Henkisen heräämisen - prosessi

Share |

Sunnuntai 6.1.2013 klo 16.58 - Rita


Tiedät käyväsi läpi henkistä heräämistä, kun alat kyseenalaistaa asioita, jota et ole ennen tehnyt.

Kyselet, miksi olet täällä Maan päällä, mikä on elämän tarkoitus, mitä sinun tulisi tehdä?

Onneksi olkoon olet heräämässä hypnoosista.

Huomaat, että tapasi ratkaista ongelmia vanhalla tavalla, ei enää toimikkaan. Huomaat, ettet kaipaa enää draamaa elämääsi, kuten ennen vanhaan. Vetäydyt hiljaisuuteen ja ehkäpä yön hiljaisuudessa kutsut Jumalaa, tietämättä, onko Jumalaa olemassakaan. Kutsut ehkä korkeampaa olentoa tai korkeampaa voimaa... todella sydämestäsi: " Rakas Henki, Jumala, Ikuinen Itse. Olen valmis" 

 Tiedät olevasi heräämässä, kun vanhat uskomuksesi eivät enää tunnu totuuksilta sinulle. Monella asialla ei enää ole sinulle merkitystä.

Olet yksinkertaisesti käymässä läpi hengen heräämistä itsessäsi. Ympärilläsi on paljon näkymättömiä auttajia. He tietävät, miltä tuntuu menettää ihmissuhde, jotta voisit aloittaa ihmissuhteen itsesi kanssa. Jotta voisit aloittaa suhteen itsesi kanssa ja oppia tuntemaan Hengen, joka on sinussa. Sallit itsesi tuntea jumalallisuuden, joka on sinussa, Jumalan sinussa ilman, että ihmisyyden rajoittavat uskomukset sitovat sinua, vaan ymmärrät olevasi ikuinen ja mahtava olento ja voit valita, miten elät.

Vastaukset ovat kaikki sinussa. Niitä eivät anna sinulle gurut ... eivät enkeliolennot. Täällä kaksinaisuudessa eläminen on saanut sinut uskomaan, että vastaus on jossain ulkopuolellasi. Rakasta itseäsi. Hyväksy itsesi. Luota itseesi

Et ehkä ole valmis kuulemaan tätä, mitä sanon.

 Moni tuntee itsensä surulliseksi tänä aikana, tietämättä mistä tunne johtuu. Vanha tietoisuutesi on kuolemassa, ei fyysinen kehosi ,vaan hyvästelet vanhoja ihmisyytesi malleja, jotta uudelle, laajemmalle tietoisuudelle olisi tilaa. Jotta mahtavampi, enkeli - itsesi, jumalallinen itsesi voisi ilmetä.

Kun heräät todelliseen itseesi, hyvästelet myös " Gaian" Maan sellaisena, kuin olet sen tuntenut. Kiitä Gaiaa kaikesta, mitä hän on tehnyt. Hän on hitaasti poistumassa ja jättämässä paikkansa meille ihmisille kantamaan vastuuta vedestä, jota juomme, maasta, jolla kävelemme, ilmasta, jota hengitämme, kasveista ja eläimistä.  

 Vaikka ympärilläsi on kaaosta ja kaikki tuntuu hajoavan, ymmärrä, että muutos joskus ilmenee kaaoksena, mutta se kertoo myös, että luonnolliset evoluution lait ja laajentuminen ovat käynnissä ja sinä olet osa sitä. Maailma on siis muuttumassa tasapainoisemmaksi ja tasavertaisemmaksi kaikille.

 Kaikesta huolimatta sinä et ole yksin.

Hengitä syvään ja valitse.

Avainsanat: herääminen