Kun perhonen ilmestyy

Lauantai 30.5.2020 - RitaPERHONEN

Jos perhonen ilmaantuu, on aika keventää oloaan ja lopettaa ottamasta kaikkea liian vakavasti. Ole valmis suureen muutokseen, vanhat toimintatavat, tapa ajatella tai vanha elämäntapa on menossa pois ja uudenlainen tapa elää on yhdistymässä. On aika tehdä muutoksia, joita olet harkinnut. Huolimatta haasteista, sinä menet muutoksen läpi ja kuten aina muista "että tämä myös menee ohi" Ilmaise itseäsi värikkäillä vaatteilla. 

Kutsu perhosta, kun tiedät olevan muutoksen aika ja tarvitset rohkeutta rikkomaan itsesi luoman kotelon. Käyt läpi suurta elämänmuutosta, kuten jonkin uuden löytämistä tai muutosta uralla. Kun tarvitset rohkaisua, jotta voit ilmaista itseäsi vapaammin koskien rakkautta itseäsi ja ympärilläsi olevia kohtaan. Kun haluat laittaa enemmän romantiikkaa ihmissuhteeseen kumppanisi kanssa. Kun haluat rentoutua enemmän ja virrata työn ja ihmissuhteiden syklissä helppoudella, kutsu perhonen paikalle.

Jos perhonen on voimaeläimesi, sinulla on valtavasti kiinnostusta luonnollista elämän sykliä kohtaan, kuolema ja elämä, jotka tapahtuvat ympärilläsi ja sisälläsi.  Sinussa on paljon elinvoimaisuutta, eksoottisella ja värikkäällä tavalla, käytät värikkäitä vaatteita, koristeita, taidetta, musiikkia ja jopa ystäväsi ovat värikkäitä. Olet hyvin kiinnostunut toisista ihmisistä ja siksi vedät heitä puoleesi. Et oikein pärjää kovassa ja myrkyllisessä ympäristössä vaan sinun on asuttava siellä, missä ilma ja vesi ovat puhtaista. Sopeudut muutokseen nopeasti ja helposti.

Kuva: Tsutomu Kimura

 IMG_1711.JPG

Avainsanat: perhonen, vakavuus, kuolema, elämä, elämänmuutos

Hiljainen polku - kuolemaa ei ole - verkkokurssi

Perjantai 22.5.2020 - Rita

Hiljainen polku - kuolemaa ei ole

Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Onko kuolema kaiken loppu? Mikä on kuoleman todellinen tarkoitus, miksi se luotiin? Olenko unohtanut sen alkuperäisen tarkoituksen ja jäänyt kiinni pelkoon ja en uskalla elää?

Olet unohtanut niin paljon...

Kuolemasta on luotu elämää suurempi demoni ja kukaan ei halua puhua kuolemasta. Kuoleman pelko on ihmiskunnan suurimpia pelkoja ja se on erotettu elämästä laitosten seinien sisälle. Kuitenkin kuolema on läsnä heti syntymästä lähtien.

Toivon kurssin saavan aikaan muutoksen ja laajemman tietoisuuden kuolemasta ja oivaltamaan elämän ja olemassaolon uudella tavalla. Oivaltamaan oman kauneutensa ja uuden uskalluksen nauttia omasta elämästä.

Kurssi käsittelee, mitä tapahtuu kuoleman jälkeen ja kurssi ei ole synkkä ja pelottava vaan täynnä iloa ja rakkautta. Omat uskomukset ja tietoisuuden taso vaikuttavat minne menee kuoleman jälkeen.

Olen yli 20 vuoden ajan saanut olla monien henkisen kasvun tukena ja olen siitä kiitollinen.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin

IMG_1690.jpg

Avainsanat: kuolema, tietoisuus, pelko,

Suuri muutos - verkkokurssi

Maanantai 18.5.2020 - Rita

Suuri muutos - verkkokurssi. 

Verkkokurssi käsittelee muutoksen aikaa ja kuinka elää muutoksessa, jota on ennustettu kauan aikaa ja nyt se on täällä. 

Kaikki muuttuu, maailma ei enää ole samanlainen kuin ennen. Kurssi käsittelee muutosta ja sen vaikutusta sisäiseti sinuun ja ympäristöösi.

Biologia kokee muutosta. Erilaiset kivut pään ja hartioiden aluella kertoo, että yhdistät omaa energiakehoasi fyysiseen kehoon. Kuinka voit puhua kehollesi ja mitä silloin on tärkeää tietää. Kuinka ikääntymisproseesia voi hidastaa?

Muutoksessa elämiseen on hyvin yksinkertainen avain - se on niin yksinkertainen, että unohdit sen. Avaimesta kerron kurssilla. Mieli haluaa tehdä kaikesta monimutkaista.

Kaaos ja sen uudella tavalla oivaltaminen. Mitä haasteita kohtaat? Olisiko aika alkaa puhua omaa totuuttaan? Kuinka kauan annat itsesi olla vähäpätöinen, mitätön?

Mikä vaikuttaa vastustuskykyyn, mutta se on jäänyt vailla huomiota? Miten parannat omaa vastustuskykyäsi?

Kurssilla voit edetä ihan omaan tahtiisi, koska saat materiaalin heti käyttöösi.Olen ladannut paljon sinua auttavia ja tukevia latauksia kurssiin, mutta sinä valitset itse, minkä latauksen haluat. En siis pakota sinua tekemään mitään, mitä et halua.

Olet valinnan edessä - miten etenet?

