Pelko

Lauantai 13.3.2010 klo 11.36 - Rita

Pelko on ainoastaan rakkauden puutetta ( kuten pimeys on valon puutetta)

Pelko on "mielikuvitushaamu" ja se, että pelkäät sitä, vahvistaa näitä mielikuvituksesi tuotteita. Ei ole olemassa mitään pahaa. Jos näet kummituksen, silläkin on oma tarkoituksena, oma juttunsa , joka ei johdu sinusta. Kerrot vain peloillasi, että on olemassa jotain, miltä tulisi suojautua, mitä on pelättävä.

Tunnista oma pelkosi ja pysy tietoisena. Kohtaa pelkosi. Jos sinusta tuntuu, että tänään on otettava " suojava kristalli " mukaan - jätäkin se kotiin.

Voisitko pitää kiveä ylläsi vain siitä syystä, että se on niin kaunis. Aloita päiväsi  kiitoksella, sillä se on voimallisin rukous, mitä on olemassa.

 

Hylkäämisen pelko

Joskus nykyisessä elämässä ei ole mitään, joka voisi aiheuttaa jätetyksi tulemisen pelkoa. Kuitenkin alitajuisesti pelkäät, että sinut hylätään. Saattaa olla, että lapsena olit hankala vanhempiasi kohtaan ja takerruit heihin etkä päästänyt irti. Vielä aikuisenakin saatat ottaa päivittäin yhteyttä varmistaaksesi, että kaikki on kunnossa.

Ihmissuhteesi menevät ja tulevat, koska et pysty luottamaan siihen, että rinnallasi pysytään - kieltäydyt käymästä läpi ikäviä eroja - ja siksi on parempi pysytellä yksin.

Sinulle tarjoutuu tilaisuuksia käydä läpi tätä pelkoasi ja korjata tämä, mutta et tartu tilaisuuksiin. Ympärilläsi on koko ajan oppaita ja enkeleitä, jotka seisovat rinnallasi ja rakastavat sinua. Uudessa energiassa meillä on voimakas väline, Luojan, Jumalan.... Rakkaus, joka ei hylkää meitä koskaan. Tunne ,kuinka nuo magneettiset leimat DNA:ssasi hajoavat, kun vapautat itsesi tuosta harhasta ja ymmärrä, että Rakkaus ei hylkää sinua koskaan. On kyse oppitunnista ja kuinka selviydyt siitä. Kun kuljet pelkosi läpi nostat omaa ja maaplaneetan värähtelyä.

Yhteenottojen pelko

Pelkäätkö kaikenlaisia yhteenottoja? Epäröit lähteä mukaan hankkeisiin ,koska siitä voi seurata erimielisyyksiä. Yhteenoton ei tarvitse olla taistelua, jossa on voittajia ja häviäjiä. Kun käyttää Luojan viisautta löytää uusia tapoja ratkaista erimielisyydet. Uudessa enegiassa olemme luojia Luojan kanssa - tämä on luomisen aikakausi - aika, jolloin puhdas tahtomme saa aikaan ihmeitä. Kun käyttää Luojan viisauden haarniskaa, tiedon kilpeä ja totuuden miekkaa, voi astua pelkoonsa rauhallisesti ja itsevarmana.

Arvottomuuden pelko

Jokainen, joka etsii valaistumista, on jossain elämässä ollut Jumalan palvelija ja väheksyimme tuota tehtäväämme. Olemme nöyristelleet opinkappaleiden edessä. ( Huom. nöyrä ja nöyristely ovat eri asioita)

Tullessamme planeetalle, olemme valaistuneita olentoja,Jumalan kuvia ja kunnioitettuja ihmisinä. Rakkaudenmestarin sanoma kunniastamme ja voimaantumisestamme on vääristynyt niin paljon. Kuinka se on voinut tapahtua ?

Henkiset johtajamme ovat olleet vuosisatoja myös hallitsijoitamme, jotka laativat poliittisia ja henkisiä lakeja. Mitä ihmiset tekevät hallitakseen?   Pelottelevat, vähättelevät, eikö niin. Uskonnolliset johtajat kiistelevät ja ovat erimieltä asioista keskenään.

Kertoiko Rakkaudenmestari, että emme ole mitään, emme koskaan voi voittaa, että synnyimme maailmaan, jossa jo olemme tehneet jotain, jota meidän tulisi hävetä? Kertoiko Hän, että meidän tulisi panna uskomme ja luottamuksemme (vaurautemme) johonkin oppiin, jotta olisimme jotain?

Moni kokee siis arvottomuuden tunnetta, pelkää ja tuntee ahdistusta auktoriteettejä kohtaan.

Mestari kertoi meille, että voimme tehdä samoja tekoja kuin hän, olemme tasaveroisia ja voimme saada vaurautta ollessamme tällä planeetalla. Ota oma voimasi käyttöösi.  Jumala on kumppanimme tällä uudella aikakaudella. Ryhdy kommunikoimaan ja kasvata erottelukykyäsi. Katso peiliin ja näe kuka todella olet ja arvosta , kunnioita itseäsi ja myös muita.

