustua : https://RitaF.lr-partner.com

aloe_vera_special_care_box.jpgFacebook_Ads_Bild2-01.jpg

Avainsanat: aloevera, iho, suojaaihoa, rauhoittaaihoa, viilentää, uudistaaihoa