Olen yli 20 vuoden ajan saanut mahdollisuuden olla monelle henkisen hyvinvoinnin tukena.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin

https://www.campwire.com/buy_flexible/ab5b1970-bb2b-42d6-8500-102c412f1f97

Kuva:Tsutomu Kimura

20103141.jpg

Avainsanat: verkkokurssi.muutos, vastustuskyky, biologia, kivut, m uutokset

Toteemieläimet ja voimaeläimet

Perjantai 15.5.2020 - Rita

Toteemieläimet ja voimaeläimet

Toteemieläin - termillä on kaksi merkitystä. Ensiksi se on tyypillinen perheessä, klaanissa tai jossain ryhmässä jaettua. Usein alkuperäiskansojen kulttuurissa perhellä, johon synnyttiin oli yleisesti toteemieläin. Nykyaikaisissa kulttuureissa myös eri ryhmillä on yhteinen toteemieläin, kuten urheiluseurat tai klubit, jotka yhdistetään johonkin eläimeen. 

Toinen merkitys on erilaiset esittävät patsaat, kuten pöllö, haukka, kilpikonna, sammakko ... annamme näitä esineitä lapsille, kuten nallekarhu tai pupujussi tuomaan heille mukavuuden tunnetta ja turvallisuutta.  

Voimaeläin - termin alkuperä tulee shamanismista. Tämä on erityinen eläinhenki opas, jonka shamanismin harjoittaja saa aikaisessa vaiheessa kun heidät vihitään harjoittamaan shamanismia.  Tuo voimaeläin matkaa heidän mukanaan minne tahansa he menevät shamanistisilla matkoillaan. 

Sinulla voi olla suhde voimaeläimeen vaikka et olisikaan shamaani. Nuo eläimet tulevat uniisi, visioihisi, meditoidessasi.... Nuo eläimet ovat hyvin yksilöllisiä ja sinun oma persoonallisuutesi vaikuttaa siihen, mikä on voimaeläimesi.

Kuitenkaan ns. kotieläimet eivät välttämättä ole voimaeläimiä, koska ne ovat menettäneet osaa luonnonvaraisena elämisestä ja elävät siirrettynä luonnossa vapaana elämisestä. 

Joissakin kulttuureissa ajatellaan myös etteivät hyönteiset voi olla voimaeläimiä. Kuitenkin Perhosella ja Sudenkorennolla on oma merkityksensä samoin kuin mytologiasta tutuilla Lohikäärmeellä ja Yksisarvisella ja joku voi tuntea heidät omaksi voimaeläimekseen ja työskennellä heidän kanssaan.

Ja oikeastaan jos ajatellaan alkuvaihetta, jolloin harjoittelimme sitä, miltä tuntui olla delfiinin kehossa, hyönteisen kehossa ..... voi tuntea monia vaiheita, joita koimme, ennen kuin nykyinen fyysinen kehomme on muodostunut. Tästä ehkä kirjoitan joskus myöhemmin....

Kuva:Tsutomu Kimura

IMG_2700.jpg

Avainsanat: toteemieläin, voimaeläin,

Henkimaailma ja henkioppaat

Maanantai 11.5.2020 - Rita

Henkimaailma ja henkioppaat

Henkimaailma on toinen ulottuvuus, joka on olemassa rinnakkain fyysisen todellisuuden kanssa ja on ei - fyysisten olentojen tai henkien kansoittama. Se ei ole mikään paikka taivaassa tai erossa meistä, vaan on läsnä ja lähestyttävissä joka päivä koko ajan, jos vain olet halukas, sinulla on aikomusta ja avoimuutta luoda yhteys noiden olentojen kanssa. Oma tietoisuutemme on kulkuväline, joka sallii meidän lähestyä heitä.

Tässä ei - fyysisessä todellisuudessa tapaat esi-isiä, enkeleitä, edesmenneitä läheisiä, keijuja ja henki eläimiä. Se, mitä kutsumme aineeksi, on tiheämpää ja aistein havainnoitavaa, mutta henkimaailmassa vaaditaan herkkyyttä havaita näiden olentojen olemassa olo, koska he eivät ole helposti havaittavia.

Henkiopas - auttava henki tai suojeleva henki - ovat termejä, joita käytämme näistä hengistä, jotka auttavat meitä myönteisellä tavalla. Voimme kutsua heitä tukemaan, ohjaamaan, suojelemaan, rohkaisemaan ja inspiroimaan meitä. Jotkut ovat olleet mukanamme jo lapsuudesta lähtien, kun taas toiset ilmaantuvat eri ikäkausina ehkä tukemaan meitä vaikeinakin muutoksen aikoina.

Saatat nähdä heidät, kuulla heidät, tuntea läsnäolon tai vaan tiedostat heidät lähelläsi. Sinulla voi olla suuri määrä näitä oppaita ympärillä, olitpa tietoinen heistä tai et. He auttavat sinua tuntemaan harmoniaa, onnellisuutta ja rauhaa elämässäsi mutta eivät puutu vapaaseen tahtoon kokea mitä valitset ja kuinka valitset kokemukset. He ovat onnellisia palvellessaan ja halukkaita auttamaan, kun kutsut heitä.

Eläimet henkioppaina.

Ne henget, jotka ovat eläimen muodossa  opettavat, ohjaavat ja voimaannuttavat meitä. Heitä kutsutaan eläin henkioppaat tai henki eläimet. Shamanistisessa kulttuurissa käytetään nimityksiä eläin toteemi tai voimaeläin.

Toteemieläin on sellainen, joka jaetaan perheen, klaanin tai ryhmän kanssa.Toinen merkitys niillä on jonkin erityisen eläimen hahmossa annettu patsas; haukka, jänis, karhu, pöllö. 

Voimaeläin on alkuperältään shamanismista. Tämä voimaeläin seuraa shamaania matkoilla toisenlaisen tietoisuuden tilassa.

