Kukkien sillalle

Lauantai 2.6.2012 - Rita

Kukkien sillalle.

 Polku Kukkien sillalle vie aidon levon paikkaan, enkelikotiin, kun ihminen siirtyy rajan toiselle puolelle. DreamWalker, unimatkaaja, on opas, ystävä, tarkkailija ja kuuntelija.

Unimatkaaja lievittää yksin olemisen pelkoa ja on seurana matkalla tuonpuoleisessa. DreamWalker on ystävä, joka kuuntelee, joka ei puhu mistään erityisestä uskonnollisesta tai henkisestä filosofiasta, ei yritä muuttaa mitään kuolevan puolesta.

  Kuolemanpelko on kaikkien ihmisten suurin pelko. Olemme unohtaneet,mitä kuolema on. Kuolemassa ei ole mitään pelättävää. Se on hyvin kunnioitettava siirtymä vaihe ihmisen elämässä.

Unimatkaaja vie siirtymässä olevan hyvin pyhälle, kauniille, rakastavalle kävelylle. Unimatkaaja kuuntelee ja pitää yllä liekkiä, joka on siirtymässä olevalle kaunis valo, joka loistaa kaiken hämmentävän keskellä.

Unimatkaaja on läsnä ja ylläpitää lähdössä olevan puolesta tunnetta siitä, että energia liikkuu ja on tasapainossa. Unimatkaaja pitää paikkansa ja asemansa. Näin siirtymässä oleva tietää, että vaikka hän eksyisi tai hämmentyisi matkalla, unimatkaaja on vakaa ja varma ja luotettava koko siirtymisen ajan aina enkeliulottuvuuksiin saapumiseen saakka.

 Kuolemalla on ihmiskulttuurissa tällä hetkellä huono maine. Kuolema on väistämätön ja siihen liittyy paljon negatiivista energiaa.

DreamWalker on äänetön, rakastava opas, joka pysyy polulla ja pitää liekkinsä kirkkaana, jotta siirtymä vaiheessa oleva pääsee maan lähipiirissä olevien alueiden läpi. Unimatkaaja, on kuin olisi kävelyllä puistossa kuolevan kanssa, joka käy läpi muodonmuutoksen.

 Kukkien silta edustaa enkeliulottuvuuksien korkeimpia tasoja.

Jos valitset voin kulkea kanssasi tuota kaunista polkua pitkin aina Kukkien Sillalle asti, jossa oma enkeliperheesi ottaa sinut vastaan silloin, kun aikasi on siirtyä. Olen kirkkaana liekkinä koko matkan ajan ja mitään pelättävää ei ole.

Olen saanut koulutuksen DreamWalker Death - Unimatkaajaksi keväällä 2012.

 

Avainsanat: DreamWalker, Siirtymä kuoleman kautta,