Joulu

Keskiviikko 22.12.2010 - Rita

Joulun symboli on tähti, valo pimeydessä.

 Älä näe sitä ulkopuolellasi, vaan näe se loistamassa sisälläsi olevassa Taivaassa ja oivalla se merkkinä siitä, että Kristuksen aika on tullut. Hän tulee eikä vaadi mitään. Hän ei vaadi sinua uhrautumaan. Uhrautuminen ei ole rakkautta, vaan sen taustalla on syyllisyys.  Älä anna epätoivon himmentää joulun iloa

Avainsanat: Joulu

Myönteisten ajatusten tärkeys

Perjantai 17.12.2010 klo 16.50 - Rita

" Teholääke" kuinka elämä Maan päällä säilyy.

Meidän on kaikin tavoin koetettava nostaa Planeettamme värähtelytasoa. Tässä työssä voi jokainen tehdä paljon ajattelemalla positiivisia, rakentavia ajatuksia ja tekemällä myös niiden ajatusten mukaisia tekoja omassa elämässään.

Ajatushan on energiaa ja toteuttaa itseään kaikilla ainetasoilla. Mahdollisimman monen ihmisen toiminta on tärkeää nyt eikä " joskus myöhemmin." Planeettamme on sielujen " kasvualusta" ja kaikki sen asukkaat muovaavat olemassaolollaan planeetan yleisen värähtely- ja tiheystason eli mitä ajattelemme  olevamme, niin sitä me olemme. 

 Planeetan napoihin kertyy negatiivista energiaa ja positiivinen ajattelu tunteissa ja teoissa  neutraloi tuota negatiivisuutta. Maa-planeetta ja sen asukkaat; kasvit, kivet, eläimet ja ihmiset tulevat uuden aikakauden, Vesimiehen aikakauden myötä muuttumaan hienompi rakenteisiksi kaikilla ainetasoilla.

Meidän on aika lopettaa menneisyydessä tekemiemme tyhmyyksien sokea toistaminen. Kun vanha tunteellinen ja materialistinen Kalojen aikakausi luovuttaa henkistä otettaan, niin luonnollisesti epävarmuustekijät lisääntyvät oloissa, joissa värähtelytaajuudet ovat matalalla tasolla. 

Meidät siis kerta kaikkiaan pakotetaan kehittymään korkeammalle tasolle, sillä auringon voimistama Vesimiehen tähtikuvion vaikutukset ovat hyvin henkisiä. Ellei siis ihminen itse vapaaehtoisesti kehitä itseään henkisesti, hänet suorastaan tietyllä tavalla pakotetaan siihen.

Avainsanat: Myönteisyys

Aivopuoliskojen merkitys parantamisessa.

Maanantai 13.12.2010 klo 17.19 - Rita

Aivopuoliskojen merkitys parantamisessa.

 Pään ollessa kipeä viedään oikea käsi, joka on positiivisesti varautunut, eteen otsalle ja negatiivisesti varaitunut vasen käsi viedään takaraivolle niin, että käsien kämmenpuolet osoittavat toisiaan vasten. Käsien välille syntyy enrgiavirtaus ja kipeytyneessä päässä olevat voimavirtaukset tasapainottuvat. Käsittelyn aikana päänsärky häipyy yleensä pois. 

Vasen aivopuolisko käskee kehon oikeata puolta ja oikea aivopuolisko taas kehon vasenta puolta. Kumpaa aivopuoliskoa ihminen yleensä käyttää, sen edustamat energiat ovat tavallisesti voitolla. Vasen aivopuolisko edustaa rationaalista järkeä ja miehistä Yang-energiaa eli positiivista energiaa.

Oikea aivopuolisko edustaa naisellista ja negatiivista  yin- energiaa. Yleensä ihminen käyttää selvää järkeilyä intuition sijasta ja näin vasen aivopuolisko on ihmisellä voitolla.

Oikea puoli kehosta on sukupuolesta riippumatta melkein aina positiivinen eli voimia luovuttava ja vasen puoli kehosta on negatiivinen eli voimia vastaanottava. ( Paitsi jos henkilö sattuu olemaan vasen käsinen, sillä oikea- ja vasenkätisyysseikat vaikuttavat siihen, kumpi aivolohko on aktiivisempi.)  Oikea käsi parantaa ja vasen käsi tasapainottaa ottamalla vastaan ylijäämäenergiat. Miehet ovat kokonaisvaltaisesti enemmän varautuneet positiivisesti eli ovat ulospäinsuuntautuvia. Nainen taas on negatiivinen, tunteilla ja intuitiolla toimiva, joka on voimakkaasti vetäytynyt sisäänpäin.

  Miehellä ovat fyysinen keho ja fyysisen eetterin olemuspuoli ja mentaalikeho enemmän käytössä kuin naisella. Naisen vahvoja puolia ovat tunteet eli astraalikeho sekä intuitio eli syykeho ja buddhisen kehon käyttö.

Avainsanat: Aivopuoliskot