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1417.jpg

Avainsanat: oppat, ulottuvuudet, eläimet,

Voimaeläimet ja henkinen ohjaus

Tiistai 5.5.2020 - Rita

"Jos keskustelet eläinten kanssa, he keskustelevat sinun kanssasi ja te tutustutte toinen toisiinne. Jos et puhu eläimille, et opi tuntemaan niitä ja se, mitä et tunne, sitä pelkäät. Mitä ihminen pelkää sen hän haluaa tuhota."

Intiaanipäällikkö Dan George.

Eläin henkioppaat opettajina, oppaina ja parantajina.

Onko sinulla ollut epätavallisia kokemuksia eläinten kanssa tai toistuvia näkyjä - olipa eläin ilmestynyt fyysisesti tai symbolisessa muodossa - ja olet miettinyt, mitä vierailu tarkoittaa ja mitä mahdollista viestiä henkimaailma yrittää tuoda jonkin tietyn eläimen muodossa. 

Toinen kysymys, joka ihmisiä kiinnostaa, on saada ymmärrystä, miksi jokin tietty toteemi tai voimaeläin on heidän kanssaan ja mitä se kertoo heidän persoonallisuudestaan ja luonteestaan. 

Kolmas mielenkiinnon alue on tietää, mitä eläin henki auttajaa kutsua paikalle tiettyä tarkoitusta varten, kuten kohottamaan itseluottamusta tai auttamaan unien näkemisessä ja muistamisessa.

Eläin Oppaat auttavat sinua henkisellä polulla. Nämä uskomattomat olennot ovat johdattaneet, opettaneet ja auttaneet monin eri tavoin lukemattomia ihmisiä.

Jos näet Haukan - sen henki kehottaa sinua pysymään keskittyneenä ja olemaan häiriintymättä, pitämään asiat perspektiivissä.

Kyyhkynen kertoo, että tulos tulee olemaan onnellinen ja kehottaa pysymään tyynenä koko prosessin ajan vaikka tapahtuisi minkälaisia häiriötekijöitä tahansa.

Meillä on luonnollinen yhteys eläimiin ja henkioppaisiin. Tämä yhteys eläinten valtakuntaa näyttäytyy monin eri tavoin. Jopa kaupunki ympäristössä lintujen laulu puistossa, kyyhkysten kerääntyminen ihmisen ympärille, kun hän syöttää niitä puiston penkillä istuen, oravien tehdessä orava-temppujaan, kaikki on kommunikointia eläinten henkien kanssa.

Kävelyllä metsässä voi nähdä jäniksen, vilahduksen kauriista ennen kuin se pakenee paikalta. Jopa koirat, kissat, kultakalat, hamsterit ja monet kotieläimet muistuttavat meitä tästä luonnollisesta yhteydestä

Olemme siis yhteydessä eläin veljiimme ja sisariimme, mutta suurimman osan ajasta emme ole tietoisia heidän läsnäolostaan elämässämme ja rajattomiin lahjoihin, joita he antavat meille. 

 Me hengitämme samaa ilmaa ja elämme yhdessä tällä planeetalla, olipa se maalla, ilmassa tai vedessä. Kuten kaikki elävät olennot mekin kuolemme ja kehomme palaa maahan ja henki menee henkimaailmaan.

Katso kurssiani: KEIJUJEN JA LUONNONHENKIEN LUMOTTU MAAILMA 

Kuva. Tsutomu Kimura

20104318.JPG

Avainsanat: voimaeläin, ohjaus, haukka, kyyhkynen,

Keijujen ja luonnonvoimien lumottu maailma - verkkokurssi

Perjantai 1.5.2020 - Rita

KEIJUJEN JA LUONNONHENKIEN LUMOTTU MAAILMA - verkkokurssi

Oletko tuntenut puiden tarkkailevan sinua luonnossa kulkiessasi?
Tunnetko sään muutokset ennen kuin niistä on näkyvissä mitään merkkejä?
Oletko tuntenut yhtäkkiä kukan tai puun tuoksun kadulla kävellessäsi?
Oletko tavannut lasta, jolla on "näkymätön kaveri" tai onko sinulla itselläsi ollut sellainen?
Jos vastasit kyllä yhteenkin kysymyksistä, olet todennäköisesti kohdannut keijujen valtakunnan olennon.

Emme näe enää maailmaa lapsen silmin vaan nauramme ja pilkkaamme niitä, jotka näkevät ja kuulevat tuon lumotun maailman kutsun. Moni ei yksinkertaisesti lähde tavoittelemaan sitä, mitä fyysiset silmät eivät näe
.Pelko sulkee oven ihmeiden täyttämään maailmaan.

Jokaisessa meissä ja kaikessa, mitä luonnosta löytyy, on läsnä luonnonvoimia - maa -vesi - ilma -tuli - ja nämä voimat työskentelevät yhdessä elementaali henkien kanssa, ne pitävät yllä kehon toimintaa ja siksi elementaali henkien kanssa työskentely on tärkeää. Elementaali henget ovat todellisia voimia meissä ja luonnossa.

Keijut auttavat meitä rikkomaan rajoittuneita näkemyksiä elämästä ja avautumaan uusille mahdollisuuksille.
Kevät ja syksy ovat hyvää aikaa luoda yhteyttä luonnonhenkiin ja keijuihin, koska luonto ei ole unessa, mutta ei vielä täysin valveilla ja keijuilla on vähemmän työtä.

