Korkeampi Enkeliminä = Vapaa itse

Tiistai 1.6.2010 - Rita

Korkeampi Enkeliminä = Vapaa Itse

Tähän mennessä olemme pystyneet tutkimaan vain omaa galaksiamme. Aivomme ovat muodostuneet niin, että emme pysty ymmärtämään Jumalan, jumaluuden suuruutta, emme pysty näkemään sitä esimerkiksi silmillämme.  Näin kaikki se mitä aivomme eivät pysty käsittelemään katoaa muististamme kuin harhanäky.

Jumala, jumaluus, on täydellinen olento, jolla on henki, sielu (sekä maskuliininen että feminiininen puoli) sekä materia. Jumalan materiaa ovat koko maailmankaikkeus, planeetat, ihmiset. Jokainen planeetta, tähti on elävä olento.

Korkeimmat Minämme = Vapaa Itse, syntyvät kun kaksi Jumalallista osaa yhtyvät. Syntyvät ns. pienet jumalat, Korkeimmat Minät.  Ne jakautuvat henkiseen ja sielulliseen olemukseen, jotka molemmat heijastuvat läpi tasojen. Siellä ne ovat kuin horroksessa ja odottavat, että Korkein Minä viidennellä tasolla saa sieluosansa heräämään maaplaneetalla.

Viidennessä tasossa Korkeimmat Minät ovat täydessä tietoisuuden tilassa ja lähettävät sieluosansa heijastuksen syntymämme kautta kolmannelle tasolle, joka on se taso, jossa elämme ja kehitymme. Olemme siis Korkeimman Minämme = Vapaan Itsen heijastuma fyysisesti, sielun ja sen asuttaman kehon kautta.

Korkeampi Enkeliminämme syntyy siis Jumalan henki- ja sieluenergian yhdistymisestä. Olemme Jumalan kuvia ja kaltaisia, Hänen lapsiaan, joille Hän on antanut vapaan tahdon, joka puuttuu enkeli olennoilta. Korkein Minä lähettää sielunsa heijastuksen, siis ihmisen, materian maailmaan keräämään kokemuksia. Erilaisten oppituntien kautta sielu saavuttaa tilan, jossa se jälleen voi yhdistyä henkiseen osaansa.

Olemme täysin unohtaneet alkuperämme uppoutuessamme maallisiin nautintoihin ja eksyneet harhakuvien maailmaan. On tärkeää sielun elää negatiiviset ja positiiviset maalliset kokemukset, jotta se oppii erottamaan ne toisistaan ja tekemään valintoja.

Jokaisella on yksi ja ainoa Korkein Minä. Korkein Minämme ottaa meihin yhteyttä monin eri tavoin.  Positiivinen tunne on ensimmäinen merkki yhteydenotosta.  Positiivisuus vaikuttaa tunnemaailmaan muuttaen sitä voimakkaasti. Valoisat unet, jotka eivät unohdu, ovat merkki Korkeimman Minän yhteydenotosta.

Usein pyydämme hänen apuaan, mutta olemme sulkeneet itsemme niin, ettemme voi ottaa apua vastaan. Vain silloin, kun avaamme sielumme hänelle, hän voi auttaa, sykimme samassa tahdissa hänen kanssaan.

" Jos koet tai näet tapahtuvan jotain mikä satuttaa sinua, älä vaivu epätoivoon. Koe se itsestäsi erillään olevana, kuin seuraisit teatteriesitystä tai elokuvaa, jossa sinä et ole pääroolissa. Anna esityksen vain mennä ohi. Älä tarraudu siihen.

Mikään ei sinua voi satuttaa, jos et anna sille itse suurta merkitystä. Opi hallittua merkitystä, merkityksen oivaltamista ja sen avulla voit käsitellä kielteisiä tunteitasi ja riippuvuuksiasi. Ne mustuttavat sielusi ja pitävät sinut vankinaan.  "

Korkein Minämme tuo esiin toisen näkökulman tapahtumiin ja neuvoo meitä ottamaan etäisyyttä ongelmiimme, jotta pysyisimme avoimina vastaanottamaan ratkaisuja. Ne tulevat esiin uudella tavalla; inspiraation kautta, sysäyksenä kohti ihmisiä, joilla on samanlainen ajatusmaailma kuin omamme. Kohtaamme opettajia, sielun kumppaneita, jotka auttavat kehityksessämme.

 " Pysy positiivisena, koska negatiivisuudella ruokit tietämättäsi negatiivisia, pimeyden olentoja, jotka saavat ruokansa meidän negatiivisista tavoistamme toimia. "

Kuva: Tomi Kimura / Virtauksessa

20100427_2.JPG

 

Avainsanat: Korkeampi Enkeliminä