Uusi energia ja vanha vihkimys

Lauantai 13.2.2021 - Rita

Nyt Uudessa Energiassa vanhan vihkimyksen, antaa ilman vastaanottamista, on aika väistyä. Se on kuin tietokoneen vanha ohjelma, joka on aika ajaa alas ja ladata uusi ohjelma ja sen jälkeen käynnistää uusi ohjelma. 

Vanha palvelemisen - vihkimys kumpusi syyllisyydestä ja tarpeesta tulla hyväksytyksi. 

"Minun on annettava, jotta minut hyväksytään, minun pitää olla hyvä ihminen...."

Kuuletko, mitä sanon? Ymmärrätkö mitä sanon?

Sinä olet hyvä ihminen, kaikki tarpeesi on jo täytetty. Kaikki tarpeet, joita luulet, että sinun on palveltava ... kaikki on jo täytetty ...sinä vain et vielä näe, oivalla sitä ... Annat, jotta saat .. tämä tapa manifestoida vie aikaa täällä  hidastetussa maailmassamme....

Kvanttitasolla kaikki vain on olemassa. Kvanttitasolla ei ole antamista ja vastaaottamista, vaan ne ovat yksi ja sama ... valo ja pimeys ... hyvä ja paha .... antaa ja vastaanottaa .... valaistunut ja ei vielä valaistunut ......

Kvanttitasolla palvelu on sädehtivä olotila, loputon luomisen kokemus. Salli itsesi kokea tuo loputon luomisen kokemus.  Hengitä ja salli ....

Salli itsesi olla tyytyväinen ilman yrittämistä, ilman pakottamista, ilman etsimistä, haluamista ....Tässä hetkessä ole palveltavana ilman tarpeiden tyydyttämisen tarvetta... Kun olet tässä kvanttitilassa, olet kaikkea tätä: luoja ja luominen, olet tuo loputon luominen.

Ole tuo loputon luominen. Minä Olen loputon luominen.

Astut puhtaaseen luomiseen, jossa ei ole antamista ja vastaanottamista vaan on olemista  ... olemista jotakin muuta.

Vastaaottaminen ja antaminen ovat tässä ja nyt ... ja sinä tunnet selkeyttä, tunnet kuin sinut olisi käynnistetty johonkin uuteen ....

angel-758415_1280.jpg

Avainsanat: energia, uusi, vihkimys, sallia,

Ruoka, jota syöt

Sunnuntai 3.1.2021 - Rita

Syömällä lähellä maata olevaa ruokaa, yhdistät itsesi maahan ja sallit sen hoivata kehoasi.

Ruoka, jota syömme on elämämme moniulotteinen aspekti. Ruoka tuo energiaa, joka mahdollistaa kasvumme ja menestyksemme. Kuitenkin se voi olla paljon enemmän. Ruoka voi olla kokemus itsessään, jos sallii sen. Ruokalajit, joita muistamme lapsuudesta tarjoavat mukavuutta. Ruoan valmistus voi olla korkeamman tason taidemuoto. Ravitsemus, jota saamme voi edustaa meissä olevaa hyvinvointia. Mutta monet meistä, päivittäisten asioiden häiritseminä, unohtavat mikä mahtava nautinto on ja syövät mitä tahansa vain sattuu olemaan saatavilla. Todellinen ruoan arvon ymmärtäminen ja sen vaikutus elämäämme lähtee tiedostamisesta ja kunnioittamisesta maan antimista.

Jos olet joskus maistanut puutarhassa kasvaneita kasviksia tai auringon kypsyttämiä omenoita suoraan puusta poimittuna, luultavasti ymmärrät, että ruoalla ja ruoalla on eroa. Juuri pomittu ruoka sisältää enemmän alkuperäistä elämänvoimaa ja omaa suuremman varaston energiaa ja ravinteita. Voit tehdä nautinnollisen matkan ja ostaa suoraan viljelijältä ruokaa ja silloin tiedät kuka on sen kasvattanut. Ehkä muutat suhdettasi valmiiksi pakattuihin, purkkisäilykkeisiin tai pakastettuihin tuotteisiin. Ehkä sinussa kasvaa halu itse kasvattaa ruokaasi ....