Lumotut maailmat ovat yhä olemassa, koska sisälläämme oleva lapsi ei koskaan kuole.
Tämä kurssi on jokaiselle, jonka sisäinen lapsi vielä tuntee ja kuulee lumotun maailman kutsun.
Ihminen pitää kädessään avaimia tulevaisuuden maan hyvinvointiin ja keijut toivovat, että jokainen löytää nuo avaimet itsessään.

"Näe mitä haluat nähdä ja älä tee todeksi sitä, mikä näyttää olevan todellista."

Minulle itselleni on keijujen ja luonnonhenkien maailman avautuminen ollut sadunomainen kokemus ja elämä voi olla kuin keiju-tarina, jos niin valitsee.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin

https://www.campwire.com/buy_flexible/854a63ee-7fc5-43c5-a509-e34535a66618 

Kuva: Tsutomu Kimura

Voitko tuntea puun tarkkailevan sinua? Tunnetko, kuuletko kukkaiskeijujen iloisen laulun, kuin pienten kellojen kilinää. Lumottu luonto on odottamassa sinua. Lumottu maailma on yhä olemassa. Haluatko muistaa sen jälleen?

2014-05-22_19.15.41.jpg

Avainsanat: keijut, luonnonhenget, haltiat, luonnonvoimat, verkkokurssi

Kansantarustojen kertomaa

Torstai 30.4.2020 - Rita

Luonnonhenget

Eri maiden tarustot osoittavat, että maailman joka kolkassa uskotaan näiden harvinaisten olentojen olemassaoloon. Kulttuurista riippuen niitä pidetään joko ihmistä  korkeammalle tasolle kehittyneinä tai  ihmistä alempina olevina olentoina. Joku pitää niitä kuolleiden henkinä ja toisaalta taas ihmiskuntaakin vanhempana omana rotunaan.  Luonnonhenkiä pidetään myös osana enkeleitä ja devojen valtakuntaa, joka on kehittynyt oman evoluutionsa mukaisesti.

Aina löytyy niitä, joiden mukaan keijut ja haltiat ovat vain satua ja mielikuvituksen tuotetta, koska ei ole tieteellistä näyttöä niiden olemassa olosta. Voiko tiede todistaa, että niitä ei ole? Tätä pidetään "hullujen hommana" ja joku jopa väittää niiden olevan pimeyden voimia. 

Ihminen on niin helposti ylemmyydentuntoinen ja luulee tietävänsä kaiken. Olemmeko ainoa ja korkein älyllisen elämän muoto? Kun ottaa huomioon koko maailmankaikkeuden, jossa elämme, tämä asenne tuntuu aika ylimieliseltä. Kuten kosmoksessa on paljon, mitä emme ymmärrä, myös maapallolla on elämänmuotoja, joita emme voi tunnistaa vielä emmekä käsittää. 

Aina tulee olemaan ihmisiä, jotka pelkäävät kontakteja sellaisten olentojen kanssa, jotka ovat fyysisen todellisuutemme ulkopuolella. Usein ihmiset, jotka suhtautuvat vihamielisesti luonnonhenkien olemassaoloon, suhtautuvat epäluuloisesti myös muunkinlaiseen erilaisuuteen, olipa kyse rodusta, uskonnosta tai sukupuolesta. On olemassa tarve kieltää ja tuhota kaikki sellainen, jota pelkäämme. 

"Kaikki olennot jakavat saman hengityksen - eläimet, puut, ihminen - ilma jakaa henkensä tukeakseen kaikkia." - Päällikkö SEATTLE

Olen luonut uuden verkkokurssin:

KEIJUJEN JA LUONNONHENKIEN LUMOTTU MAAILMA.

Rakastan satuja ja tarinoita ja olen itsekin tarinankertoja ja siksi lumotun luonnon kanssa työskentely on avannut minulle uusia ihania näkökulmia kaikesta mitä on. 

Sen ostolinkin on tässä.

https://www.campwire.com/buy_flexible/854a63ee-7fc5-43c5-a509-e34535a66618

20100903.JPG

Kuva: Tsutomu Kimura

Avainsanat: luonnonhenget, erilaisuus, keijut, haltiat

"Onko ihminen se, mitä hän päivän mittaan ajattelee?"

Keskiviikko 22.4.2020 - Rita"Onko ihminen se, mitä hän päivän mittaan ajattelee?"

Otsikon lausahduksen sanoi aikoinaan Emerson. Ehkä on muutettava tuota siten, että ajattelu- sana korvataan tiedostaa, on tietoinen. 

Tietoisuus ja ajattelu eivät ole sama asia. Tietoisuus on, mutta ajatukset muuttuvat, kuolevat, koska ne ovat rajoittuneita, linearisia. Ajatukset ovat myös vanhoja jo silloin kun ne ilmaistaan.  

Kun sanon Rakkaus, tunnet jotakin, sinulla on tunne Rakkaudesta. Tämä on tietoisuutta Rakkaudesta, Rakkauden tietoisuus. Sitten seuraavat ajatukset: vanhempien rakkaus, kokemus rakkaudesta, jonka koit kauniina tai rakkaus, joka haavoitti sinua syvästi. Ajatukset tuovat noita monia rakkauden eri muotoja mieleen (monesti vääristyneitä muotoja) 

Olemme olleet niin kauan fyysisyydessä ja samaistuneet liikaa aineeseen pitäen itseämme enemmänkin fyysisenä kehona kuin jumalaisena, tietoisena olentona, joka asustaa ja käyttää fyysistä kehoa. 

Järkeilevä mieli kertoo, että Henkeä, sielua, Jumalaa ei ole olemassa, koska et voi häntä nähdä fyysisillä silmillä. Olisiko aika saada mielesi, tunteesi, fyysinen keho omaan hallintaasi? 

