Vuonna 2018 ....11 mestariluku vuosi..

Lauantai 6.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

2018 = 2+0+1+8 = 11 on mestariluku.

Tänä vuonna on helpompaa omaksua oma mestaruutesi huolimatta monista raskaista tapahtumista. Tämä vuosi on manifestoinnin vuosi. 

Vuosi 2018 on suurten mahdollisuuksien vuosi.  On loistavia tilaisuuksia nostaa koko planeetan ja sen asukkaiden taajuutta. Uusi energia on tulossa tänä vuonna, sellainen joka siirtää sinut uudelle olemisen tasolle..... vuosi on Super ihmisen alku - Super Kuut -  Super ihminen. Tätä olet odottanut, toivonut ja tavoitellut olemaan elämässäsi.

SINÄ muutut, maailma muuttuu, jopa politikot ja yritykset muuttuvat tavoilla, joista et ole osannut edes unelmoida.

Albert Einsteinen sanoi aikoinaa, että ongelmia ei voi ratkaista samalla tietoisuuden  tasolla, jolla ne on luotu.

Sina ja kaikki muut saavuttavat korkeamman tietoisuuden tason, jolla on mahdollista ratkaista maailman ongelmia. Sinä tulet näkemään asiat hyvin erillä tavalla ja ratkaisut ovat kristallin kirkkaita.

Kuinka siirryt uudelle tietoisuuden tasolle helpolla ja nopeimmalla ja tehokkaimmalla ja loistokkaimmalla tavalla?

SYDÄN!

Pysy sydämessäsi siitäkin huolimatta mitä sinulle ja ympärilläsi tapahtuu. Se ei aina ole helppoa tehdä. Sinulla on haasteita. Kaaos ja pimeys ei vielä ole ohi, kuitenkin sydämesi voi auttaa sinua niiden läpi. Se on ainoa tapa. Älä tuomitse ja arvostele sitä mitä tapahtuu vaan pysy myötätuntoisena... jokainen on aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan käydäkseen läpi tarvitsemanas kokemuksen.

Voit seurata seuraavia ohjeita:

1.Ole tietoinen maailmasta ympärilläsi. Pään piilottaminen pensaaseen ei auta. Tiedosta mitä tapahtuu maassasi, maailmassa, politiikassa, koulutuksessa,taloudessa, lääketieteessä, säässä, ympäristössä ja kaikilla elämän aspekteilla.

2. Tarkkaile kaikkea menemättä mukaan niihin, ilman kiintymystä niihin, ilman tuomitsemista tai emotionaalista asennetta niihin.

3. Sinä näet muutosten tapahtuvan. Sinä näet ahneuden ja korruption kääntyvän ystävällisyydeksi ja kaiken elämän kunnioitukseksi. Sinä näet vihan ja ristiriitojen  kääntyvän rauhaksi ja harmoniaksi.

4. Kaikki ilmaantuu kuin Ihmeinä ja ne ovat niitä, ja ne eivät ole niitä, koska tämä on aivan luonnollinen Uuden Energian ja tietoisuuden tila.

5. Kun tarkastelet vanhoja tapoja, ahneutta, korruptiota, väkivaltaa ja tragedioita, PYSY NEUTRAALINA ... ja PYSY SYDÄMESSÄSI.

6. Voit käyttää Violetti Liekkiä JOKA PÄIVÄ itseesi ja maailmaan. Kun tapahtuu jotakin, suuntaa Violetti Liekki tuolle alueelle ja se muuntaa kaikki matalat energiat. Muuntaa negatiivisuuden VAALEAN PUNAISEKSI ...... tänä vuonna käytä Pinkkiä Valoa - aina.

7. Kirjoita KAIKKI mitä haluat saavuttaa tänä vuonna, myös millaiseksi haluat tulla / olla. Unelmoi suuria! Lue lista kerran viikossa ääneen itsellesi, koko tämän vuoden ajan! 