Valaistumisen ja sitoutumisen pelko ( siemen pelko)

Siemen pelko saa monen kirjaimellisesti juoksemaan karkuun, kuin etsimään valaistumista, sitoutumista ja päätöstä uudelleen etsiä Jumalaa. Saatat muistaa, että jokaista henkistä pyrkimystä lähestyminen vei sinut lähemmäksi kuolemaa. - Karma on paikoillaan ja henkinen sitoutuminen merkitsee kuolemaa!-

Egyptin faaraon kuollessa henkinen palvelijajoukko seurasi mukana hautakammioon, joka suljettiin. Näin faaraolla olisi samat palvelijat tuonpuoleisessa elämässä. Olet ehkä kuulunut tuohon joukkoon. -  Sinut valtaa paniikki, PELKO. Et pääse ulos. Et voi hengittää ja on pimeää! Tiedät kuolevasi. -

 Sinun on nyt aika muuttua. Astu vertauskuvallisesti tuohon kammioon, jota tällä kertaa ei suljeta. Voit käydä sen läpi ja jatkaa elämääsi tällä planeetalla. Ennenaikaista kuolemaa ei tapahdu, jos päätät niin, valitset rauhan ja tasapainon.

On aika muuttua. Älä koskaan pelkää henkistä polkua, sillä karmallisen pelkosi harhassa piilee kodin rakkaus.

 Sinua rakastetaan ja kunnioitetaan suuresti sen takia, mitä teet täällä ollessasi.

 

 

Avainsanat: Pelko

Pyhä Graali, Olemuspallo.....Orbit?

Sunnuntai 7.3.2010 klo 14.38 - Rita

Kautta aikojen on etsitty Pyhää Graalia, koska sen on sanottu tuovan terveyttä, parantumista ja viisautta. Ikuisen nuoruudenlähteen etsiminen ja löytäminen toisi pidemmän ja terveemmän elämän.

"Onko sellaista lähdettä olemassa?" Etsijä kysyy tietäjältä ja tämä vastaa : " Kyllä jotain on olemassa ja tunnen sen " Olemuspallona". Se on todellinen ja fyysinen, se pidentää elinikääsi ja parantaa sairautesi. Se antaa myös suurta viisautta. Yksi tapa löytää se, on löytää Kristuksen ehtoollismalja." "Tarkoitatko Pyhää Graalia? Kuinka voin löytää sen?  " Aloita vain etsiminen ja luota, että Luoja näyttää sinulle tietä. Sinä voit olla se, joka löytää sen."

Etsijä innostuu, kun hän kuulee olevansa se, joka tuon Olemuspallon voi löytää. Mitä kaikkea hän saisikaan aikaan sen avulla sukulaisilleen, ystävilleen, läheisilleen. Niinpä etsijä matkustaa maapallon voimapaikoille, maapallon pyhille paikoille, Egyptiin, Pyhään Maahan....ja kyselee ,tietääkö kukaan tuosta ihmeellisestä pallosta. Hän saa vastaukseksi  monen tietävän siitä ,mutta ettei sitä löydy täältä ja häntä kehotetaan jatkamaan etsimistä. Monien vuosien etsinnän jälkeen etsijä masentuu ja hänestä tuntuu, että tuo Olemuspallo on kadonnut hänen käsistään lopullisesti. Hän on masentunut, sairas ja väsynyt.

Eräänä aamuna herätessään hän tuntee olonsa upeaksi mutta erilaiseksi ja nousee seisomaan. Hän näkee oppaittensa lähestyvän hymyillen ja ympäröiden hänet rakkaudella. " Tiedän keitä olette ja minne olen menossa. Kysyisin mikä ihmeen temppu oli saada minut kulkemaan maailman ympäri etsien Olemuspalloa, jonka Pyhä mies sanoi minun löytävän? Petittekö minut?"

" Katso taaksesi."  Oppaat sanovat hymyillen. Siinä ,missä etsijän fyysinen keho makaa, on Olemuspallo. Se oli ollut hänen sydämessään koko ajan. Samalla hän huomaa, ettei ole vain yhtä Olemuspalloa ,vaan jokaisella huoneessa häntä surevalla sukulaisella on oma Olemuspallonsa. " Se on tarkoitettu koko ihmiskunnalle. " Pyhä mies oli sanonut.

Tuo Olemuspallo on se osa Jumalaa, joka on meissä jokaisessa ja jota kutsumme " Korkeimmaksi Minäksi". Kun riittävän moni meistä löytää oman Olemuspallonsa, me näemme muutoksia ympärillämme.  Sinun ei tarvitse matkata maailman ääriin sen löytämiseksi.

Omassa hiljaisuudessasi voit etsiä sitä, mitä olet kantanut mukanasi syntymähetkestäsi lähtien. Henkilökohtaisen löytämisesi avulla voit muuttaa sitä, miten asiat ympärilläsi toimivat. Samalla muutat omaa asuinaluettasi.....

Meissä jokaisessa on Jumalan Universaalin hengen siemeniä ja kaikkea siihen liittyvää parantamista, viisautta, pitkää elinikää. Kurota siis sisäänpäin ja löydä sisäinen rauhasi ja muutat kaikkea ympärilläsi olevaa noina hiljaisina hetkinäsi omassa huoneessasi.

Emme vielä luota tähän omaan keskukseemme, itseen ja sisäiseen tietoon, koska ulkoa tuleva ohjaus on saanut meidät uskomaan näin. Kun vanhat uskomukset puretaan ja luotamme omaan sisäiseen tietoomme , ohjaukseen ja omaan luomisvoimaamme, otamme käyttöömme omat voimamme, jotka Luojamme on meihin asettanut aikojen alusta saakka. Meissä on sama voima kuin Luojassamme. Luojamme on siis voima, johon luotan.

Orbit ovat viidennen tason, tietoisia valo - olentoja ja ne kertovat meille, maailmassa olevan paljon ihmeellisiä asioita. Ne auttavat meitä laajentamaan tietoisuuttamme, eri värähtelytaajuudella olevista lukuisista valo-olennoista.

 Etsimmekö vastausta taas omien "rajojemme" ulkopuolelta? Unohdammeko, että myös itse olemme moniulotteisia?

 

 

Avainsanat: Graalin etsintää????