Kun vertaat meheviä tuoreita kasviksia ja valmiiksi prosessoituja kasviksia, voit oivaltaa, että käyttämällä lähistöllä asuvien maanviljelijöiden kasvattamaa ruokaa, tuet heitä ja yhdistyt paikalliseen ekosysteemiin, säästät kuljetukseen käytettyä energiaa ja ehkäpä autat säilyttämään ruokakultturiin liittyviä paikallisia perinteitä, jotka ovat olleet olemassa vuosisatoja.

Kuva: T Kimura

IMG_1347.jpg

Avainsanat: ruoka, energia, perinne,

Mitä jos?

Torstai 21.12.2017 - Rita

Syvin pelkomme on, että olemme riittämättömiä, emme tarpeeksi hyviä, jonkin asian arvoisia....

Syvimpiä pelkojamme on, että olemme voimakkaita mitattavissa olevan tason tuolla puolella. Oma valomme on se, jota pelkäämme eniten, ei oma pimeytemme.

Kysymme itseltämme: " Kuka minä olen olemaan loistelias, upea, lahjakas, kyvykäs, mahtava, ihmeellinen? "  Oikeastaan kuinka et voisi olla sitä? Sinä olet Kristuksen kadotettu lapsi, osa Jumaluutta. Sinä vain leikit olevasi pieni ja vähäpätöinen, eikä se palvele sinua, se ei palvele muita eikä maailmaa - se ei palvele sinua.

Ei ole mitään valaistunutta siinä, että kutistaa itsensä niin pieneksi, että muut ihmiset tunnistavat epävarmuutta sinusta. Meidät on kaikki tarkoitettu loistamaan omaa valoamme, kuten lapset tekevät.

Meidät on tarkoitettu ilmentämään Luojan kunniaa, loistokkuutta, joka on meissä jokaisessa. Tuo Valo ei ole vain joillakin meissä: se on kaikissa ja kaikkialla. Kun sallimme valomme loistaa, annamme alitajuisesti muille ihmisille luvan tehdä samoin. Meidät kaikki vapautetaan omista peloistamme ja oma läsnäolomme vapauttaa automaattisesti muita.

Mitä jos elämä olisi todella runsauden, yltäkylläisyyden täyteistä ja helppoa?

Mitä, jos sinulla olisi valtava määrä energiaa?

Mitä jos?

... sinulla on kaikkea tuota jo.....

Avainsanat: energia, itsevarma, pelko, valo, pimeys, palvelu, loistaa, valaista

Itsen aika.

Torstai 28.9.2017 - Rita

Lopeta yrittämästä niin kovasti, paholaiset eivät ole sinun. Olet tietoisuuden pioneeri ja tajuat Elämän Taiteen kirjoittamalla, musisoimalla, maalaamalla, piirtämällä, näyttelemällä....

Itsenä olemisen taide on olemista se, joka sinä olet, jumalainen olento ja on aika oivaltaa se itse. Salli itsesi olla se, joka olet ---on Itsen Aika -- Tietoisuuden aika-- Tietoisuus Itsestä.

Nouseeko pelko siitä, rakastanko itseäni? Kunnioitanko itseäni? Oivallanko itseni erillä tavalla kuin ennen? Menetänkö oman identiteettini? Oivallanko itseni sellaisella taiteellisella tavalla, koska en ole taiteilija? Tulenko yhteyteen itseni kanssa? Hyväksy ja salli itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Sanotaan, että on pahaa rakastaa itseään, sinun tulisi rakastaa toisia, palvella heitä ja pelastaa maailma. - Auttamalla itseäsi autat koko maailmaa. Kaikki lähtee sinusta.

Olet ollut mukana New Age:ssä monessa elämässä, koska tuo aika alkoi Yeshuan ajoista 2000 vuotta sitten. Olet auttanut tuomaan Kristus - tietoisuutta ja siksi olet lukemassa myös tätä kirjoitustani.  New Age toi ihmiskunnan lähemmäksi jumalallisuutta, koska ennen sitä ei ollut jumala- konseptia - jumala ei ollut osa luontoa ja ihminen koki olevansa maassa rangaistuksena jostain. Moni kokee sitä vieläkin. Niin syvällä alitajunnassa nuo uskomukset ovat.  New Age toi lähemmäksi jumalallisen ja ihmisen ja avasi monia ovia jokaisen ulottuville.