Voit valita ja siirtyä kohti ihmeellisyyttä, joka sinuun sisältyy, elää moniulotteisena olentona ja saada uusia oivalluksia.

 Ovi vapauteen on ILO. Rauhan saa muistamalla, että vain rakkaus on todellista. Rauha on jossain yksinkertaisessa. Sinun ei tarvitse muuttua rakkaudeksi, koska olet jo rakkaus. Henki, sielu, maailmankaikkeus, jumala ... mikä jumaluus sinulle onkaan, on Rakkaus, joten sinäkin olet Rakkaus.

Olet täällä tasapainottamassa aineellista ja henkistä tasoa, olet silta henkisen ja aineellisen välillä. Olet yhdistämässä nämä erossa olevat tasot itsessäsi. Olet yhdistämässä maskuliinisen ja feminiinisen energian itsessäsi.

Nopea tapa oivaltaa Henki, jumaluus, on nähdä hänet kaikessa ja kaikissa, sisarissa, veljissä, sillä hän on jokaisen sisko ja veli. Se, miten näet toiset, määrää, miten kohtelet Henkeä ja itseäsi.

Kyse on vain ajasta ja aika on luotu sitä varten, että oivallat itsesi rakastamisen taidon. 

Kuva: Tsutomu Kimura

Turku-2012_052.JPG

Avainsanat: ihminen, ajattelu, tiedostaminen

Pelko

Lauantai 18.4.2020 - RitaPelko

Pelko motivoi toimintaamme. Teemme matkan pelosta rakkauteen ja tämä on palvellut hyvin kehitystämme. Viha on pelon sivutuote, joka saa sanomaan asioita, joita emme tarkoita. Kaikki, mitä haluat sanoa, voidaan sanoa ystävällisesti ja ilman ennakko suunnitelmaa. Saatat ajatella, että on inhimillistä olla vihainen, mutta vielä inhimillisempää on olla ystävällinen. 

Kun puhut sydämen kautta ilman vihaa tai pelkoa, niin todellisuudessa puhut ilman tekosyitä kenenkään puolesta. Korvaa matka pelosta rakkauteen ja rakkaudesta valoon.

Jos voit olla rakkaudessa 100% ajasta etkä koskaan suutu, tiedät olevasi lemurialainen. Kun puhut ja tunnet sen mistä puhut, olet rakkaudessa. Jos puhut vihasta toista kohtaan, heikennät lemurialaisenergiaa.

 Et voi olla vihainen ja rakkaudessa yhtäaikaa.

Kun kohtaat vihaisen ihmisen - kuuntele häntä - hänen lemurialainen energiansa voi olla nousemassa, mutta hän on vähän alamäessä tuolla hetkellä. 

Kun hän lakkaa olemasta vihainen, kerro hänelle: "Rakastan sinua"

Kun rakastat kaikkea, mitä näet, etkä näe väärää kenessäkään, olet nostanut lemurialaisen energiasi huippuunsa.  

Kuva: Tomi Kimura

IMG_1797.jpg

Avainsanat: pelko, rakkaus, viha, ystävällisyys,

Aika

Keskiviikko 15.4.2020 - Rita

Aika

Tämä on mahtavaa aikaa Maassa. Olemme astuneet seuraavaan vaiheeseen.

Tunnetko sen?

Valtavaa puhdistumista on tapahtunut usean vuoden aikana ja tapahtuu edelleen.

Todellisuutemme on aikaan perustuva todellisuus. Aika on liikkeen mitta, tapa mitata liikettä. Aika pitää sinut "liimattuna" tähän todellisuuteen, mutta voit mennä sen ohi, ylitse ajan ja voit olla ajassa ja ajattomuudessa samanaikaisesti. 

Aika on elementti, joka pitää yllä kaikkea. Aika on luomisen sydämen lyönti, rytmi, josta tulee elämä. Kaikki pysähtyisi, jos aika pysähtyisi. Järkeilevä mieli ajattelee, että ilman aikaa kaikki luuhistuu, olisi kaaosta.

Aika on lineaarinen - etenee mennyt - tuleva. Kun näkeekin ajan ympyränä, voi katsoa aikaa eri näkökulmasta ja ei enää ole tarvetta puristaa itseään nyt - hetkeen, vaan näkökulmana onkin kaikki on tässä: mennyt, nykyisyys ja tulevaisuus.

Aika estää sinua kokemasta todellista "Minä Olen olemusta." Minä Olen -olemuksella ei ole mennyttä elämää, ei tulevaa elämää, se ei ole aikaan perustuva, koska silloin sinä olet järkeilevässä mielessä ja mieli ei pysty oivaltamaan "Minä Olen" "I Am"

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1336.jpg

Avainsanat: Minä Olen, aika, ajattomuus, kokemus,

Enkelille, joka sinä olet - verkkokurssi

Keskiviikko 15.4.2020 - RitaEnkelille, joka sinä olet - verkkokurssi

Maailma on muuttumassa voimakkaalla tavalla. Toivon, että voin auttaa sinua muutoksen keskellä tarjoamalla apua.

Ehkä haluaisit vetää peiton korvillesi ja nukkua, nukkua .... jämähtää paikoillesi, kunnes kaikki on paremmin.

Nyt on kuitenkin aikaa tutkia ja pohtia itseään ja luoda syvempi yhteys itseensä. Anna aikaa itsellesi ja oivalla, kuinka enkeli olennot olivat tukenasi kaikissa haasteissa, joita kohtasit.

 Kurssilla voit edetä omaan tahtiisi, koska saat koko materiaalin heti käyttöösi. Kurssi kertoo mitä enkelit olivat, miten he auttoivat ja miksi he nyt ovat poistuneet maan päältä.

