Sinulta itseltäsi sinulle.

Share |

Tiistai 27.8.2013 klo 20.26 - Rita


Sinulta itseltäsi sinulle itsellesi.

Rajoitukset elämässä luovat oman ulottuvuutensa. Ymmärtääkseen itseään syvemmällä tasolla, ymmärtääkseen suuremman Itsensä, on rajoittavista uskomuksista luovuttava. Oltava yhteydessä itseensä sydämen kautta, ei mielen kautta.

Sydämesi on oikeassa paikassa. Päästä irti tarpeesta etsiä parempaa maailmaa, kunnioitusta, arvostusta, ihan mitä tahansa se olisi mitä haet.

Paranna itsesi ensin, parantaja. Yrität parantaa ympärilläsi olevaa, olevia, mutta et paranna omaa sisintäsi. Salli paraneminen elämässäsi. Älä odota ja keskity tuloksiin; paraneeko toinen. Tulokset tulevat myöhemmin samalla tavalla, kuin siemen kylvetään syvälle maahan. Vie paljon aikaa ennen kuin se kasvaa läpi maaperän. Kun se tulee maaperän läpi, näet kukinnon. Niin kauan kuin se on maan alla, sitä ei tunnisteta.

Mielen asettama kysymys " Nouseeko se viikossa, kuukaudessa, vuodessa?" Päästä siitä irti, koska odotat tuloksia ja asia ei tapahdu sillä tavalla.

Jos olet täynnä uskomuksia, olet niiden peitossa ja kun energia tulee kauttasi, se muuntautuu hoidettavallekin utuisena, pilvien peitossa olevana eikä kirkkaan selkeänä. Paraneminen on välitöntä, mutta usein sitä ei tunnisteta heti. Keskity kuitenkin siihen, kuinka itse tunnet.

Yeshua sanoi: " Paranna itsesi" ja harvat ymmärsivät mitä hän tarkoitti. Älä etsi vastauksia itsesi ulkopuolelta. Opettele oman intuitiosi kuunteluun.

Tunne, joka tulee ilman kipua. Olet erityinen instrumentti. Kukaan ei ole vielä kirjoittanut kirjaa siitä, kuinka sinua soitetaan.

Kuuntele omaa musiikkiasi. Toimi sydämestäsi käsin. Olet asettanut esteitä elämääsi ja ne tulevat kaatumaan huutaen ja potkien, mutta ne tulevat kaatumaan, sortumaan. Luota siihen ja suurempi laajempi tietoisuus avautuu. Kuten jousella-ampuja, älä ajattele maalitaulua, ajattele prosessia. Ajattele jousen kireyttä, älä sitä osutko härän silmään (maalitaulun keskusta)

Sydämesi ei koskaan ohjaa sinua harhaan. Selkeytä mielesi tunteaksesi omia tunteitasi. Ole yhtä hoidettavan sydämen kanssa, missä hänen energiansa on. Älä lähetä vaan vastaanota.

beads-1234666_1920.jpg