Tietoisuus alkaa siitä, että olet olemassa täällä.

Olet täällä ja tunnet sen. Kuinka tulit tänne, sillä ei ole väliä. Sinä olet olemassa täysin suvereenina olentona. ( Ei - olet olemassa ykseydessä toisten kanssa, olet täysin oman itsesi ykseys)

Tietoisuudessa ei ole energiaa. Valta, voima on harhaa, eikä sitä ole muilla tasoilla. Sinä olet luoja ja vedät tietoisuutesi määrän mukaisesti energiaa. Siispä lisää tietoisuuttasi koskien rahaa, suhteita....terveyttä...

On paljon häiriötekijöitä, jotka harhauttavat. Ei ole tarvetta saada energiaa muilta kuin itsessä on. Vapaus omista rajoituksista, menneisyydestä... salli itsesi rakastaminen ilman ehtoja.

Tee tilaa omalle Valokehollesi. Salli itsesi mennä ihmis - mielen tuolle puolelle ja salli tietäminen aina kuin sen tulee tietää.

Salli itsesi olla suurinta rakkautta. Avaa itsesi takaisin itseesi. Vastaanota itsesi, hyväksy itsesi ja ole myötätuntoinen. Sinä tiedät jo tämän ja juuri tuo tietäminen on johtanut sinut tähän, lukemaan tätä...

Salli Sielusi tulla luoksesi. Sielusi - Minä Olen olemuksesi on vastuussa ja kaikki kokemuksesi ovat tarkoituksen mukaisia.

Avainsanat: sielu, tietoisuus, häiriötekijät, energia, Valokeho, elämäntaide

VAATIIKO LUOVANA OLEMINEN ROHKEUTTA?

Sunnuntai 12.6.2016 klo 11:45 - Rita

VAATIIKO LUOVANA OLEMINEN ROHKEUTTA?

Yleensä kun puhutaan luovuudesta, se käsitettään taidetta: maalamista, soittamista, laulamista.... taiteilijana olemista... siis taiteilijat ovat vain luovia. Minä puhun luovuudesta, joka on jokaisen synnyinoikeus, olla luova ja luoda oma elämänsä sellaiseksi, kuin haluaa sen valita olevan ja sallii sen itselleen. Luovuus on siis muutakin kuin taiteilijana oleminen.

Olet elämän taiteilija, jokainen on ja esim. kehosi on yksi tapasi ilmaista itseäsi kuten ovat nuo maalaaminen, laulaminen, soittaminen....

Haluat ehkä kirjoittaa kirjan, runon, käsikirjoituksen näytelmään, visuaalisen taideteoksen, musiikkia tai jotain designia - Luovana oleminen voi saada aikaan paljon vastustusta. Avaat itsesi toisten kritiikille, paljastat osaa itsestäsi, osaa, jota et ole ennen näyttänyt, tuonut esille ja voit olla omasta mielestäsi naurettava - mutta mitä saatatkaan saada salliessasi luovan " hulluden " astua esiin.

Sano siis "kyllä " uudelle projektille, välittämättä siitä kuinka kauan aikaa sen toteuttaminen kestää. Luovan idean käsittely tuo lisää uusia ideoita.

Luova energia on oleellinen osa maailmankaikkeudessamme eikä se tarkoita vain taiteilijoiden käytössä olevaa energiaa.

Luovalla tavalla ajattelu - oli sitten kyse vaatteistasi - uusi tapa lähestyä sitä, mitä teet - tämä kaikki käyttää luovaa energiaa - pieniä ja suuria uusia ideoita ja otat harppauksen luovuuteen.

OMA TIENI LUOVUUTEEN, ITSENI ILMISUUN.