Ketä nyt kanavoin? Kuka minua kuultelee? Olenko täysin yksin? Vastaus tulee kurssilla.

Nyt on aika kiittää ja kunnioittaa heidän läsnäolostaan ja löytää itsestään kaikki ominaisuudet, joita enkelit ilmaisevat.

Olen yli 20 vuoden ajan toiminut henkisen hyvinvoinnin ohjaajana ja toivon sinun voivan paremmin ja olemaan tasapainossa itsesi kanssa, kun koet elämän haasteita.

Loin verkkokurssin kunnioituksesta ja rakkaudesta enkeli olentoja kohtaan ja toivon sinun löytävän kurssin avulla oman sisäisen maailman ja luottavan itseesi.

Tästä linkistä voit ostaa kurssin

https://www.campwire.com/buy_flexible/a30337d1-799d-49a2-a405-d00c043bc258

Avainsanat: enkeli, kunnioitus, rakkaus, kiitollisuus

Sielun rakkauteen havahtuminen

Tiistai 14.4.2020 klo 11:05

Sielun rakkauteen havahtuminen .....

Kerron nyt suurimman rakaustarinan, joka koskaan on luotu ja kerrottu ....

Heräsin yöllä ääneen, joka kutsui nimeäni. Havahduin unesta ja kuulin nimeni uudelleen ... nimi ei ollut nykyinen nimeni ... mutta tunsin sen kuuluvan minulle .....

Ääni kutsui minua ja sanoi: 

"Minä olen niin rakastunut sinuun. Minä niin rakastan sinua. Minä olen niin rakastunut minuun itseeni."

Tuo ääni tuli sisältäni, ulkopuoleltani, vaan syvältä minusta itsestäni ja ääni oli oma ääneni. Valtava rakkauden tunne ja sädehtivä valo täytti olemukseni. Hengitin tuota tunnetta ja valoa syvälle itseeni ja tunsin, kuinka minä hengitin sieluani ja sieluni hengitti minua. 

Minä olin tuo rakkaus ja minä olin tuo valo.  

Tuosta tapahtumasta voimistuu oma kykyni vastaanottaa sieluni rakkautta ja Minä Olen Rakkaus ja Minä Olen Valo.

Sielu kuulee epätoivon, kyyneleet, unohtaa kuka on, unohtaen kuka sinä olet...tunnet kuin olisit "menettänyt rakastetun" tai sielunkumppanin ... kaipaat tuota "menetettyä rakkautat" .. osaa itsestäsi ... etsit rakkautta ulkopuolelta .. kärsit, luot kärsimystä, koska haluat olla kuin Jeesus ... on kärsittävä kuten hän...

Käyt läpi huonoja ihmissuhteita, joissa koet olevasi uhri ja kummallisella tavalla rakastat uhrina olemista. Luot draamaa, jotta tuntisit olevasi elossa.

Talven kuiskauksia

Maanantai 13.4.2020 - RitaTuulikellot ....

Paikkaan, jossa tuuli tuntuu mukavalta

ripustin 10000 tuulikelloa sinua varten

kun tuuli puhaltaa

kuulet noiden kellojen äänen

kun jäiset jäätyneet puun oksat koskettavat toisiaan

jos minä en ole täällä

kun tuuli puhaltaa 

sinä kuulet aina tuon kellojen laulun

metsässä, vuorilla.....

vain siksi, että sinä olet täällä....

kun tuuli puhaltaa.....

Lapi2013_154.JPG

Avainsanat: tuulikellot, tuuli, runo

5 D ja samanaikaisuus

Lauantai 11.4.2020 - Rita

5D ja samanaikaisuuskoti,

Aika on samanaikainen, ei ole menneitä tai tulevia elämiä tai rinnakkaisia tai vaihtuvia elämiä. - Kaikki mitä olet ollut, on tässä ja nyt. - Hallitset ajatuksesi, jokaisen sanasi, jokaisen toimintasi ja jokaisen aikomuksesi. Olet tietoinen Valo-olento, laajeneva, moniulotteinen olento.

12.12.2012

3D ei enää ole saatavilla, ovi on suljettu, mutta 3D tavat ovat vielä täällä, mutta ne eivät enää toimi.

21.12.2012

Asennettiin uusi rakenne.

2013 on uuden ohjelman asentamisen vuosi.

2014 on uuden ohjelman käynnistämisen vuosi ja kaikki on uutta. Vuosi toi uusia kokemuksia, jotka eivät olleet tuttuja vaan olivat ennen kokemattomia ja jännittäviä.

MUUTOS 

Muutoksessa on kyse palaamisesta Kotiin. Paluusta omaa itseen, omaan Ykseyteen. Puhdistaa itsessään kaiken sen, mikä ei ole. (tämä tarkoittaa: oppii pois = päästää irti ohjelmoinneista, jotka tukevat vanhemmilta, opettajilta, suvulta, ystäviltä ... koko ihmiskunnan massa tietoisuudesta) Muutos auttaa uudelleen yhdistymisessä, jotta muistaa sen kuka oikein on.

5D liittyviä sanoja: mm varma, läsnäolo, kyvykäs, ystävällinen, mukava, helppo, armollinen, sulokas, loistava..

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1902.jpg

Avainsanat: muutos, aika, mennyt, tuleva,

Kiitä kaikesta

Torstai 9.4.2020 - RitaKiitä kaikesta

Siunaa kaikki ympärilläsi, jokainen tapaamasi ihminen, jokainen puu, lintu, kaikki kauneus ympärilläsi ja kosmisen lain mukaan se, mitä lähetät itsestäsi matkaan, tulee moninkertaisena takaisin luoksesi ja sielusi, enkelit, luonnonhenget iloitsevat ja tukevat sinua matkallasi.

