Valon soturi

Lauantai 20.2.2010 klo 11.40 - Rita

Toinen Tarina

Vanhan energian -tapa toimia; Kun tarvitsimme parantumista, pyysimme Jumalaa tekemään sen ja toivoimme ja toivoimme. Kun halusimme ympärillä olevien tilanteiden muuttuvan, pyysimme Jumalaa tekemään sen ja odotimme ja odotimme. Näin asiat vanhassa energiassa toimivat ja sen vanhat kirjoituksetkin osoittavat. Odotimme , että Jumala tekee kaiken.

Kertomus Mooseksesta antaa esimerkin siitä. Jumala teki kaiken, kertoi minne mennä,jakoi veden kahtia, antoi kiveen hakatut ohjeet ja ruokki päivittäin pudottaen ruokaa taivaasta. Tämä oli vanhaa energiaa ennen sitä, kun meille ihmisille annettiin lupa kantaa suurempaa energiaa ja kykyä. Suuri, rakkaudenmestari Jeesus oli sanansaattaja, joka kertoi, että kaikki oli muuttumassa. Jumalan rakkauden aikakausi oli edessämme. Hän puhui henkisistä lahjoista ja näytti ne meille ja lausui sanat " Te voitte olla minun kaltaisiani! " Viesti oli selvä, me olemme rakkaudenlähteen kyllästämiä henkisiä olentoja, jos niin päätämme.

Uusi aika on tuonut meille lisää lahjoja ja olemme ne ansainneet. Silti on yhä niitä, joiden mielestä vanhat tavat, jolloin Jumalan odotetaan tekevän kaiken, ovat yhä voimassa - mutta niin ei ole enää. Uudessa energiassa meitä kehotetaan kanssaluomaan oma todellisuutemme. Kanssaluominen vaatii yhteistyötä Jumallähteen ja ihmisen " korkeimmaksi minäksi" kutsutun Jumalaosan välillä

Uuteen energiaan tuleminen. Moni on tyytyväinen omaan pieneen ryhmäänsä eikä koskaan uskaltaudu sen ulkopuolelle tuntemattomuuden " sumun" takia. Meidän jokaisen edessä on sumuvalli, joka on toisinaan oma pelkomme ja oma muuttumaton luonteemme.  Jokaisella on erilainen ja eritasoinen " sumunsa" haasteineen ja oppitunteineen.

Mitä sinä pelkäät? Onko sinulla onnistumisen pelko, pelko siitä, että olet omalla sovitulla polullasi - vaurauden pelko? Tai ehkä se on valaistumisen pelko, muutoksen pelko. Mikä ikinä tuottaakin sinulle ahdistusta - minkä tiedät olevan elämänoppisi - siihen täytyy astua rohkeasti tietoisena siitä, että se on pelkkä julkisivu. Joskus tuohon pelkoon astuminen synnyttää pimeän hetken - siirtymäajan, jolloin voit sopeutua tulevaan. Ympärilläsi olevat varoittavat ja kertovat, ettei se ole sinua varten, mutta osa sinusta tietää totuuden ja tutkiessasi sydäntäsi tiedät, mitä sinä teet.

On aika ottaa vastuuta planeetan koko energiasta ja sinun on aika tunnistaa oma polkusi. Katso vihollisiasi ( pelkojasi ) silmiin ja sano;  " Minä tunnen sinut! Tiedän kuka olet ja päätän nyt irtautua energiastasi! " Selviät näistä testeistä ja nostat omaa ja planeetan värähtelyä. Kaikki ne asiat, jotka tuottavat sinulle nyt surua, voidaan muuttaa uudessa energiassa , kun ilmaiset tahtosi siihen. Voiko sen ihanampaa paikkaa olla planeetalla, kun tunnistat kuka sinä olet.

On välttämätöntä oppia uusia henkisiä toimintatapoja planeettamme uudessa energiassa. Olisi ymmärrettävä, että oma henkinen panoksemme vaikuttaa paitsi omaan myös muiden ja planeetan kehitykseen. Voimme vaikuttaa kokonaissuunnitelman toteutumiseen ja saada planeetastamme upean paikan elää.

Valon Soturilla on työvälineinään Miekka , Kilpi ja Panssari, jotka eivät toimi yksittäisinä välineinä vaan kaikki yhdessä.

Panssari, lähinnä ihoa, on kaiken avain, sillä se antaa viisautta hallita miekkaa ja kilpeä. Kilpeä käytetään monella eri tavalla tilanteesta riippuen, ja miekkaa on helppo hallita, kun kilpeä käytetään tarkoituksenmukaisesti. Miekka edustaa puhdasta totuutta ,eikä sitä voi ikinä särkeä .Kilpi edustaa tietämystä -tietämystä vastustajan heikkouksista ja muinaiskansojen ikivanhoista arkistoista. Kilpeä ei läpäise mikään energia, koska tietämys tekee kaikki salaisuudet ja salaliitot tyhjäksi. Salallitot ja salaisuudet saavat voimansa tietämättömyyden pimeydestä. Panssari edustaa "Jumalan Hengen viittaa". se on henkisen tietoisuuden viisautta, edustaa Jumalan viisautta kaikissa asioissa - erityisesti viisautta käyttää totuutta ja pitää yllä tietämystä.

Loppuun sopii tarina miehestä, joka on tulvan takia noussut talonsa katolle ja rukoilee pelastusta Jumalalta. Joku lähestyy soutuveneellä ja pyytää häntä veneeseen. Mies kieltäytyy ja sanoo Jumalan pelastavan hänet. Paikalle saapuu moottorivene ja taas mies kieltäytyy  avusta. Helikopterinkaan kyyti ei hänelle kelpaa, koska Jumala on luvannut pelastaa hänet. No, mies hukkuu ja saapuu taivaaseen ja on Jumalalle vihainen, kun hän ei auttanut miestä.

 Jumala sanoo; " Minä lähetin soutuveneen, moottoriveneen ja helikopterin avuksesi. Mitä oikein odotit? Avaruusalustako? Kyllä ihmisen täytyy itsekin jotakin tehdä itsensä auttamiseksi. "

 

Avainsanat: Vanha ja uusi energia