Olen ennen tuloani maan päälle valinnut luovat vanhemmat, jotka ovat muistuttaneet minua luovana ihmisenä olemisen tärkeydestä. Äiti oli musiikin opettaja ja isä kuvataiteilija ja opettaja. Kotoa sain kannustusta itseni ilmiaisuun luovalla tavalla: lauloin, minulla oli oma bändi, soitin, maalasin ja suunittelin vaatteeni ja valmistin ne itse, vieläkin valmistan kaikki vaatteeni itse. Vaatteiden valmistus laajeni koulukavereiden vaatteiden valmistamiseen ja sainkin yliopilas- stipendin heiltä " Laulava Hoviräätäli " 

Myöhemmin tein 30 vuotta nahkalaukkuja ja nahkavaatteita omassa liikkeessäni. Kaikki mitä möin oli omaa valmistusta. Laukuissa oli koho ruusuja ja naisen kuvia...

Luovassa työssä asetat itsesi toisten kritiikin ja mielipiteiden kohteeksi. Kuitenkin usein olet itse itsesi suurin arvostelija. Saatat kokea, ettet koskaan tee riittävän hyvin asioita. 

Muistan isän taidenäyttelyiden arvosteluja lukiessani, että tämähän on vain yhden ihmisen mielipide, ei kaikkien. Kuitenkin huvittavaa oli se, että suurin osa ihmisistä muodosti mielipiteensä sen mukaan, mitä kriitikko oli kirjoittanut. Ihmettelin tätä lapsena, koska vanhemmat kasvattivat meitä lapsia ajattelemaan omilla aivoillamme, kyseenalaistamaan.

Luovana ihmisenä on helppo sopeutua ja oivaltaa, että väärin ymmärretyksi on aikoinaan tullut moni kuuluisa ihminen.

Jos haluat luoda elämää muuttavaa ja esim. ikimuistoista taidetta, sinun on itse oltava sellainen. Sinun on itse oltava elämää muuttava ja itse oltava sellainen, joka muistetaan. Ujo, seinäkukka taiteilija harvoin huomataan tai muistetaan. Liike- elämässä odotetaan käytettävän määrättyjä pukukoodeja ja käytöstapoja, mutta taiteilija piirissä niitä pidetään tylsinä ja ei alkuunkaan omaperäisinä.

Oma tyylisi; näyttävät korut, hiukset, kengät, silmälasien kehykset, korvakorut.... Pukeudu niin, että sinut nähdään. Kanna vaatteitasi, mutta älä anna vaatteiden kantaa sinua. Käytä vaatteita, jotka tuntuvat hyvältä sinulle, ovat sinun omiasi ja silloin kun sinua katsotaan, sinut nähdään. ( eikä suinkaan jokin punainen puku, joka käveli ohi) Ei ole tarkoitus järkyttää yleisöäsi, vaan luovuutesi heijastaa aitoja tunteitasi ja ajatuksiasi, asetat itsesi haavoittuvaiseen asemaan ja aidot tunteet ovat esillä.

Arvostellaanko sinua? Sattuuko se? Ehkä, varsinkin jos koet olevasi väsynyt ja tunnet olosi haavoittuvaiseksi. Voit kuitenkin käyttää jokaista tunnetta siunauksena luovuudestasi.

Kiusaaminen ja kritisointi tulee yleensä ihmisiltä, jotka ovat ymmärtäneet sinut väärin; ulkonäkösi, työsi, ihmisuhteesi ja henkiset uskomukset.

Muista, että kaikkia luovia taiteilijoita arvostellaan ja useimmiten arvostelijat ovat niitä, jotka eivät uskalla olla luovia - he ilmaisevat itseään tavalla, johon ehkä kotona ovat saaneet tottua - mutta oikeasti he arvostelevat itse itseään ja suuntaavat sen toiseen.

Muista, että kritiikki sattuu vain jos sallit sen satuttavan itseäsi.

Jos joku arvostelee, ei pidä työstäsi, se ei kuitenkaan ole heijastus sinua. Hän ei vain resonoit työsi kanssa. Päästä irti ja siirry eteenpäin ihmisiin, jotka resonoivat sinun kanssasi.