Kiitän kaikesta runsaudesta, joka virtaa elämässäni. Kiitän loputtomien rikkauksien virtauksesta elämässäni. Kiitän vauraudesta, joka vapaasti ilmenee elämässäni. Kiitän kaikista suurenmoisista mahdollisuuksista, joita minulla on kokeakseni elämää.

Kiitän tästä kokemuksesta olla olemassa maassa.

Minä olen osa Kaikkeutta ja Kaikkeus on osa minua.

Minä elän Kaikkeudessa ja Kaikkeus elää minussa. 

Kuva: Tsutomu Kimura

2013-03-16_17.15.38.jpg

Avainsanat: kiitollisuus, kokemus, kauneus, luonto, runsaus, elämä,

Pelkovirus

Torstai 2.4.2020 - Rita

Planeetalla vallitsee tällä hetkellä kaoottisuutta. Tapahtuu tietoisuuden muutosta ja virus on vain yksi tapa poistua planeetalta, jos niin valitsee.

Planeetalla vallitsee hiljaisuus tällä hetkellä. Kuuntele tuota hiljaisuutta. Tuntuu, kuin maailma ikään kuin odottaisi sisään hengittämistä. Voitko aistia sen? Kuinka saada ihmiset hiljentymään? Ihmiset ovat vetäytyneet koteihinsa. On hiljentymisen aika, aika itselle.

Olemme siirtymässä matalasta värähtelystä, joka pohjautuu pelkoon, vihaan, ahneuteen, hämmennykseen, kontrolliin, manipulointiin, mennyt, tuleva ja "negatiivinen" käyttäytyminen ja uskomusjärjestelmät ja siirrymme korkeampaan todellisuuteen, joka pohjautuu vapauteen, tasa-arvoon, rauhaan, rakkauteen ja nykyhetkeen.

Pelon virus iskee kaikkiin ja siksi pysy erossa pelosta. Kun et salli pelon astuvan elämääsi muodostuu energeettinen kenttä, joka saa aikaan muutoksen viruksessa, joka tulee tehottomaksi. Siitä muodostuu kuin mikä tahansa kausiflunssa. Pelko vaikuttaa immunijärjestelmääsi ja oma asenteesi vaikuttaa suoran immuunijärjestelmääsi ja muodostaa terveytesi.

Joka kerta kun panikoit tai keskityt siihen, kuinka pahaa on olemassa ja kenen vika se on, koko kehosi värähtelee pelon viruksen kanssa. Pelon virus on pahempi kuin koronavirus. Pelon virus voi aiheuttaa kaikenlaisia sairauksia. Se vahingoittaa immuunijärjestelmääsi. Pelko tulee kontrollin menettämisen tunteesta - epävarmuus mitä tapahtuu? Sinä voit hallita sitä, kuinka reagoit nyt. Et voi kontrolloida tulevaa, mutta voit kontrolloida omaa oloasi nyt. 

Hiljenny ja kysy itseltäsi: "Mitä tarvitsen nyt?" jos vastus on ruokaa - osta ruokaa...

Vietä aikaa luonnossa, jos mahdollista. Sano itsellesi pelon iskiessä, että kaikki on hyvin. Ei ole mitään hätää. Pidä huolta itsestäsi.

Katso meren aaltoja, jotka tulevat rantaan ja vetäytyvät pois rannasta ja palavat taas rantaan .... aivan kuten ennenkin ... elämän kertokulkua ...

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1901.jpg

Avainsanat: pelko, virus, tuleva, mennyt, immmuunijärjestelmä

Luonnon voimien valtakunta

Keskiviikko 1.4.2020 - Rita

Luonnon voimien valtakunta

 Luonnon voimien valtakunta luo runsautta ja tasapainoa maan päälle  ja luonnon voimia  on kunnioitettava ja arvostettava, koska ne auttavat meitä ymmärtämään luonnon rytmin ja oman paikkamme maailmassa.

Luonnon voimat käsittävät sellaisia olentoja, joita usein pidetään mystisinä, kuten keijut, tontut, maahiset peikot, haltiat, kääpiöt, puukansa, kotitontut, merenneidot ja sylfit. 

Heidät tunnetaan luonnon voimina, koska he ovat eteerisiä, kevyitä ja ilmavia ja siksi useimmille meistä näkymättömiä. Elementaalit ovat käteviä mekaanisten ja sähköisten laitteiden korjaajia ja parantajia.

Heidän tehtävänsä on pitää huolta luonnon valtakunnasta. Elementaalit tai Maan henget ja Luonnon Enkelit elävät kasvien ja eläinten keskellä. He ovat vastuussa siitä terapeuttisesta tunteesta, jota tunnet kun olet ulkona luonnossa, rannalla, merellä, järvellä, joella, puistossa , luonnonpuistoissa....

Syy miksi tunnet olosi uudistuneeksi, virkistyneeksi ja maadoittuneeksi kun olet luonnossa johtuu siitä, että luonto on täynnä näitä voimakkaita parantavia olentoja. 

Maan elementaalit, luonnon voimat, työskentelevät kristallien, maaperän, hiekan, jalokivien, kallioiden, kivien ja maan kanssa. Yksi niiden päätarkoitus on ympäristöystävällisyyden säilyttäminen. Maan elementaalit tunnetaan myös nimellä Devat, jotka työskentelevät ihmisten kanssa ja ovat pyhien paikkojen ja muinaisten temppeleiden suojelijoita. He asuvat myös kirkkaassa vuorikidekvartsissa ( myös kristalleiksi kutsuttuja kiviä)

Nämä kristallit voivat olla suuren tiedon lähteitä, koska niissä on värähtely signeeraus, joka sallii meidän lähestyä tuota tietoa. Devat, jotka asuvat noissa kristalleissa, voivat opettaa meille sekä persoonallista ja planetaarista parantamista. Maan Devat opettavat meille kuinka nostaa omaa värähtelyä ja muiden sekä maan värähtelyä.

