Enkeliolento Tobiaksen Enkelten matka ( JOA) / Turku

Share |

Tiistai 7.6.2016 - Rita


Enkelten Matka (JOA)

Sunnuntaina 5.6. päättyi Enkelten Matka koulutus Tobias enkeliolennon kertomana. Kesäkuun lopulla 2009 Tobias piti viimeisen koulunsa ennen palaamistaan maahan uuteen inkarnaatioon. Hänen ei olisi tarvinnut tulla uudelleen maahan, mutta hän haluaa kokea kanssamme Uuden Energian tuomat mahdollisuudet. Hän tuli nyt nauttimaan elämän kauneudesta ... ja siitä hän muistuttaa tässä Enkelten Matka koulussa meitä koko ajan.

Koulu on henkisen opetuksen ja valaistumisen, intohimon oivaltamisen koulu. Tobias vie meidät "alkuun", jotta voit muistaa ja kokea alkuperäisen Ykseyden tilan. Hän muistuttaa meitä siitä, miten ja miksi lähdimme Kodista ja vie meidät läpi Tulimuuri-kokemuksen, hetki, jolloin hajosimme lukemattomiksi kappaleita ja kuvittelimme kaikki ne mahdollisuudet, joita koskaan voisimme kokea.

Koet Tyhjyyden, tunnet autiuden ja yksinäisyyden ja samalla oivallat oman identiteettisi, tuon oivalluksen riemun kokemisen. Matka jatkuu läpi koko maailmankaikkeuden luomisen, henkiperheiden ja Kaaren Veljeskunnan kehittymisen halki.

Tobias muistuttaa millaista oli lähteä enkeliulottuvuuksista, tulla maahan... kokea uudelleen monia asioita..... Lemuria... Atlantis... nautinnot, kivut... ja lopulta tulemme nykyaikaan ja oivallukseen, miksi lähdimme tälle matkalle ja miksi juuri tämä elämä on tärkeä...

Enkeli Matka, Journay of the Angles, on hengellinen eepos. Luomisen selitys alusta loppuun ja ennen kaikkea sinä voit itse kokea, muistaa, oivaltaa oman matkasi henkilökohtaisen kokemuksena. Muistamaan oman henkilökohtaisen matkasi tähän hetkeen saakka. Et ole täällä rangaistuksena jostakin.....

Tätä aikaa on ennustettu kauan ja nyt se on täällä.. itsesi oivaltamisen aikakausi. Olisi varmaan helppoa liukua takaisin massatietoisuuteen, mutta ehkä et pysty siihen enää, mennä takaisin, koska sisälläsi koet jonkin heränneen. Olet ollut pitkällä matkalla ja nyt on tullut oivaltamisen aika.... ei mielen tasolla ymmärtämistä vaan sallimista itsesi oivaltaa oma alkuperäsi " KUKA MINÄ OLEN?" ja miksi valitsit tulevasi maahan juuri nyt.

MIKSI OSALLISTUA JOA KURSSILLE?

Kurssi  antaa tilaisuuden nähdä ne haavat ja pelot, joita olet matkasi aikana kerännyt itseesi ja siirtyä niiden yli, päästää irti ja eheytymällä menneisyyden haavoista, voit luoda uudenlaisen tulevaisuuden. Tobias esittelee monia tasoja matkastamme, monia syklejä maan historiasta.

Sinulla on mahdollisuus kokea oma tarinasi, matkasi Sielusi näkökulmasta. Mikä ihana mahdollisuus. Voit kokea ja eheyttää menneisyytesi Sielun näkökulmasta katsottuna.

Sielu hengittää oikein syvään ja ottaa mukavan asennon ja toivoo sinun löytävän tiesi tälle JOA - kurssille.

JOA - kurssi Turussa syksyllä 4.-6.11. 2016 /www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/ verkkokauppa/ CC kurssit.

Lisää voit lukea myös www.dreamwalker-rita.fi

Avainsanat: enkelit, atlantis, lemuria, tobias