Tieteellinen tutkimus paljastaa, että lapsen hyväksikäytetyt ovat aikuisena herkkiä arvostelemaan ja kokevat torjutuksi tulemisen tunteita. Aikuisina he uskovat tulleensa kritisoiduiksi ja torjutuiksi vaikka niin ei ole tapahtunut. Tämä on siis lapsena kehitetty eloonjäämis- keino, jotta välttyy hyväksikäytöltä. Ehkä työskentely terapautin kanssa auttaa saamaan itseluottamusta niin, että lopettaa kuvittelun, että kaikki eivät pidä sinusta tai työstäsi. Tuleeko kaikkien edes pitää sinusta, onko se tärkeintä? Tärkeintä on se, että itse pidät itsestäsi.

Kritiikin avulla voit myös parantaa työtäsi. Lähesty kritiikkiä niin, että kyse on jonkun toisen henkilön työstä ja huomioi onko kritiikissä jotakin toistuvaa.

Vältä negatiivisia ja hyväksikäyttäviä ihmisiä. Älä tuhlaa aikaasi sellaisiin, jotka ovat epäystävällisiä ja joiden keskustelu on negatiivista. Etsi ympärillesi visionäärejä ja uusien mahdollisuuksien tekijöitä.

Ota vastaan rakentavaa kritiikkiä ja muuta työssäsi sitä, joka kaipaa muutosta. Jos kritiikki taas tappaa unelmiasi, älä kuuntele sitä. Vältä ylikriittisiä ihmisiä. Älä jaa uusia ideoita ihmisten kanssa, jotka ovat negatiivisia.

Jaa unelmasi sielusi, suojelusenkelisi ja sellaisten ihmisten kanssa, jotka todella iloitsevat menestyksestäsi.

Siis vaatiiko luovana oleminen rohkeutta? Kyllä se vaatii, mutta kun olet sinut itsesi kanssa sillä mitä muut ajattelevat... sillä ei kertakaikkiaan ola mitään merkitystä. Ole oma itsesi. Sinun on paljon helpompi olla niin.

Olet sielullinen olento, luoja -olento. Luot draamaa, koska olet kyllästynyt. Luot kaaosta, häiriötekijöitä, tuhoakin elämääsi... kaikki tämä on luovaa energiaa... sinä valitset mihin sitä käytät.

Avainsanat: luovuus, luova ihminen, itsensä ilmaisu, luova energia,

Valon soturi

Lauantai 20.2.2010 klo 11:40 - Rita

Toinen Tarina

Vanhan energian -tapa toimia; Kun tarvitsimme parantumista, pyysimme Jumalaa tekemään sen ja toivoimme ja toivoimme. Kun halusimme ympärillä olevien tilanteiden muuttuvan, pyysimme Jumalaa tekemään sen ja odotimme ja odotimme. Näin asiat vanhassa energiassa toimivat ja sen vanhat kirjoituksetkin osoittavat. Odotimme , että Jumala tekee kaiken.

Kertomus Mooseksesta antaa esimerkin siitä. Jumala teki kaiken, kertoi minne mennä,jakoi veden kahtia, antoi kiveen hakatut ohjeet ja ruokki päivittäin pudottaen ruokaa taivaasta. Tämä oli vanhaa energiaa ennen sitä, kun meille ihmisille annettiin lupa kantaa suurempaa energiaa ja kykyä. Suuri, rakkaudenmestari Jeesus oli sanansaattaja, joka kertoi, että kaikki oli muuttumassa. Jumalan rakkauden aikakausi oli edessämme. Hän puhui henkisistä lahjoista ja näytti ne meille ja lausui sanat " Te voitte olla minun kaltaisiani! " Viesti oli selvä, me olemme rakkaudenlähteen kyllästämiä henkisiä olentoja, jos niin päätämme.

Uusi aika on tuonut meille lisää lahjoja ja olemme ne ansainneet. Silti on yhä niitä, joiden mielestä vanhat tavat, jolloin Jumalan odotetaan tekevän kaiken, ovat yhä voimassa - mutta niin ei ole enää. Uudessa energiassa meitä kehotetaan kanssaluomaan oma todellisuutemme. Kanssaluominen vaatii yhteistyötä Jumallähteen ja ihmisen " korkeimmaksi minäksi" kutsutun Jumalaosan välillä

Uuteen energiaan tuleminen. Moni on tyytyväinen omaan pieneen ryhmäänsä eikä koskaan uskaltaudu sen ulkopuolelle tuntemattomuuden " sumun" takia. Meidän jokaisen edessä on sumuvalli, joka on toisinaan oma pelkomme ja oma muuttumaton luonteemme.  Jokaisella on erilainen ja eritasoinen " sumunsa" haasteineen ja oppitunteineen.