Elementaali ja luonnon voimat muodostavat myös" mineraalien tason",  johon kuuluvat kristallit, kalliot ja kivet. Kristalli = vuorikidekvartsi ovat ihana työväline, jolla voi olla yhteydessä enkeli tasoille, koska niissä on kyky parantaa enkeli energian virtausta.

Kristallit ovat kuin megafooni lisäämällä kommunikoinnin ja parantamisen signaalia enkeleiltä. Jalokivillä ja kristalleilla on ihmeellinen kyky imeä, heijastaa, varastoida ja sädehtiä valoa energia älykkyyden muodossa, joka lisää elämän voiman virtausta fyysiseen kehoon yhtä hyvin kuin hienojakoisempaan kehoon. Kristallit ja jalokivet kykenevät varastoimaan tasapainoa ja pysyvyyttä. Monet kristallit omaavat ominaisuuksia, joiden avulla yhdistämme itsemme enkeli tasoille.

Kuva: Tsutomu Kimura

20100903.JPG

20101057.JPG

Avainsanat: luonto, tasapaino, keijut, maahiset, peikot, merenneidot, elementaalit

Ihmisen pelit

Sunnuntai 22.3.2020 - Rita

Ihmisen pelit

Ansa on illuusio, joka monelle on todellakin painajainen ja tiedostaminen, herääminen tästä ansassa olosta, on oleellinen asia.  Olet ollut unessa, tiedostamaton ja tietämätön asiasta liian kauan, koska illuusion peli on esittäytynyt sinulle melkein kaikessa toiminnassasi. Ja kaikki nuo pelit ovat pelejä sairauksista, kärsimyksistä, konflikteistä, pettämistä ja sotaa...... Näitä pelejä ihmiset pelaavat, voima pelejä.

Nämä voimapelit automaattisesti johtavat pelkoon ja turhautumiseen ja saavat sinut uskomaan, että jäät henkiin vain olemalla voimakas, vahva ja vaarallinen, niin ettei kukaan uskalla käydä kimppuusi.

Nämä uskomukset ovat myös saaneet sinut uskomaan, että olet vain keho ja kun kuolet olemassaolosi lakkaa. Tämä saa aikaan suurta pelkoa sinussa, koska se saa sinut aistimaan erossa olemisen tunnetta ja yksinäisyyttä. 

Rakas ystävä, oivalla, että tämä kaikki on suurta illuusiota. Sinä olet unohtanut, että olet jumalainen olento, joka on aina ollut olemassa ja tulee aina olemaan olemassa. Olet aina ollut yhteydessä jumaluuteen, et koskaan ole ollut erossa siitä.

Tämä on ihanin, kohottavin ja inspiroivin oivallus.

Muistuta itseäsi päivittäin tästä suuresta Totuudesta, kunnes siitä tulee Totuus sinulle ja se jää olemaan tietoisuudessasi, kuten tapahtuu. 

Kuva: Tsutomu Kimura

20100427_2.JPG

Avainsanat: illuusio, painajainen, voima pelit,

Miksi loin kokemuksen?

Sunnuntai 15.3.2020 - Rita

MIKSI LOIN KOKEMUKSEN?

Miksi loin kokemuksen? Oliko se itsearvostuksen puute, häpeä, jota kannan  ...vai oliko se tiedostamaton tarve rangaista itseäni ja jonka sitten olen manifestoinut itselleni? Onko se tapahtuma, josta muodostuu suuri oivallua elämässäni? Muodostuuko kokemuksesta lahja, siunaus vai katkeruutta, vihaa? Huomaanko mahdollisuuden oivaltaa, että vaikka edessä on tyhjyyttä, kaikki vanha on romahtanut, ei ole mitään ... vain tyhjyyttä ja on rohkeasti astuttava tuohon tyhjyyteen ja aloitettava uuden luominen.

Muistuttaako tuo tyhjyys, ei - mitään, sinua siitä hetkestä, kun aikojen alussa tulit tyhjyyteen, kun lähdit Kotoa. Alitajuinen muisto erosta. Tässä ei - mitään tilassa voit luoda täysin uutta, ilman vanhojen kaavojen ja rakenteiden painolastia.

Huomaatko millainen lahja vaikea tilanne elämässä voi olla?

Avaatko tuon lahjan, jonka elämä tarjoaa ja joka on kääritty joskus ikävän näköiseen pakkaukseen?

Hyväksynkö sen mitä on, päästänkö irti kaikesta, mikä ei palvele minua enää? Päästänkö irti kontrollista ja siitä kuinka asioiden olisi mentävä ja sallin ja luotan asioiden tapahtuvan aina oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Luotan kaikesta huolimatta, että elämä aina kantaa.

Kannan vastuuta ja vastaanotan sielun tarjoaman anteeksiannon itselleni. Oivallan, että reagoin tilanteeseen ja annoin reaktion vaikuttaa kehoon, terveyteen, ihmisuhteisiin. Kun oivallan sieluni anteeksiannon, minun on helppo antaa anteeksi myös toisille.

Rakastan itseäni ja hyväksyn itseni ilman ehtoja.

Olen riittävän hyvä juuri sellaisena kuin olen.

Minä Olen joka Minä Olen.

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1797.jpg

Avainsanat: kokemus, vasdtuu, sielu, anteeksianto,

Vanhemmat kirjoitukset »