Vihan ja pelon muuntaminen rauhaksi ja iloksi.

Keskiviikko 24.2.2010 klo 10.36 - Rita

Mitä voi tehdä kumotakseen järjettömän, tuhoavan vihan?

Kuvitteellinen tilanne; joutuu hyväksi käytetyksi. Sisällä kiehuu vihaa,joka purkautuu ihmissuhteissa. Hyväksikäyttö on anteeksianatamatonta ja ajatuskin siitä saa aina vaan vihaisemmaksi. Itsensä arvostaminen on kadonnut, ihmissuhteet eivät onnistu...

Jos näkisimme kokonaiskuvan siitä, kuka hyväksikäyttäjä todellisuudessa on, seuraisi oivallus asiasta. Parhaat ystävät tekevät sopimuksen ennen Maahan tuloaan. Toisen tehtävänä on tehdä halveksittavia tekoja ja senjälkeen joutua elämään tekojensa kanssa. Toista taas  käytetään hyväksi ja hän joutuu elämään sen kanssa. Molemmat ovat täyttäneet sopimuksensa planeetalla. Kun omaamme Jumalan mielen ja teemme elämämme suunnitelmat, emme tällä tasolla ymmärrä niiden tarkoitusta, vaan saatamme kokea itsemme uhriksi.

Edellisen tarinan osapuolilla on ollut kokemuksia aikaisemminkin, eri rooleja; hyväksikäyttäjä on ollut rakastava kumppani, ihana välittävä sisar, hyvä ystävä.....

Kun näkee oman vihansa harhan toteaa, ettei sitä enää voi jatkaa, kun tietää totuuden. Kun kohtaa toisen ja antaa anteeksi hänelle ja itselleen, vihan voi kytkeä irti.

Kaksi elämää pelastuu - pimeästä negatiivisuudesta ja pelosta, jotka ympäröivät molemmat niin kauan kunnes viisaampi ilmaisee tahtonsa ja päättää käydä oppiläksynsä läpi. (Kohtaa pelkonsa ja vihansa) Sanot, ettei tuo ole helppoa. Ei tietenkään, mutta emme tule tänne tekemään helppoja asioita.

Vuosia myöhemmin kaksi hyvää enkeliystävää tapaavat tähdissä,kertoen tarinaa siitä, miten he läpäisivät maan kokeen ja tunnistivat keitä he olivat, ollessaan ihmishahmossa. Totuus ei voi koskaan piiloutua ja rakkaus voittaa aina pimeyden.

Voiko itseoivalluksen kautta päästää irti peloistaan tai vuosia kestäneestä vihastaan?  Hyväksikäyttöön ei liity mitään uhriksi joutumista, vaan kyse on siitä, mitä kyseinen henkilö tekee noilla pelon ja vihan piirteillä, jotka lamaannuttavat hänet. Antaako tunteiden kalvaa itseään ja hallita kaikkea elämässään vai pyytääkö apua selvittääksesi, mikä kokemus tässä  on?

Itsensä löytäminen sisältää oivalluksen siitä, miksi olet täällä ja miksi kaikki se tapahtui. " Miksi minä?" Syyllistämättä ketään sinä suunnittelit sen, oivaltaaksesi sen kautta kuka oikeastaan olet täällä ollessasi. Älä ajattele kuin ihminen, koska silloin luot pelkoa. Et luota siihen, että sinussa on voimaa ja kykyä muuttaa asioita. " (Tällä ei todellakaan syyllistetä ketään, se tulee oivaltaa. On kyse vastuun kantamisesta.)

Kiukku ja viha ovat karmallisia piirteitä ja siksi rikottavia pelkoja. Uuden aikakauden ihmisen oivalluksiin kuuluu, että olipa edessäsi mitä tahansa ja näyttipä se miltä tahansa, se voi olla paperinohut tilaisuus muuttaa viha rauhaksi ja iloksi, rakkaudeksi.

Onko sinulla sovittamatonta vihaa toista kohtaan? Se on testi sinua varten, ja sen ylläpitäminen vaatii energiaa. Testin olet laatinut sinä itse ennen maahan tuloasi, et vain muista sitä.

Maailmankaikkeuden suurin voima, rakkaus, on vastuussa myös hiljaisuudestasi syytösten edessä- viisaudesta ja erottelukyvystä tietää, kuka suunnitteli osaltaan kaiken ympärillään tapahtuvan. Tosin myös karmallisessa asetelmassa vastuu on rakkaudella, joka joskus ilmenee vihana ja kiukkuna perheenjäseniä kohtaan ja odottaa piilossa, että löydät sen pelkosi sisältä.

Muista, vain kaikkein arvollisimmat ovat täällä käymässä läpi tämän planeetan kokemuksia. Jonotamme tänne pääsyä. Olemme Henkiolentoja, joiden todellinen olemus on kätketty meiltä täysin.

Älä ajattele, kuin ihminen, vaan muista olevasi henki, joka tekee päätöksiä korkeammalla tasolla.

Avainsanat: Vihaa ja pelkoa...