Luotu Jumalan kuvaksi ,mitä se tarkoittaa?

Share |

Sunnuntai 21.2.2010 klo 16.12 - Rita


Mitä tarkoittaa sanonta " Luotu Jumalan kuvaksi ?"

(Kun puhun Jumalasta, en tarkoita uskontojen ankaraa, tuomitsevaa Jumalaa vaan Kaiken Luojaa, joka on kaikkialla, jokaisessa meissä...)

Haluamme, että Jumala todistaisi meille olevansa  Jumala. Näytä minulle tämä ja näytä minulle tuo. Kuinka tiedän, että olet todellinen ? Mistä tiedän, että olet Jumala?

Ehkä näitä kysymyksiä esitettäessä " tehty Jumalan kuvaksi" saa selityksen ja alammekin oivaltaa rakkauden vertauskuvaa, jossa " Jumalan kuva" on se rakkauden ja myötätunnon leima, joka meillä kaikilla on mukanamme tänne tullessamme.

Meille vastataan aina rakastavasti ja myötätuntoisesti, vaikka kysymyksemme voivat olla ympärillämme olevista enkeliauttajista ja oppaistamme yksinkertaisuudessaan jopa loukkaavia.

On olemassa vain yksi kysymys, joka voi muuttaa meitä ja elämäämme . Kun istumme Jumalan ( Korkein Voima, Suuri Henki, Luoja, Korkein Äly, Maailmankaikkeus .... millä nimellä kutsutkaan sitä , jolla on monta nimeä) edessä meditoiden ja rukoillen, tapahtuu kaksisuuntaista viestintää. Sanotaan, että rukous on sitä, kun me puhumme Jumalalle ja meditaatio sitä, kun me kuuntelemme. Kun seuraavan kerran puhut Jumalallesi ja kuuntelet Jumalaasi, esitä seuraava kysymys ;

"Rakas Jumala, mitä sinä haluat minun tietävän ?"

Tämän suurempaa kysymystä ei ole olemassa ja se edustaa henkisen tietoisuutesi viisautta enemmän kuin mikään muu.

Täällä ollessamme meillä ei ole Jumalan viisautta ja oppailtamme vaaditaan kärsivällisyyttä , kun esitämme kysymyksiä, joilla ei ole tekemistä täällä olomme todellisten syiden kanssa. Kuitenkin saamme vastaukset kysymyksiimme, vaikka ne ovat merkityksettömiä elämiemme ja planeetan tarkoituksen kannalta.

" On vaikea tietää, mitä kysyä?" Olemme kuin pieniä lapsia, joilla on lyhyt kokemus Maan-päällä elämisestä.

( PS. Jos vielä saat "hepulin" sanasta Jumala, koeta päästä jo asian yli. Jumala, Maailmankaikkeus, Korkein Voima, Suuri Henki....Minä Olen se joka Minä Olen.. miten itse sitä kutsutkaan. Olemme kaikki osa Kaikkea - mikä - on. )

 

Avainsanat: "Jumalan kuva?"