11:11 - mitä se tarkoittaa?

Perjantai 10.11.2017 - Rita

Lähestyessämme vuoden 2017 loppua, aurinkojärjestelmä matkaa kohti Linnunradalle vievää porttia. Tämä on jokavuotinen tapahtuma, kun aurinko yhdistyy massiivisen Galaksin keskuksessa olevan mustan aukon, joka sijaitsee Jousimiehen tähdistössä, kanssa. Tämä taphtuma tuo meidät lähemmäksi oman jumalallisuutemme esille tulon kanssa.

Kestää 2000 vuotta kulkea Galaktisesta päiväntasaajasta virtaavan gammafotoni vyön läpi. Aurinkojärjestelmä on nyt täysin " puhdistuksen " läpitunkema, joka luonnollisesti tapahtuu lisääntyvän, loistavan gamma säteilyn kasvaessa.  Tämä tapahtuma lisää aurinkomyrskyjä ja roihuja, maanjäristyksiä ja tulivuoren purkauksia, tsunaameja, " itsestään syttyviä" metsäpaloja, napapiirien jään sulamista, voimistuvia myrskyjä ja magneettisten napojen siirtymistä, ionosfäärin ohenemista ja kiihdyttää ajan liikkumista kohti 0 pistettä.

Nopeitten muutosten aikana, me astumme ikuiseen - EI AIKAA -olevaan tilaan ...tuoden esille 2000 vuoden Ykseyden Tietoisuuden Kultaisen Ajan. Maa siirtyy ikuiseen NYT tilaan 4D aika-avaruuden luuhistuessa kun nousemme korkeamille 5D taajuuksien tasolle. Fotoni vyö ei pelkästään vaikuta aurinkokuntaamme vaan meissä olevaan DNA vastaanottimeemme, sisäiseen solulliseen ihmisen " radio- vastaanottimeen."

Ylösnousemus prosessi käsittää vastakohtaisuuksien tasapainottumisen, kun muunnat energiakenttäsi vastakohtaisuuksien tilasta yksilöllisyyteen.... muuntaudut elämisestä erossa olon tilasta ykseyden tilaan, luoden yhdistyneen kentän! Et palaa Ykseyteen koko luomakunnan kanssa, vaan luot oman ykseytesi! Olet suvereeni, itsesi hallitseva olento.

Tämä tapahtuu vain kerran vuodessa, kun 11:11 portti avautuu korkeammille tasoille. Tänä erityisenä päivänä: 11.11. voimme kokea intensiivistä selkeyttä ja yhteyttä omaan jumalallisuuteemme, Minä Olen olemukseen - I Am -

11:11 on pyhä ylösnousemus koodi, joka aktivoi neutraalia aivojen verkostoa ja DNA:ssa olevaa jumalsiementä kohoamaan korkeammalle Hengen tasolle.

Tarkasteltaessa numeroa 1 - se näyttää antennilta ja toimii suorana henkisen ja fyysisen maailman yhteytenä. 1 edustaa vihkimystä,  keksintöjä ja uusia alkuja, jotka virtaavat ideoiden ja inspiraatioiden muodossa. Numero 11 edustaa kahta pilaaria, porttia, joka avaa suoran portaalin aikomukseen ja manifestaatioon. Muinaisessa mytologiassa 11:11 pyhä geometria edusti maskuliinisen ja feminiinisen johdattamista ikuiseen yhteyteen.

Numero sarja 11:11 edustaa myös porttia 3 D ja 5 D välillä. 11:11 avaa tähtiportaat taivaaseen, suoran yhteyden Luojan Lähteeseen, sinun omaan luomisen lähteeseen.

Avainsanat: 1, 11, 11:11, ylösnousemus, 3D, 5D, ykseys,