8. Pidä hyvää huolta itsestäsi. Syö hyvin ja nuku hyvin ja vietä aikaa luonnossa.... naura paljon ja ole iloinen! Ole ilo!

9. Tiedä, että Minä Olen / I Am on koko ajan kanssasi.

Avainsanat: 11, mestaruus, tietoisuus, manifestointi

11:11 - mitä se tarkoittaa?

Perjantai 10.11.2017 - Rita

Lähestyessämme vuoden 2017 loppua, aurinkojärjestelmä matkaa kohti Linnunradalle vievää porttia. Tämä on jokavuotinen tapahtuma, kun aurinko yhdistyy massiivisen Galaksin keskuksessa olevan mustan aukon, joka sijaitsee Jousimiehen tähdistössä, kanssa. Tämä taphtuma tuo meidät lähemmäksi oman jumalallisuutemme esille tulon kanssa.

Kestää 2000 vuotta kulkea Galaktisesta päiväntasaajasta virtaavan gammafotoni vyön läpi. Aurinkojärjestelmä on nyt täysin " puhdistuksen " läpitunkema, joka luonnollisesti tapahtuu lisääntyvän, loistavan gamma säteilyn kasvaessa.  Tämä tapahtuma lisää aurinkomyrskyjä ja roihuja, maanjäristyksiä ja tulivuoren purkauksia, tsunaameja, " itsestään syttyviä" metsäpaloja, napapiirien jään sulamista, voimistuvia myrskyjä ja magneettisten napojen siirtymistä, ionosfäärin ohenemista ja kiihdyttää ajan liikkumista kohti 0 pistettä.

Nopeitten muutosten aikana, me astumme ikuiseen - EI AIKAA -olevaan tilaan ...tuoden esille 2000 vuoden Ykseyden Tietoisuuden Kultaisen Ajan. Maa siirtyy ikuiseen NYT tilaan 4D aika-avaruuden luuhistuessa kun nousemme korkeamille 5D taajuuksien tasolle. Fotoni vyö ei pelkästään vaikuta aurinkokuntaamme vaan meissä olevaan DNA vastaanottimeemme, sisäiseen solulliseen ihmisen " radio- vastaanottimeen."

Ylösnousemus prosessi käsittää vastakohtaisuuksien tasapainottumisen, kun muunnat energiakenttäsi vastakohtaisuuksien tilasta yksilöllisyyteen.... muuntaudut elämisestä erossa olon tilasta ykseyden tilaan, luoden yhdistyneen kentän! Et palaa Ykseyteen koko luomakunnan kanssa, vaan luot oman ykseytesi! Olet suvereeni, itsesi hallitseva olento.

Tämä tapahtuu vain kerran vuodessa, kun 11:11 portti avautuu korkeammille tasoille. Tänä erityisenä päivänä: 11.11. voimme kokea intensiivistä selkeyttä ja yhteyttä omaan jumalallisuuteemme, Minä Olen olemukseen - I Am -

11:11 on pyhä ylösnousemus koodi, joka aktivoi neutraalia aivojen verkostoa ja DNA:ssa olevaa jumalsiementä kohoamaan korkeammalle Hengen tasolle.

Tarkasteltaessa numeroa 1 - se näyttää antennilta ja toimii suorana henkisen ja fyysisen maailman yhteytenä. 1 edustaa vihkimystä,  keksintöjä ja uusia alkuja, jotka virtaavat ideoiden ja inspiraatioiden muodossa. Numero 11 edustaa kahta pilaaria, porttia, joka avaa suoran portaalin aikomukseen ja manifestaatioon. Muinaisessa mytologiassa 11:11 pyhä geometria edusti maskuliinisen ja feminiinisen johdattamista ikuiseen yhteyteen.

Numero sarja 11:11 edustaa myös porttia 3 D ja 5 D välillä. 11:11 avaa tähtiportaat taivaaseen, suoran yhteyden Luojan Lähteeseen, sinun omaan luomisen lähteeseen.

Avainsanat: 1, 11, 11:11, ylösnousemus, 3D, 5D, ykseys,