Mitä sinä pelkäät? Onko sinulla onnistumisen pelko, pelko siitä, että olet omalla sovitulla polullasi - vaurauden pelko? Tai ehkä se on valaistumisen pelko, muutoksen pelko. Mikä ikinä tuottaakin sinulle ahdistusta - minkä tiedät olevan elämänoppisi - siihen täytyy astua rohkeasti tietoisena siitä, että se on pelkkä julkisivu. Joskus tuohon pelkoon astuminen synnyttää pimeän hetken - siirtymäajan, jolloin voit sopeutua tulevaan. Ympärilläsi olevat varoittavat ja kertovat, ettei se ole sinua varten, mutta osa sinusta tietää totuuden ja tutkiessasi sydäntäsi tiedät, mitä sinä teet.

On aika ottaa vastuuta planeetan koko energiasta ja sinun on aika tunnistaa oma polkusi. Katso vihollisiasi ( pelkojasi ) silmiin ja sano;  " Minä tunnen sinut! Tiedän kuka olet ja päätän nyt irtautua energiastasi! " Selviät näistä testeistä ja nostat omaa ja planeetan värähtelyä. Kaikki ne asiat, jotka tuottavat sinulle nyt surua, voidaan muuttaa uudessa energiassa , kun ilmaiset tahtosi siihen. Voiko sen ihanampaa paikkaa olla planeetalla, kun tunnistat kuka sinä olet.

On välttämätöntä oppia uusia henkisiä toimintatapoja planeettamme uudessa energiassa. Olisi ymmärrettävä, että oma henkinen panoksemme vaikuttaa paitsi omaan myös muiden ja planeetan kehitykseen. Voimme vaikuttaa kokonaissuunnitelman toteutumiseen ja saada planeetastamme upean paikan elää.

Valon Soturilla on työvälineinään Miekka , Kilpi ja Panssari, jotka eivät toimi yksittäisinä välineinä vaan kaikki yhdessä.

Panssari, lähinnä ihoa, on kaiken avain, sillä se antaa viisautta hallita miekkaa ja kilpeä. Kilpeä käytetään monella eri tavalla tilanteesta riippuen, ja miekkaa on helppo hallita, kun kilpeä käytetään tarkoituksenmukaisesti. Miekka edustaa puhdasta totuutta ,eikä sitä voi ikinä särkeä .Kilpi edustaa tietämystä -tietämystä vastustajan heikkouksista ja muinaiskansojen ikivanhoista arkistoista. Kilpeä ei läpäise mikään energia, koska tietämys tekee kaikki salaisuudet ja salaliitot tyhjäksi. Salallitot ja salaisuudet saavat voimansa tietämättömyyden pimeydestä. Panssari edustaa "Jumalan Hengen viittaa". se on henkisen tietoisuuden viisautta, edustaa Jumalan viisautta kaikissa asioissa - erityisesti viisautta käyttää totuutta ja pitää yllä tietämystä.

Loppuun sopii tarina miehestä, joka on tulvan takia noussut talonsa katolle ja rukoilee pelastusta Jumalalta. Joku lähestyy soutuveneellä ja pyytää häntä veneeseen. Mies kieltäytyy ja sanoo Jumalan pelastavan hänet. Paikalle saapuu moottorivene ja taas mies kieltäytyy  avusta. Helikopterinkaan kyyti ei hänelle kelpaa, koska Jumala on luvannut pelastaa hänet. No, mies hukkuu ja saapuu taivaaseen ja on Jumalalle vihainen, kun hän ei auttanut miestä.

 Jumala sanoo; " Minä lähetin soutuveneen, moottoriveneen ja helikopterin avuksesi. Mitä oikein odotit? Avaruusalustako? Kyllä ihmisen täytyy itsekin jotakin tehdä itsensä auttamiseksi. "

 

Avainsanat: Vanha ja uusi energia