Share |

Aloe Vera tuotteita

Aloe Vera näyttää kaktukselta, mutta se kuuluu liljakasveihin. Sitä kasvaa kaikkialla maailmassa subtrooppisilla ja aavikon kaltaisilla alueilla. Luonto on varustanut tämän kasvin monilla ominaisuuksilla, jotka mahdollistavat sen selviämisen vaikeissa olosuhteissa.

Aloe Vera -geelin menestyksekäs käyttö ravintolisissä sekä kosmeettisissa tuotteissa on saavutus, josta voi olla ylpeä. Tämä vaatimaton ja pieni, mutta merkittävä kasvi nauttii nykyäänkin suurta suosiota. Sen ominaisuudet ovat niin moninaisia, että kaikkia käyttömahdollisuuksia ei vielä ole otettu käyttöön.

Aloe Veran kokee jokainen yksilöllisesti ja siksi jokaisen onkin hyvä löytää oma itselle sopiva tuote. Verkkokaupassani on tuotteita ravintolisistä, hiusten-, hampaiden-, vartalon-, koko kehon hoitoon. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja tarkoin tutkittuja ilman eläinkokeita.

Salli itsellesi hemmoitteluhetkiä ja nauti aloe veran hoitavista vaikutuksista. Olet sen arvoinen. Tuotteisiin voi tutustua ja niitä voi tilata verkkokaupastani

 https://ritaf.lr-partner.com/#home

 Käy tutustumassa 

aloe_vera_emergency_spray2.jpg

01_Unboxing.jpgAloe Vera Emergency Spray  400ml normaali hinta 31,11€ 

Tuote sopii kasvovedeksi aamuin illoin. Jos ihosi on rasittunut ja kaipaa tehohoitoa Spray auttaa rauhoittamalla ärtynyttä ihoa. Aloe Vera muodostaa suojaavan kalvon iholle ja auttaa ihoa uudistumaan, kosteuttaa ja viilentää ihanasti.  Pika-apu haavojen puhdistukseen ja paranemiseen nopeammin. Sisältää 83% Aloe Veraa.