ThetaHealing

Share |

Sunnuntai 13.2.2011 klo 14.38 - Rita


ThetaHealing

on yksi nopeimmin vaikuttavista hoitomuodoista tänä päivänä. Lyhyessä ajassa saadaan hoidettua moninaisia asioita. Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan, riippuu siitä, millainen asia on kyseessä. Monesti asiakas huomaa muutoksen jo yhden kerran jälkeen, toisinaan tarvitaan muutama hoitokerta, jotta kaikki muutokset saadaan tehtyä. Tarkoitus on päästä mahdollisimman vähällä parhaaseen tulokseen.

Hoidon aikana hoitaja selvittää, mitkä ovat ne asiat, jotka on syytä hoitaa kuntoon, jotta asiakkaan tilanne saadaan ratkaistua. Tämä tapahtuu siten, että ThetaHealer rentouttaa mielensä theta-taajuudelle saadakseen yhteyden intuitiiviseen tietoon ja asiakkaan energiaan.

Hoidon aikana käytetään lihastestiä, jotta asiakas voi saada haluamansa asiat. Vettä kannattaa juoda, jotta lihastesti toimii hyvin. Avoin mieli ja valmius sekä tahto saada aikaan muutoksia, helpottavat työskentelyä. Mitä tarkemmin tiedät asian, jota haluat käsitellä ja kuinka ei-toivottu käyttäytyminen  tai asia on mahdollisesti palvellut sinua, sitä nopeammin pääset tuloksiin.

Sessio kestää 2 tuntia ja maksaa 70 euroa.( sis 24% Alv)

 

 www.thetahealing-rita.fi

Avainsanat: ThetaHealing