Kuinka pitää yllä korkeaa värähtely?

Keskiviikko 7.2.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kuinka pitää yllä korkeampaa värähtelyä nykyisessä kaaomaisessa maailmassa? Puhutaan paljon korkeiden värähtelyiden ylläpitämisestä ns. henkisissä piireissä ja opetuksissa, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? 

Värähtely ei ole jotakin, jota voi mitata ja jokaisella on erilainen värähtelynsä. Värähtelymme on kuin oma nimikirjoituksemme.

Korkea värähde on ajatus, kevyt ja valoisa ajatus. Ystävällisyys on kevyt ja valoisa ajatusmuoto, joka kulkea kirkkaana läpi koko universumin valon nopeuttakin nopeammin. Kiitollisuus ja ilo ovat korkeaa värähtelyä.

Matalaa, karkeaa värähdettä oleva ajatusmuoto, kuten viha, kateus, suuttumus. Käytämme negatiivisia värähteitä pitääksemme itsemme maadoittuneina tällä planeetalla. Vuosia sitten, jos olit valaistunut yksilö, sinä toden näköisesti poistuit planeetalta. Siksi ns, Ylösnousseet Mestarit eivät enää halunneet olla täällä ja oli helpompi poistua, kuin elää näissä raskaissa maan energioissa. Näin oli ennen, mutta nyt asiat ovat muuttuneet.

Meillä on DNA:ssa ja mielessämme muistoja, jotka tulevat sukulinjaltamme, esi-isien uskomuksia, massatietoisuuden uskomuksia ja yksi uskomus on juuri tuo: Kun saavutat tietyn tasonkorkeita värähteitä, on olemassa mahdollisuus, että et ole enää täällä. Siksi meillä on perhe ja ystävät voisi sanoa matalampaa värähdettä pitämässä meitä enemmän ja enemmän maassa, pitämässä meitä täällä. Joka kerta, kun yrität olla iloisempi ja myöteisempi taustalla on ajatus tietyn värähelytason saavuttamisesta ja pelosta, etten ole enää olemassa täällä.

On siis olemassa pelko valaistumisesta - oivaltamisesta. 

Muutos on tapahtunut maassa viime aikoina ja on aika oivaltaa, että vaikka saavutamme jonkin tason tietoisuudesta, voimme silti olla täällä maassa ja kehossa.  Juuri nyt on paljon ihmsiä, jotka ovat kriisissä, planeetta on kriisissä. Voimme pysytelleä myönteisinä ja auttaa ihmisiä ja planeetta.

Olemassa olollamme on merkitystä. Yksinkertaisesti tuntemalla elämän energia, tuntemalla tuulen henkäys, ilma, kasvoilla, iholla.. vain tuntea olevansa olemassa ja tietoisena siitä, että keho on uskomaton. Keho jatkaa eloaan. Jos sairastumme, keho jatkaa eteenpäin.

Vietä hetki ja oikeasti kuuntele lintuja ja tunne puut ympärilläsi ja näe taivas ylläsi ja saat aikaa se, että kaikelle on merkitystä, koska sinä kiinnität huomiosi niihin. Yhdistä itsesi uudelleen joka aamu.

Maailma ympärillämme heittää meille negatiivisuutta, mutta samalla myös positiivisuutta, koska ilman toista ei ole toista. Planeetalla tapahtuu muutosta. Joka päivä tapahtuu asioita ja keskitymme negatiiviseen, mutta positiivisuus on myös täällä. Aina.... aina täällä. On ihmeellistä kuinka voimme seurata asioiden muuttuvan ja oman värähtelymme muutoksen. 

Voimme olla kehollisia Mestareita tässä elämässä.

www.thetahealing-rita.fi  sivuillani lisää uskomuksista alitajunnassa ja niiden vaikutuksesta elämäämme.

Avainsanat: värähtely, valaistuminen, alitajunta, uskomukset, oivaltaminen, DNA, kehollinenmestaruus